Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niera może i robi P* ale wydawca jest Square I to od nich zależy na czym ładuje gra ;) Nioha i Persone chyba Sony wydało w EU albo przynajmniej pomogło ale to są takie exy które są robione za free bo ps4 to japońska konsola. 

Opublikowano (edytowane)
W dniu 8.03.2018 o 08:13, asax napisał:

To nie fejk, filmik pochodzi z wczorajszego Windows Developer Day jak wskazuje tytul. 

Z innych tematów, wygląda na to że Capcom złożył wizytę studiom Microsoftu 

Tak pół żartem, pół serio, to nie obraziłbym się, gdyby Król Spencer rzucił workiem zielonych i powiedział: "Onimusha 4 only on Xbox please." ;)

Edytowane przez Shagohad
Opublikowano

Onimusha niech lepiej spoczywa w pokoju. To była dobra seria i wolę ja taką zapamiętać. Dokładnie tak samo jak Shenmue. Nie wydaje mi się, że nowa odsłona zabłyśnie. Wszyscy tego oczekujemy ale takie reanimacje po latach bez totalnej przebudowy słabo wychodzą.

Opublikowano

Ten jest poświęcony chyba tylko SoT. Tak przynajmniej zapowiadali. 

Opublikowano (edytowane)

właśnie mija półtorej godziny a show dalej trwa xD 

ja już wyłączyłem, spodziewałem się czegoś bardziej mięsistego. Cały ten materiał był rozwleczony, pelen niepotrzebnych żartów prowadzących i informacji o których już wiemy (przynajmniej w kwestii SoT).

Mogliby  to zrobić w bardziej skondensowanym formacie np. 30 minutowym typu:

-15 min dla Sea of Thieves (jakiś teaser, jakiś nowy materiał z gry, rozmowy z developerami, bundle itd.)

-5 min Road Map PUBG

-5 min nowe gierki w GamePassie i Game Preview

-5 min na nowe ficzery w aktualizacji 

tylko tyle i byłbym w pełni usatysfakcjonowany. 

Najciekawszym momentem był trolling Rare

vrgsUYB.png 

Edytowane przez asax
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, hav7n napisał:

To dobrze?

Dobrze

bardzo przyjemna bijatyka dla 8 osób do ogrywania lokalnie (najlepiej) lub przez sieć. Dotychczas dostępna na PS4/PC. Ja się ciesze :) 

EDIT: 

O widzę że Rozi już wyraził swoją reakcje, więc na zachętę dodam że gra jest podobno to Overcooked którym się interesowałeś. Nie w sensie rodzaju gry, ale raczej typu zabawy 

Edytowane przez asax
Opublikowano
6 minut temu, Yakubu napisał:

Nie jestem zdziwiony, że taka gra ci się podoba

ponieważ, lubię od czasu do czasu zagrać ze znajomymi w grę towarzyską jak Smash, Mario Kart, Overcooked czy właśnie Gang Beats? co w tym złego? 

Opublikowano
1 godzinę temu, _Be_ napisał:

xd rozi jaka pęknieta psychika 

a niech sobie lata chłopak, szczytem było minusowanie moich postów z Halo 5 w temacie Wrzuć Screena xD  

każdy ma takiego wielbiciela na jakiego zasługuje

Opublikowano
Godzinę temu, asax napisał:

a niech sobie lata chłopak, szczytem było minusowanie moich postów z Halo 5 w temacie Wrzuć Screena xD  

każdy ma takiego wielbiciela na jakiego zasługuje

Czy teraz przypadkiem sam siebie nie obraziłeś? :P

• Plusik 1