Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Każda matryca jest inna, nawet w tych samych modelach [emoji4]

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano
W dniu 22.02.2019 o 16:00, Daddy napisał:

Czyli pewnie będzie duża współpraca MS<>Nintendo, na Switchu pogramy w Xboxowe gierki przez streaming, ciekawe czy Nintendo też w przyszłości wypluje swoje gry na xcloud.

chyba jednak chodziło o wspólne granie online w niektórych grach, aplikacje Xa na switchu i gry nintendo na mixer które ostatnio się pojawiły. GP/xcloud raczej szybko nie zobaczymy na innych konsolach.

Opublikowano

za oglądanie inside na mixerze dostalem one piece world seeker

Opublikowano

Nazywalo sie to Outer Wilds. Kojarzyło mi się z Outer Worlds Bethesdy ale jakoś właśnie wyleciało a ciągle było na liście że preorder i będzie dostępne jak opublikują grę.

Opublikowano
8 minut temu, MLeKSk napisał:

Oglądałeś całość?

A ja dostałem tylko coś do tego Black Desert oglądałem większość albo nawet wszystko.

Opublikowano

10 minut a resztę na yt

napisali za wygrałem ale myślałem że każdy dostał xd

Opublikowano

Pewnie głupie pytanie, ale jak ściągnąć metal gear rising na xo w ramach golda? Mam tylko opcje zobacz cenę.

Opublikowano
3 godziny temu, kermit napisał:

10 minut a resztę na yt

napisali za wygrałem ale myślałem że każdy dostał xd

A nie brałeś może udziału w tym freecode z Majorem na tt? Bo tam była do wygrania ta gra do wygrania

Opublikowano

nie, mam wiadomość od xl ze to wygrana za oglądanie inside xbox

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

pewnie malo kto testowal to wrzuce tu info dotyczące wsparcia klawy i myszki do xbona

podłączamy adapter kazdej bezprzewodowej myszki i klawy (moj zestaw za 90zl od ms mial jeden adapter do dwoch urządzeń) a konsola robi reszte czary mary, zero ustawień, tak jak na pc

odpalamy wspierana gierke i juz, pojawia sie kursor i opcje konfiguracji

gralem w deep rock galactic, sea of thieves i metro - rewelacja, fpp najwygodniej na myszce, wiadomo ale juz nie trzeba sie garbic przed pc - oby dodali wsparcie do wiekszej liczby gier.. na ten moment są to:

a w przyszlosci juz zapowiedziane wsparcie dostaną:

naprawdę super ficzer mamy na xbonie

Opublikowano

Brat chce kupić tanią konsolę, do fifki w sumie, to namawiam go na xone s.

Są teraz jakieś dobre promki na 1tb z grą?

I  czy dalej można robić ten myk z dwoma konsolami, jedna domowa i druga jakaś tam żeby dzielić się gierkami? I czy to działa na gold/gp?

Opublikowano

Co do pierwszego pytania o promocje na xboxy to nie wiem

A co do drugiej sprawy to tak i tak

Opublikowano
57 minut temu, Matriks_1111 napisał:

Teraz obecnie jest promo ze sklepu MS konsola 1TB xa 799 zł :)

Ta promocja jest na wersje z 500GB

Opublikowano

Jemu tam 500gb styknie do fifki XD Wrzuci sobie forze horizon czy innego dirta plus mortala i będzie szczęśliwy.

Możecie mi zapodać sznur do tutoriala z tym szerowaniem golda/gp zapodać? Krok po kroku co można co nie.

Dzięki!

Opublikowano

Panowie jak to jest z save'ami ? Nie da się tego wrzucić na USB, ale czy np. gdy przerzuca się całą grę z zawartością na jakiś dysk zewnętrzny to idzie to razem z sejwem z konsoli? Kombinuje tutaj jak sobie zachować stan gry sprzed finału w Sekiro by ogarnąć sobie wszystkie zakończenia ale nie bardzo mam pomysł jak to zrobić.

Opublikowano
11 godzin temu, Ins napisał:

Panowie jak to jest z save'ami ? Nie da się tego wrzucić na USB, ale czy np. gdy przerzuca się całą grę z zawartością na jakiś dysk zewnętrzny to idzie to razem z sejwem z konsoli? Kombinuje tutaj jak sobie zachować stan gry sprzed finału w Sekiro by ogarnąć sobie wszystkie zakończenia ale nie bardzo mam pomysł jak to zrobić.

Tutaj masz myk: https://www.trueachievements.com/forum/viewthread.aspx?tid=1094125

Opublikowano

No i super. Czyli wystarczą dwa przejścia jeżeli wszystko zadziała tak jak trzeba. Dzięki :) 

Opublikowano

No ja za późno spojrzałem na wymogi i oczyszczenia niestety nie mogę zrobić już. Będę jednak próbował dwa pozostałe "dobre" tym sposobem zaliczyć.