Opublikowano 27 listopada 20204 l W ustawieniach konsoli jest by wyłączyć konsolę całkowicie. Właśnie w ustawieniach - Tryb zasilania i uruchamianie. Ale ustawienia by dysk wyłączyć nie widzę. Chyba ślepy jestem
Opublikowano 27 listopada 20204 l Wybierz instant on i tam jest opcja wyłączenia dysku Oczywiście masz dysk 2,5" a nie jakiś wynalazek z zewnętrznym zasilaniem
Opublikowano 27 listopada 20204 l Mój też się nie wyłącza. Wydaje mi się, że zależy to od samego dysku. Albo obudowy. Gdyż ja mam dysk ssd w obudowie kupionej za 40zl. Jakiś natec czy coś takiego. Ogólnie dysk działa poprawnie, ale po wyłączeniu konsoli dioda na nim swieci się non stop.
Opublikowano 27 listopada 20204 l Mam włączony tryb oszczędzania energii. Dysk Seagate 2 TB 2,5". M też drugi ten sam dysk podpięty pod PS4 Pro i wyłącza się przy wyłączeniu konsoli.
Opublikowano 27 listopada 20204 l Mam zielonego Seagate 2TB 2,5" podpiętego do XOX z ustawieniem pełnego wyłączenia konsoli. Dysk wyłącza się ale nie od razu tylko dopiero gdy XOX całkowicie się wyłączy (czasem trwa to kilka minut). Wówczas dopiero dioda na dysku gaśnie i przestaje szumieć. Edytowane 27 listopada 20204 l przez friedrich
Opublikowano 22 grudnia 20204 l W dniu 3.08.2020 o 10:51, Daddy napisał: earthworm jim'a dalej nie można ściągnąć z histori zakupow podobno sie da, za to na 360 sie nie da. I gdzie tu logika Taki wyglad drm. Oddawajcie moje pieniondze bulwy Edytowane 22 grudnia 20204 l przez Chewie
Opublikowano 29 grudnia 20204 l Panowie, czy replaye albo video z gier w jakis sposob zapisuja sie automatycznie np w chmurze czy cos? Mialem najsmieszniejsza akcje w zyciu z noobami i szkoda ze nie mam tego nagranego chociaz wspomnienia wystarcza
Opublikowano 1 stycznia 20214 l 12 godzin temu, Sven Froost napisał: Jak je moge zobaczyc? https://gamerdvr.com/
Opublikowano 3 stycznia 20214 l Jakie są optymalne ceny teraz jeśli chodzi o kupno używanego Xboxa one s/x z osobna? Planuje kupić sobie dla forzy i warzone, nie ciśnie mnie na nową genke
Opublikowano 3 stycznia 20214 l Ostatnio kupiłem one S all digital i one X Odpowiednio 550 i 650 pln One S do 650 one X do tysiaka
Opublikowano 22 stycznia 20214 l Napaliłem się żeby znowu przejść całą serię Gears of War, a że nie mam konsoli to wczoraj na OLX coś tam wychaczyłem za 550 złociszy razem z przesyłką pobraniową. Na zdjęciu bez kartonika, ale sprzedający napisał że poszuka. Na drugi dzień sms że znalazł karton i zdjęcie Elitki Pad wydawał mi się dziwny, ale nie rozpoznałem bo nie używałem za dużo sprzętu tej firmy.
Opublikowano 23 stycznia 20214 l Panowie, jak cebulicie gry na Xboxa One? Mieszkam w Skandynawii i ceny gier to kosmos
Opublikowano 23 stycznia 20214 l 3 minuty temu, Sven Froost napisał: Panowie, jak cebulicie gry na Xboxa One? Mieszkam w Skandynawii i ceny gier to kosmos Dobra opcja to brazylijski sklep, kupujesz walutę w zdrapkach, potem normalnie wbijasz przy zakupie na stronie, tylko musisz adres brazylijski na koncie wpisać.
Opublikowano 23 stycznia 20214 l Ależ to będzie piękna sprawa pójść sobie do sklepiku za jakieś 4 lata kupić X series slim plus te całe 5 dobrych wartych ogrania gier, które się do tej pory pojawią i zrobić sobie maraton uśmiechu, a po tym wszystkim sprzedać i zapomnieć.
Opublikowano 23 stycznia 20214 l 22 minuty temu, kazuyoshi napisał: Ależ to będzie piękna sprawa pójść sobie do sklepiku za jakieś 4 lata kupić X series slim plus te całe 5 dobrych wartych ogrania gier, które się do tej pory pojawią i zrobić sobie maraton uśmiechu, a po tym wszystkim sprzedać i zapomnieć. Brzmi jak mój patent na ogrywanie exów z plejstejszyn xd
Opublikowano 23 stycznia 20214 l 6 minut temu, ASX napisał: Brzmi jak mój patent na ogrywanie exów z plejstejszyn xd no na plejstejszyn mam podobny plan i pewno ilość dobrych wartych ogrania gier też będzie podobna.
Opublikowano 23 stycznia 20214 l Fajnie, ale moja córka studiuje pra... tzn. ja mam zamiar się dobrze bawic przez te 4 lata z xboxem i nie czekac.
Opublikowano 23 stycznia 20214 l 28 minut temu, kazuyoshi napisał: no na plejstejszyn mam podobny plan i pewno ilość dobrych wartych ogrania gier też będzie podobna. No to nieźle jak tylko 10 gierek przez 5 lat masz zamiar ograć. Tyle to ogrywa się w 3 miesiące.
Opublikowano 23 stycznia 20214 l 47 minut temu, kazuyoshi napisał: no na plejstejszyn mam podobny plan i pewno ilość dobrych wartych ogrania gier też będzie podobna. Ale Ty w ogóle jesteś graczem czy wchodzisz tu dla beki?
Opublikowano 23 stycznia 20214 l Panowie, z kad moge skrecic tanio Modern Warfare? Przeciez ich pojebalo z tym Warzone, co chwila info o dokupieniu MW Cena tej gry to przegiecie tyle czasu po premierze i jest drozsza od Cold War xD Edytowane 23 stycznia 20214 l przez Sven Froost
Opublikowano 16 lutego 20214 l Jeśli nie mam golda lub game passa czy jest jakaś możliwość przeniesienia zapisów stanów gier ze starego Xboxa na nowego Xboxa One?