Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

To samo u mnie. Może nawet zagram :kaz:

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

To na maila powinno wpasc czy mam wyciagnac baka z szafy?

Opublikowano

W wiadomości na xbox live

Możesz sprawdzić na konsoli, pc albo telefonie

Opublikowano

Ja dostałem. Dzięki królu złoty. :xboss: 

Opublikowano

Fajna reklama, nie fajna cena

Tak czy inaczej, taka wersja tutaj na forum - nikogo

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Jaki tam jest dysk? Bo na ppe nie piszą. Imo drogo i skoro bez napędu powinna być wyjątkowo mała. A tak dalej jest kloc. Zamiast tych gierek powinien być GP na 6 lub 12 m-cy.

Opublikowano
14 minut temu, marbel007 napisał:

Jaki tam jest dysk? Bo na ppe nie piszą. Imo drogo i skoro bez napędu powinna być wyjątkowo mała. A tak dalej jest kloc. Zamiast tych gierek powinien być GP na 6 lub 12 m-cy.

1 tb

Opublikowano

Poyebalo kogos z ta konsola i nie mowie tutaj o braku czytnika. 250 dolcow? Dysk 1TB? Minecraft, SoT i FH3 w bundlu? :pawel: Czemu nie rzuca wiekszego dysku i 6 miesiecy GP Ultimate na start i wtedy taka cena by byla jeszcze ok, a tak to nie wiem za bardzo po co to zyje.

Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał:

Tak czy inaczej, taka wersja tutaj na forum

No ja byłem wstępnie zainteresowany, gdyby nie ta cena.

Opublikowano

W pudełku będzie kod na 1 miesiąc gamepass + major mówił ze dla tych co kupili będzie specjalna oferta 3 miesiące za $1 

konsola imo powinna być ciut mniejsza no i tańsza, 

mam nadzieje ze anakonda również będzie w wersji z napędem jak i bez 

Opublikowano

Większy dysk nie jest potrzebny bo jakby co można dopiąć zewnętrzny. Natomiast faktycznie ta konsola powinna być:

.

1. Zdecydowanie tańsza.

2. Z Game Passem na przynajmniej 6 miesięcy w cenie.

I wówczas faktycznie byłaby alternatywą.

PS

@Kubson

"W pudełku będzie kod na 1 miesiąc gamepass + major mówił ze dla tych co kupili będzie specjalna oferta 3 miesiące za $1  "

Ale marketingowo to brzmi słabo. Co innego wielki napis na pudle z konsolą: "6 miesięcy grania za darmo!" (i nie ma znaczenia że tylko pół roku oraz nie za darmo tylko w cenie konsoli - ważne że trafi)

Edytowane przez friedrich

Opublikowano

Wcześniej jakoś mi to umknęło, ale ten Gamebar wygląda naprawdę w porządku. Ergonomiczny, szybki, do tego szeroka kustomizacja i intergracja z mixerem i spotify. 

Ogromny przeskok wzgledem wiecznie zamulonej aplikacji xboxa na Windowsie.

Podoba mi się

Opublikowano

Tak, mozesz sortowac gry wg nazwy, rozmiaru itd.

Opublikowano

W bibliotece gier po prawej stronie masz dwa przyciski - szukajki i drugi odpowiedzialny za filtry wyświetlania. 

Opublikowano

W grupach to inna bajka. Musisz sobie ustawić samemu gierki alfabetycznie, bodajże naciskając Y na ikonie z daną gierką możesz przenieść ją na inne miejsce w grupie.

Opublikowano

Teraz Xboxy wszędzie w promocji i się zastanawiam. Naczytałam się troszkę i ludzie na internetach pisza, że granie na x jest tańsze niż na PS4. Aktualne ciągle? Bo kusi mnie trochę by kupić druga konsole. 

Mój pierwszy post tutaj, więc witam wszystkich użytkowników i administrację forumka :)

Opublikowano
3 godziny temu, justyna napisał:

Teraz Xboxy wszędzie w promocji i się zastanawiam. Naczytałam się troszkę i ludzie na internetach pisza, że granie na x jest tańsze niż na PS4. Aktualne ciągle? Bo kusi mnie trochę by kupić druga konsole. 

Mój pierwszy post tutaj, więc witam wszystkich użytkowników i administrację forumka :)

Zależy w co chcesz grać ale tak, można tanio pograć w wiele gier dzięki usłudze gamepass.

Opublikowano

Parę gier z tego game passa bym ograła. :) Ale głównie myślę o FH 3. Pytanie tylko czy głównie dla tej jednej gry warto kupić Xboxa. Może lepiej poczekać za nowa konsola?

Edytowane przez justyna

Opublikowano

W gamepass masz fh4 jak coś :) dla godrizona warto, jak lubisz wyścigi. Xbox ma więcej do zaoferowania niż forza jak coś