Opublikowano 10 czerwca 20186 l Bardzo chętnie, tyle, że u mnie zawsze lepiej chodzi Twitch niż Mixer, który jest chyba stworzony wyłącznie pod mocne łącza.
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Żaden problem, ogladasz normalnie na platformie dla ludzi, czyli YT lub Twitch, a w międzyczasie wystarczy, że włączysz Mixera w trakcie konfy i przez chwilę tam podglądasz. Robiłem tak za każdym razem gdy coś rozdawali na E3. Edytowane 10 czerwca 20186 l przez Hum
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Ja chyba obejrzę na YT bo tam zawsze śmiga elegancko. Dzisiaj siedzimy na party?
Opublikowano 10 czerwca 20186 l 4 minuty temu, Hum napisał: Żaden problem, ogladasz normalnie na platformie dla ludzi, czyli YT lub Twitch, a w międzyczasie wystarczy, że włączysz Mixera w trakcie konfy i przez chwilę tam podglądasz. Robiłem tak za każdym razem gdy coś rozdawali na E3. Wiem, też tak robię, ale oglądać całej konfy nie będę na Mixer - ino Twitch
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Autor I na to bym się nastawiał, Xbox nie ma w zasadzie nic do pokazania wiec będą posiłkować się multiplatformami które najlepiej będą się prezentować na koksie
Opublikowano 10 czerwca 20186 l czy ja wiem czy tak hajpuje. W porównaniu do innych, którzy już odlecieli(te marzenia o Barloga o Banjo xD), on zdaje się tonować nastroje.
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Napisał, że dużo third party i kilka first party. Nic zaskakującego (negatywnie czy pozytywnie). A jeśli chodzi o zaskakujące partnerstwa, to strzelam - Vanquish 2 robiony przez Platynowych wyłącznie na Xone/PC Edytowane 10 czerwca 20186 l przez Pacquiao
Opublikowano 10 czerwca 20186 l 2 godziny temu, hav7n napisał: Ja chyba obejrzę na YT bo tam zawsze śmiga elegancko. Dzisiaj siedzimy na party? 1 godzinę temu, Hum napisał: Dokaldnie tak, musze skończyć tylko do sklepu po pare piwek, Mountain Dew oraz Doritosy I XBOX Edytowane 10 czerwca 20186 l przez kubson
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Ciekawe czy jest szansa, że ta gra od Respawn o Jedi dzisiaj dostanie jakiś trailer (albo teaser)
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Przecieki potwierdzają słowa Geoffa - również nie widzę w tym niczego zaskakującego. Osobiście czekam na trzy rzeczy: trailer Cyberpunk 2077, zapowiedź Forzy Horizon 4 i teaser Halo 6. @funditto Nie ma szans, gdyby mieli co pokazać to zrobiliby to już wczoraj podczas EA Play. Dzisiaj na konferencji Microsoftu będzie trailer kampanii single player w Battlefield V i może zapowiedź usługi EA Access Premier, zawierającej nowe gry od EA tak samo jak Origin Access Premier na PC. To ostatnie to tylko moje prywatne dywagacje. Edytowane 10 czerwca 20186 l przez Vexilium
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Autor Tak swoja drogą to dzisiaj zacząłem sie zastanawiać że MS mógłby połączyć xbox live i game passa w jedno? Games with gold od czasu uruchomienia game passa podupadł. Mogliby to scalić i nazwać to Gold Pass albo w jakiś inny sposób.
Opublikowano 10 czerwca 20186 l 7 minut temu, MaZZeo napisał: Tak swoja drogą to dzisiaj zacząłem sie zastanawiać że MS mógłby połączyć xbox live i game passa w jedno? Games with gold od czasu uruchomienia game passa podupadł. Mogliby to scalić i nazwać to Gold Pass albo w jakiś inny sposób. Też on tym dzisiaj myślałem, podejrzewam ze prędzej czy później tak się stanie i był by to super plus dla nas
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Ktoś tworzy jakieś forumowe party na czas konferencji? Można dołączyć?
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Ja bym poszedł o krok dalej i Golda + Game Pass pożenił dodatkowo z EA Access. Oczywiście kwota jaką trzeba by było za to zapłacić musiałaby być dużo niższa niż trzy składowe z osobna.
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Halo, Forza, Gearsy standardowo skradłyby show... Gdyby nie Cyberpunk na samym końcu Ogólnie dobra konfa w tym roku, w ogóle nie odczułem, że chodzi o konsolę bez exów.