Opublikowano 25 lipca 20195 l Eeee, po co usunęli zmianę zakładek pod bumperami? Ja i tak głównie korzystam z guide buttona, to mnie aż tak ta zmiana nie rusza, ale klikanie w bumpery jest bardziej intuicyjne niż szukanie odpowiedniego kafla gałką. Zabawne było jak chciał pokazać, że działa szybciej, a po wejściu w games loading xD Ja tam nie widze różnicy.
Opublikowano 25 lipca 20195 l Wyglada szybciej niż u mnie teraz i nawet mi się podoba nowy wygląd, zobaczymy jak to będzie
Opublikowano 31 lipca 20195 l Majstry, da się Golda na 12 miesięcy kupić w sensownym pieniądzu? Na Allegro ponad 205 zł, w sklepach 229 zł i więcej. Czasy kiedy dało się kupić kod 12+1 miesiąc za 170 zł już się skończyły?
Opublikowano 31 lipca 20195 l Już dość dawno się skończyły. Jak nie masz parcia to pozostaje czekać na promocje, dość często są.
Opublikowano 31 lipca 20195 l 30 minut temu, Colin napisał: Już dość dawno się skończyły. Jak nie masz parcia to pozostaje czekać na promocje, dość często są. W styczniu mi się skończył, ale już zaczynam się rozglądać bo nowy CoD zapowiada się zacnie. Ale 500 zeta na CoD + Gold to nie wydam. Ni ch.uja...
Opublikowano 31 lipca 20195 l Do tego czasu może coś będzie. Często są oferty za parę złotych, sprawdzaj regularnie.
Opublikowano 10 sierpnia 20195 l + Spencer mówił że po przejęciu i rozbudowaniu studiów mocno postawią na gierki SP - state of decay 3 może z gry AA przejść na AAA do studia doszło kilkadziesiąt nowych osób i marka ma się stać tym czym fable/gearsy dla Xa - forza motorposrt 8 może wcale nie być tytułem startowym na Scarlett, T10 dostało wolną rękę kiedy będą gotowi z grą i należy pamiętać że rdzeń FH to także ich zasługa. Więc może FH5 na start? Pod względem sprzedaży to 2-3 mocniejsza gra niż FM - XGS prowadzi dalej rozmowy z kilkoma-kilkunastoma studiami które XGS może przygarnąć i to prawda że mają na celowniku również Japońskie - perfect dark może powrócić w przyszłej generacji i będzie go robiło wew. studio - ninja theory robi mniejsze projekty jak hellblade czy BE ale w planach mają dużą grę które powoli się tworzy Studia MSu znacznie się rozrosły w ciągu roku: niektóre jak Rare, PG, NT są ponad 2x większe a to nie koniec. Plotki: - ''lubiana gra'' z XO od XGS od długiego czasu jest w produkcji z dużo większym budżetem (recore 2, ryse 2, nowy KI?) - MS chce przygarnąć prawa do outer worlds
Opublikowano 13 sierpnia 20195 l Panowie taka sytuacja. Kupiony kod Xbox Game Pass na miesiące w media expert. Kod wpisany w konsoli ale usługa nie została aktywowana czy ktoś miał podobną sytuację? Jak wpisuję kod ponownie to wyskakuje komunikat, że kod został wykorzystany. Xbox game pass nie działa, a z kodu nie da się skorzystać. Da się to jakoś zareklamować czy coś? Niby 40zł nie duża kasa ale jednak szkoda.
Opublikowano 13 sierpnia 20195 l Sprawdź historie transakcji na microsoft.com jeżeli rzeczywiście nie przypisano do konta to reklamuj, normalnie zwróca Ci pieniądze
Opublikowano 17 sierpnia 20195 l Dostałem maila, że ktoś próbuje zmienić mi hasło do konta. Czy oprócz włączenia wszystkich dodatkowych weryfikacji oraz zmiany hasła mogę zrobić coś jeszcze, żeby udaremnić złodziejowi tę zmianę? @selene?
Opublikowano 17 sierpnia 20195 l Weryfikacja dwuetapowa wystarczy, dostaniesz kod sms do wklepania Ew. aplikacja Microsoft authenticator, w której potwierdzasz logowanie do konta (do pobrania ze sklepu Google)
Opublikowano 17 sierpnia 20195 l 10 minut temu, maciekww28 napisał: Weryfikacja dwuetapowa wystarczy, dostaniesz kod sms do wklepania Ew. aplikacja Microsoft authenticator, w której potwierdzasz logowanie do konta (do pobrania ze sklepu Google) Jak ustawić weryfikację dwuetapową, żeby dostawać kod smsem? Bo w ustawieniach konsoli widzę tylko coś z kodem, który sobie sam ustawiam.
Opublikowano 20 sierpnia 20195 l Ile zajmuje SoT i FH4 na dysku? Czy jest możliwość zmiany kolejności pobierania?
Opublikowano 20 sierpnia 20195 l wchodzisz w kolejkę, wybierasz dany element i możesz wstrzymać pobieranie, wtedy zacznie pobierać inne. jedynie tak, nie przypiszesz w jakiej konkretnej kolejności ma pobierać konkretne elementy. FH4 u mnie waży 65-70 giga jakoś.
Opublikowano 20 sierpnia 20195 l Tak jest możliwość zmiany kolejności pobierania, klikasz na tytuł który cię interesuje i dajesz download now Forza z dodatkami to 85GB, a piraci 35
Opublikowano 20 sierpnia 20195 l O ku.rwa, od wczoraj udało mi się ściągnąć drugą część Wieśka i 82% GeoW 4 jprd i pomyśleć że brakło 500 metrów żebym miał światłowód, to qutasy musiały skręcić z nim w inną ulicę
Opublikowano 20 sierpnia 20195 l 1 godzinę temu, Figuś napisał: O ku.rwa, od wczoraj udało mi się ściągnąć drugą część Wieśka i 82% GeoW 4 jprd i pomyśleć że brakło 500 metrów żebym miał światłowód, to qutasy musiały skręcić z nim w inną ulicę I feel you ja mam go 200 metrów od domu
Opublikowano 20 sierpnia 20195 l 3 godziny temu, Figuś napisał: O ku.rwa, od wczoraj udało mi się ściągnąć drugą część Wieśka i 82% GeoW 4 jprd i pomyśleć że brakło 500 metrów żebym miał światłowód, to qutasy musiały skręcić z nim w inną ulicę No GOW4 to ponad 100GB. U mnie jakieś 3h pobierania. Strasznie długo