Oski918 63 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 Wydaje mi się, że to jednak nie chodzi o IP. XONE kupiłem w Niemczech i będąc tam też acziki z Titanfalla wyświetlały mi się po Polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 Kinect wykrywa Polaczków po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 Na 2015 jeszcze nowy Tomb jako ex na ONE Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 Kinect wykrywa Polaczków po prostu Mi wszystko wykrywa po ang, jednak chyba jestem za gruby na bycie Polakiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 Na 2015 jeszcze nowy Tomb jako ex na ONE Przecież już na E3 wiadomo było, że gra wychodzi na Xbox One. Więc nie wiem co to ma za znaczenie dla posiadacza Xboxa. Cytuj Odnośnik do komentarza
-DamiaN- 169 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 Wydaje mi się, że to jednak nie chodzi o IP. XONE kupiłem w Niemczech i będąc tam też acziki z Titanfalla wyświetlały mi się po Polsku. Dokładnie mieszkam obecnie w UK i także achievementy wyświetlają sie w jezyku polskim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 Na 2015 jeszcze nowy Tomb jako ex na ONE Przecież już na E3 wiadomo było, że gra wychodzi na Xbox One. Więc nie wiem co to ma za znaczenie dla posiadacza Xboxa. Takie, że nie wychodzi na playstation ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 Na 2015 jeszcze nowy Tomb jako ex na ONE Na 360'tke chyba też(po(pipi)ało ich z robieniem cross-gena na końcówkę 2015). Mógłby M$ już zakopać poprzedniczkę tak jak SONY ps3(jrpgi w większości nikogo) i skierować całą swoją moc przerobową w Xbona,bo 360'tka swoje zrobiła i niech uda się na zasłużony odpoczynek ustepując miejsca łoniaki,który pilnie potrzebuje pomocy w dobie dominacji sprzedażowej ps4. Średnio wieże,że wprowadzenie konsoli na rynki trzeciego świat jak Polska da im długofalowego kopa sprzedażowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2014 Czemu ten dash jest taki nieintuicyjny Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2014 Każdy taki jest, póki go nie poznasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
claudeszz 2 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2014 Jak sie uzywa windowsa 8 to dash x1 jest bardzo intuicyjny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2014 Nareszcie mamy info nad czym pracuje Lift London: Microsoft teased that its new studio Lift London was creating four new titles exclusively for Xbox formats. Studio head Lee Schuneman has now suggested that three of those games will be revealed soon. During an interview with OXM, Schuneman said, “We’ve got a high bar for innovation. We have three cool titles in development that we’ll reveal very soon.” The site adds that said titles are free to play, and will focus on the idea of “connected platforms,” so this could mean convergence across Windows phone, Xbox One and Xbox 360, or something quite different indeed. He added that the studio aims to, “build universes that will grow with the audience and follow them onto whatever device they own”. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2014 strach sie bac co by sie dzialo jakby spencer dzialal juz tak 1-2 lata przed premiera xone - odpowiedni czlowiek na odpowiednim miejscu, oby wiecej takich ludzi w branzy w obojetnie jakich obozach 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2014 Microsoft First Party343 IndustriesTeam 1: Halo 5Team 2: Halo: Masterchief CollectionBlack Tusk StudiosGears of War 4LionheadTeam 1: Fable LegendsTeam 2: Unnanounced New IpRare LtdTeam 1: Unnanounced New IpTeam 2: Unnanounced GameXbox Entertainment StudiosHalo: NightfallHalo: SpieldbergQuantum Break (co-developed with Remedy)Turn 10Forza Motorsports 6LXPNext Big IpPlatform NextHiring AAA Devs with at Least 8 years of Experience(Fun)ction StudiosUnknownSOTAUnknownTeam DakotaProject SparkTwisted PixelNew Scifi IpPress PlayTeam 1: TotemTeam 2: Unnanounced GameLift LondonTeam 1: Unnanounced GameTeam 2:Unnanounced GameTeam 3: Unnanounced GameTeam 4: Unnanounced GameSoho ProductionsAppsBig Park StudiosAppsN* StudiosUnknownGood Science StudioUnknownKids and Lifestyle1 vs 100Microsoft Owned Ip/Second PartyIron GalaxyKiller InstinctMoon StudiosOri and the Blind ForestPlayground StudiosForza Horizon 2Unknown StudioPhantom DustPlatinum GamesScaleboundCloudgineCrackdownUndead LabsState of DecayUnnanounced GameAccess GamesD4Frontier DevelopementScreamrideMicrosoft Third Party PublishingInsomniac GamesSunset OverdriveCrystal DynamicsThe Rise of the Tomb RaiderThe BehemothGame 4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
zloto 737 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2014 Gdzie jest najwspanialsze studio, ktore tworzy juz trzeci eksluzywny projekt na plaformy MS, ja sie pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2014 Takie wróżenie trochę z tymi podwójnymi zespołami gdzieniegdzie. No i robienie z Certain Affinity/Saber drugiego teamu 343 to też nadużycie, chociaż faktycznie można by ich tak nazwać, bo z Halo funkcjonują Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2014 Czemu ten dash jest taki nieintuicyjny :confused: Czemu? Nie jest właśnie wcale źle. Obawiałem się przed zakupem, szczególnie nie posiadając Kinecta, ale w praktyce nie ma problemu żeby znaleźć co trzeba. Poza tym przycisk Menu kryje czasem przydatne dodatkowe opcje, jak wstrzymanie pobierania na przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2014 Poprosze o wypowiedzi uzytkownikow Kinkieta 2.0 na temat minimalnej odleglosci tanczacej badz cwiczacej osoby od urzadzenia. Ile ona w praktyce wynosi? Czy kinect daje jakos znac, ze stoimy za blisko?Do starego kinkieta mozna bylo dokupic nakladke bodaj firmy Nyko, ktora zmniejszala owa minimalna odleglosc. Czy cos podobnego istnieje juz na Łoniaka?Nie bede ukrywal, ze w moim przypadku moze byc z ta odlegloscia problem, albowiem mam dosc maly pokoj, ktorego powierzchnia na domiar zlego jest ograniczona meblem nie do przesuniecia tj kanapa... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 24 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2014 strach sie bac co by sie dzialo jakby spencer dzialal juz tak 1-2 lata przed premiera xone - odpowiedni czlowiek na odpowiednim miejscu, oby wiecej takich ludzi w branzy w obojetnie jakich obozach Akurat Lift London powstało już za Mattricka tak jak i większość nowych studiów MS, więc jak komuś przypisywać w tym względzie zasługi to jemu Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2014 To ze pewnie pisali w wiekszosci gry na Kinecta ablo F2p tez trzeba jemu przypisac Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 25 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2014 (edytowane) Na polskiej stroni Xbox.pl pojawiły się oficjalnie nowe zestawy, w tym i ten z SO. Pewnie na dniach pojawią się preordery w sklepach: http://www.xbox.com/pl-PL/xbox-one/consoles/bundles/sunset-overdrive http://www.xbox.com/pl-PL/xbox-one/consoles/bundles/call-of-duty-advanced-warfare PS. Oficjalny sklep MS na Allegro ma dobrą ofertę - 1850 zł za zestaw z Fifa 15 + Forza 5 + Dead Rising (edycja Apocalypse). Jak ktoś planował DR3 dokupić, to gra wychodzi 150 zł. Edytowane 25 sierpnia 2014 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2014 Dobry ten zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2014 Te zestawy wiadomo w jakiej są/będą cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2014 Słaby biznes z tym DR3.Za 20zł więcej mam grę w pudełku i mogę ją potem odsprzedać albo wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2014 DR w tym zestawie powinno być w pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi