Opublikowano 3 sierpnia 20204 l 14.08 GP opuszczają DMC5, Kingdom Come: Deliverence, Yoku's Island Express
Opublikowano 3 sierpnia 20204 l Prawie rok minął od momentu kiedy ostatni raz grałem w dmc. Trzeba zrobić trochę achievementów zanim wyleci.
Opublikowano 3 sierpnia 20204 l a kiedy zapowiedź nowych gier do XGP? ostatnio więcej słyszę o tym że coś wypada niż wchodzi do usługi Edytowane 3 sierpnia 20204 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 3 sierpnia 20204 l pod koniec miesiaca chyba zawsze jest info, imo wypada tyle samo gier co wpada jak nie wiecej Edytowane 3 sierpnia 20204 l przez kubson
Opublikowano 4 sierpnia 20204 l 10 godzin temu, kubson napisał: pod koniec miesiaca chyba zawsze jest info, imo wypada tyle samo gier co wpada jak nie wiecej no właśnie wypada głównie AAA a wlatuje masa barachła no i gdzie rozpiska na sierpień?
Opublikowano 4 sierpnia 20204 l Ja myślę, że się szykują na premierę Series X. Na PC mam zapowiedź Dragon Quest na Grudzień właśnie. Nigdy wcześniej nie widziałem zapowiedzi z tak dużym wyprzedzeniem.
Opublikowano 4 sierpnia 20204 l Zrobili już taką zapowiedź pod konieć poprzedniego roku z Final Fantasy. Mamy sierpień, a wrzucili tylko 2 części do gamepassa. Square z MS mają zamiar zrobić ogromnego dumpa tych wszystkich gier na koniec roku czy jednak coś się posypało? Obejrzałem tego XO19 z listopada i tłumacz powiedział, że trafią do GP "starting next year" czyli zapowiedź gier, które mogą trafić w 2021 dopiero xD Edytowane 4 sierpnia 20204 l przez 20inchDT
Opublikowano 6 sierpnia 20204 l Nietypowe pytanie. Kolega zakupil metro exodus nowa w folii. Gra doszla, ale wyglada jakby byla podrobiona - nadruk tandetny jak z drukarki atramentowej. Gra z lewej, z prawej normalne wydanie innej gry: https://i.postimg.cc/tgQqKgRh/117343892-587206501986992-6455263161130230031-n.jpg Nawet plomby wygladaja na druki atramentowe: https://i.postimg.cc/DzMt9jPR/117399369-302444690867048-1824701559694420851-n.jpg https://postimg.cc/gallery/rct1cXw Czy to jakies mega tandetne wydania, ale oryginalne? Napis Made In Poland. Nie bylo otwierane, bo czekamy na info od sklepu. Edytowane 6 sierpnia 20204 l przez siudym
Opublikowano 6 sierpnia 20204 l Na tym zdjęciu nie widzę nic, co odbiega od normy, a przynajmniej nie wygląda tak na ekranie komputera. Może kolega jest przewrażliwiony. Jak działa to okej i do przodu grać. Kupiłby cyfrówkę i nie było by problemu
Opublikowano 6 sierpnia 20204 l No na foto nie widac tak, ale realnie jest tragicznie. Papier z drukarki atramentowej.
Opublikowano 6 sierpnia 20204 l Niech kolega zapłaci 5zł w drukarni i machnie sobie swój cover. Gra działa? Bo tego nadal nie ustaliliśmy.
Opublikowano 6 sierpnia 20204 l 3 minuty temu, Bzduras napisał: Niech kolega zapłaci 5zł w drukarni i machnie sobie swój cover. Gra działa? Bo tego nadal nie ustaliliśmy. Nie odpakował, pisał do sklepu i czeka na ich odpowiedź
Opublikowano 6 sierpnia 20204 l Nie byla otwierana. Bedzie zwrot bo to sklep. Tylko zastanawiam sie czy to tak tandetnie zrobione wydanie przez MS, czy sklep sobie sam pakuje np. jakies bundle w boxy.
Opublikowano 6 sierpnia 20204 l Może dostał jakiejś gorszej jakości etykietę, ale na zdjęciu nie widać tu żadnego odstępstwa od normy. Plomba z boku pudełka z numerem seryjnym (czy to to tam jest) wygląda legitnie, a że gorzej wydrukowana - gdy jeszcze byłem pudełkowym zwierzęciem, to i tak od razu ją wyrzucałem. Drama o starą gierkę, która była w GP i zawracanie dupy sprzedawcy. Chciałbym mieć takie problemy w życiu. TLDR: tak jak pisze Blant poniżej xD Edytowane 7 sierpnia 20204 l przez Hum
Opublikowano 7 sierpnia 20204 l W UK sieć CEX, która zajmuje się używanymi grami czasem drukuje swoje okładki, jak klient odsprzedaje swoją kopię bez pudełka. Jak masz szansę, to sprawdź w innym sklepie, czy okładka jest innej jakości. Sądzę, że sklep mógł próbować sprzedać używaną grę jako nową.
Opublikowano 22 września 20204 l Panowie, fata z 2016 roku bez pada pogonić za 300/350zl to dobra cena? Chce znajomemu sprzedać bez zdzierstwa A na allegro rozstrzal od 300 do 550 nawet.
Opublikowano 22 września 20204 l moim zdaniem uczciwa cena za starego fata jakby ktoś chciał kupić switcha w nowej rewizji albo białego koxa to pw
Opublikowano 22 września 20204 l 2 minuty temu, ASX napisał: białego koxa to pw No nie rób konkurencji
Opublikowano 23 września 20204 l 1 minutę temu, jarken napisał: Szukałem białego XOX i nikt się nie zgłosił A szukasz jeszcze?