Moldar 2 245 Opublikowano 6 września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 września 2014 Hmm a jak to z tym jest, w te gry można grać cały czas, czy tylko przez jakis okres czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 6 września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 września 2014 grasz do momentu oplacania abonamentu jak w plusie. Natomiast nowosci wrzucane sa 5 dni przed premiera i wiekszosc z nich pozwoli na gre do 6h po uplywie tego czasu, jest mozliwosc kupna gry w wersji cyfrowej z 10% znizka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 6 września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 września 2014 Powie mi ktos jak to jest z ta gwarancja przy rejestracji konsoli na stronie msu? Jak kupie bundla z titanfallem to bedzie krotsza niz jak kupie naszego polskiego bundle'a? Cytuj Odnośnik do komentarza
ssxx1 208 Opublikowano 6 września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 września 2014 Gwarancja nie obowiazuje przypadkiem od momentu zakupu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 6 września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 września 2014 Roczna ze sklepu tak, ale msowa 2 letnia na stronie dziala jakos inaczej i dlatego dopytuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oski918 63 Opublikowano 6 września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 września 2014 Roczna ze sklepu tak, ale msowa 2 letnia na stronie dziala jakos inaczej i dlatego dopytuje. Ja kupiłem bundla z Jesienią Tytanów (Titanfallem) pod koniec Sierpnia i gwarancję mam do bodajże 16 Czerwca 2016. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 6 września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 września 2014 Powie mi ktos jak to jest z ta gwarancja przy rejestracji konsoli na stronie msu? Jak kupie bundla z titanfallem to bedzie krotsza niz jak kupie naszego polskiego bundle'a? Tam sobie ten system jakoś to wylicza, mniej niż dwa lata nie dostaniesz jednak. A nawet gdyby, to zawsze możesz dowód zakupu przedstawić supportowi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 695 Opublikowano 6 września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 września 2014 Czy każdą grę cyfrową po ściągnieciu 15/30 % można odpalić i grać ? Miałem tak w FM5 i teraz w NFS Rivals. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 6 września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 września 2014 tak, kazda gra na to pozwala 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 6 września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 września 2014 Powie mi ktos jak to jest z ta gwarancja przy rejestracji konsoli na stronie msu? Jak kupie bundla z titanfallem to bedzie krotsza niz jak kupie naszego polskiego bundle'a? Gdzie sie konsole rejestruje w razie czego ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 6 września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 września 2014 tutaj https://myservice.xbox.com 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 6 września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 września 2014 tak, kazda gra na to pozwala Nie każda. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 6 września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 września 2014 hmm dziwne, poki co kazda gra ktora mam w cyfrowej dystrybucji dalo sie odpalic po ok 30% Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 6 września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 września 2014 No odpalisz większość/każdą, ale oferować mogą np. menu do przejrzenia albo jakąś mini-gierkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 6 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 września 2014 hej jak ściągnąć tą forzę na darmowy weekend? wybieram tą ofertę i wyskakuje mi kupno po cenie standardowej Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 6 września 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 września 2014 ja pyerdole, pad do xbona leży w dłoni jak jędrne miseczki C zgrabnej 18-latki. już nigdy nie wezmę do ręki tego pomiotu szatana jakim jest dualszok. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 września 2014 Jak zmienic tapete i obrazek gracza?? tzn najchetnie kupilbym cos z marketplace ale nie idzie odnalezc. Druga sprawa: ja rozumiem ze forze i fife musze sciagnac, ale wrzucilem wlasnie ryse i mam po 20min 3% instalacji i gierki odpalic nie moge. WTF??? A tak poza tym to moj egzemplarz chodzi jakby w ogole nie chodzil tzn mega cicho i jest super, ale wielkie to cholerstwo i ciezkie jak odtwarzacz VHS rodzicow mojej laski. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 6 września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 września 2014 (edytowane) Tła nie zmienisz. Gamerpiki wybierasz na stronie swojego profilu, do kupienia nie ma. Gierki z początku generacji mają spore aktualizacje (Ryse to chyba kilkanaście GB w sumie), zawierają już wszystkie DLC. Najpierw pobiera łatkę, potem dopiero dogra brakujące dane z płyty. Edytowane 6 września 2014 przez wrog 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 509 Opublikowano 7 września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 września 2014 Albo jestem ślepy, albo głupi. Chce kupić sobie Ea Access i nie umiem zapłacić pieniędzmi, które mam na koncie Microsoft (doładowałem je sobie kartą przedpłaconą kwotą 100 zł). Cały czas widnieje mi opcja z karta kredytową.. BTW - te ich menu w porównaniu do PS4 jest strasznie Nieintuicyjne Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 7 września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 września 2014 wydaje mi sie ze za EA Access nie da sie zaplacic srodkami z konta MS, jedynie platnosc karta Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 7 września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 września 2014 (edytowane) Kubson oczywiscie ma racje, EA srednio by sie oplacalo jakby MS im w tym posredniczyl Edytowane 7 września 2014 przez KopEr Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 7 września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 września 2014 To jest osobna subskrypcja jak Gold/PS+, za takie trzeba płacić osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 września 2014 Wlasnie dokupilem sobie Play&Charge, co by normalnie grac, no i z konkursu PPE Max za darmo jeszcze jutro. Slowem dobry deal, bo zaplacilem 1850 i mam Ryse, Forze, FIFE, Killer Instinct no i teraz Maksa. Da się wymienic tu dysk na wiekszy? jak to jest z tym EA Access? place sobie 100 PLN za rok i moge non stop z aczikami itd loic w to co aktualnie daja? np obecnie BF4 itd? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 7 września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 września 2014 Trochę lipa, bo dysku wymienić się nie da, trzeba posiłkować się tymi zewnętrznymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 7 września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 września 2014 (edytowane) ea acces roczny kosztuje 79.90zł na rok i tak jest b4, fifa 14, nfs rival, madden 25, i peggle 2. zasada jak ps+ grac mozesz puki masz opłacony abonament. Trochę lipa, bo dysku wymienić się nie da, trzeba posiłkować się tymi zewnętrznymi. czy ja wiem? masz swoje gry na zewnętrznym dysku, idziesz do kumpla co ma xone, podłączasz dysk, logujesz sie na swoje konto i gracie we dwóch w twoje gry. o ile masz je w wersji cyfrowej oczywiście. Edytowane 7 września 2014 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi