kermit 6 998 Opublikowano 4 września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 września 2014 bankowo sie da bo mnie to właśnie drażniło i wyłączyłem tę opcję - to było gdzieś w ustawieniach zasilania chyba czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 4 września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 września 2014 (edytowane) Ustawienia -> Zasilanie (Power settings) -> TV/AV i sobie ustawiasz Oczywiście do tego Kinect potrzebny. Edytowane 4 września 2014 przez wrog Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 467 Opublikowano 4 września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 września 2014 Chlopaki, jest jakis blad - sciagam wlasnie za free FM5 z polskiego konta Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 4 września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 września 2014 Nie blad tylko ''MS taki dobry'' dal gre za free na weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 4 września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 września 2014 Xbox Live Gold Members Play Forza Motorsport 5 Free This Weekend In preparation for the launch of Forza Horizon 2 on September 30th, we’re excited to announce that all Xbox Live Gold members can enjoy Forza Motorsport 5 for free this entire upcoming weekend. Beginning at 12:01 a.m. PDT, Thursday, September 4 through 11:59 p.m. PDT, Sunday, September 7, Gold members in Xbox One markets can enjoy Forza Motorsport 5, in entirety and for free. http://majornelson.com/2014/09/03/xbox-live-gold-members-play-forza-motorsport-5-free-weekend/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Oski918 63 Opublikowano 4 września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 września 2014 Chlopaki, jest jakis blad - sciagam wlasnie za free FM5 z polskiego konta Przecież stronę wcześniej zarzucałem linkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 września 2014 Ciekaw jestem czy kiedyś Xbox rewards trafi w końcu do Polski. W nowym programie dostaje się kasę nawet za granie w gry z Golda. Fajny dodatek do reszty promocji na XBL. http://rewards.xbox.com/?utm_content=buffercea47&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 4 września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 września 2014 Szkoda, że zmienili zwrot kilku groszy z zakupów. Wcześniej wystarczał Gamerscore, teraz jakieś gwiazdki trzeba najpierw nabić... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 695 Opublikowano 4 września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 września 2014 Podczas pierwszego logowania się na swoje konto miałem możliwość skorzystania z darmowego Golda na 30 dni, jeżeli poda się dane karty. Było napisane, że można z poziomu konsoli anulować automatyczne, comiesięczne odnawianie i pobieranie kasy z konta ale nigdzie tego nie widze. Ktoś mnie oświeci ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Oski918 63 Opublikowano 4 września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 września 2014 Ciekaw jestem czy kiedyś Xbox rewards trafi w końcu do Polski. W nowym programie dostaje się kasę nawet za granie w gry z Golda. Fajny dodatek do reszty promocji na XBL. http://rewards.xbox.com/?utm_content=buffercea47&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer Byłoby super, ale szanse są raczej małe. Swego czasu zbierałem tam MSP na amerykańskim koncie za odpowiadanie w ankietach. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 4 września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 września 2014 Szkoda, że zmienili zwrot kilku groszy z zakupów. Wcześniej wystarczał Gamerscore, teraz jakieś gwiazdki trzeba najpierw nabić... wlasnie troche sie pogubilem o co teraz chodzi w rewards.xbox ;/ mam 2 gwiazdki i 3700 credit, za czasow msp bylo duzo lepiej bo od kopa bylo wiadomo ile punktow sie zarobilo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 września 2014 Szkoda, że zmienili zwrot kilku groszy z zakupów. Wcześniej wystarczał Gamerscore, teraz jakieś gwiazdki trzeba najpierw nabić... wlasnie troche sie pogubilem o co teraz chodzi w rewards.xbox ;/ mam 2 gwiazdki i 3700 credit, za czasow msp bylo duzo lepiej bo od kopa bylo wiadomo ile punktow sie zarobilo 1000 pkt = 1$ Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 4 września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 września 2014 Podczas pierwszego logowania się na swoje konto miałem możliwość skorzystania z darmowego Golda na 30 dni, jeżeli poda się dane karty. Było napisane, że można z poziomu konsoli anulować automatyczne, comiesięczne odnawianie i pobieranie kasy z konta ale nigdzie tego nie widze. Ktoś mnie oświeci ? powinno byc w opcjach konta, settings-> payment & billing i tam mozesz dodac / usunac karte lub konto paypal Szkoda, że zmienili zwrot kilku groszy z zakupów. Wcześniej wystarczał Gamerscore, teraz jakieś gwiazdki trzeba najpierw nabić... wlasnie troche sie pogubilem o co teraz chodzi w rewards.xbox ;/ mam 2 gwiazdki i 3700 credit, za czasow msp bylo duzo lepiej bo od kopa bylo wiadomo ile punktow sie zarobilo 1000 pkt = 1$ xD slabo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 695 Opublikowano 4 września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 września 2014 (edytowane) Podczas pierwszego logowania się na swoje konto miałem możliwość skorzystania z darmowego Golda na 30 dni, jeżeli poda się dane karty. Było napisane, że można z poziomu konsoli anulować automatyczne, comiesięczne odnawianie i pobieranie kasy z konta ale nigdzie tego nie widze. Ktoś mnie oświeci ? powinno byc w opcjach konta, settings-> payment & billing i tam mozesz dodac / usunac karte lub konto paypal xD Byłem już tam ale nie zauważyłem, że trzeba wcisnąc "prawo" by wyświetliły się odpowiednie opcje, dzieki EDIT: Jeżeli chodzi o zakres RGB to rozumiem, że w ustawieniach Telewizor to Limited, a Komputer to Full ? Edytowane 4 września 2014 przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 5 września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 września 2014 Potrzebuję kodu na 15 dolców ale na keye.pl im brakło - ktoś ma do polecenia podobną stronkę? Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 5 września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 września 2014 Fabryka kluczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 5 września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 września 2014 (edytowane) Nie mają USD edit - i też nie mają kodów na 50zl... Edytowane 5 września 2014 przez kermit Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 5 września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 września 2014 No w końcu premiera XO, naród wykupił zdrapki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 5 września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 września 2014 Redcoon sprzedaje na allegro Oneki z Titanem i Kinectem za 1700zł, kurier gratis. Dobra opcja jak ktoś woli kinecta od gier w kodach. Jak to wygląda z tą gwarancją od MSu, że się rejestruje konsole i pokazuje ile jej masz? Czym starsza produkcja tym krótsza gwara, mimo, że kupiona w sklepie? Np kupię nówkę i będę miał półtora roku po rejestracji? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 września 2014 Potrzebuję kodu na 15 dolców ale na keye.pl im brakło - ktoś ma do polecenia podobną stronkę? a na amazonie nie mozesz kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 5 września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 września 2014 nvm już dałem rade DANCE CENTRAL SPOTLIGHT kurtyzany!!11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 5 września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 września 2014 Ok, potrzebuje kilku informacji, pewnie bym wygoglowal wiekszosc ale mam sporo do roboty w domu (np granie w Forze, znaczy sie tlumaczenie strony www dalej...) wiec zostawie tu pytania i jak jakas dobra duszyczka odpowie to nagrodze plusem. 1. Jak wylaczyc samoczynne odnawianie subskrypcji GOLD'a ? Danych karty nie chce usuwac bo to pre-paid wiec nic jej nie grozi. 2. Jak cos nagrac lub puscic screena (nie mam kinecta) ? PS4 mnie rozleniwilo z przyciskiem Share, tutaj czegos takiego nie widze. 3. Mozna juz wrzucac na YT po nagraniu ? Jesli tak to trzeba miec apke zgadza sie ? 4. Zeby streamowac trzeba miec apke Twitcha yes ? 5. Czy da sie zmienic tlo/tapete ? Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 5 września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 września 2014 (edytowane) 1. Wejdz na stronke www Xboxa - My account - Subscriptions - wybierasz Xbox Live Gold i dajesz Cancel automatic payment. 2. Niestety na razie nie da sie robic screenow na Xbonie Nagrywanie tez jest bardziej skomplikowane niz na PS4 bo trzeba wszystko robic apka DVR - albo masz ja ciagle otwarta w snapie albo musisz skakac miedzy gra a apka jak chcesz cos nagrac. Pobaw sie tym, sa tam opcje do nagrania gameplayu wstecz jak i nagrywania podczas gry. Szkoda ze nie masz Kinecta bo najprosciej jest uzyc komendy ''record that''. Ogolnie na Xbonie jest lekki roz(pipi) bo nagrywasz gamepley apka DVR, podgladaz w Upload, a edytujesz w Upload Studio. Tutaj tez mozesz swoj przerobiony gameplay wrzucic na OneDrive. 3. Tak, trzeba miec apke YouTuba. 4. Yes. 5. Nope, trzeba czekac na uptade a te sa co miesiac wiec predzej czy pozniej takie cos dostaniemy Edytowane 5 września 2014 przez hav3n 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 509 Opublikowano 5 września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 września 2014 Było, ale jestem tak zły, że nie chce mi się szukać. Gra przypisuje się do konta, czy do konsoli? Wbiłbym kod na Forze i pograłbym przez weekend, a później oddalbym ja do serwisu, ale nie wiem co z tym przypisaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 5 września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 września 2014 Do konta Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi