KOMARZYSKO 373 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 Ale chyba tylko w tym całym preview? Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 Jak już mówiłem, na razie się wstrzymuję z zakupem, ale mam pewne wątpliwości... Otóż mam takie wrażenie, że przy premierze w nowych krajach dali jakieś felerne konsole lub te z początku produkcji i stąd te problemy z głośnym napędem i inne rzeczy. Mam rację, czy strzelam ślepakami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 Problem jest ze softem po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 Imo konsola zaprojektowana pod Kinect i całkiem możliwe że system się gubi bo ma za dużo dostarczanej energii. Były zgłoszenia że podłączenie Kinecta rozwiązuje problem. Chociaż dziwne bo mojej w ogóle nie słyszę. Kupiona w ME teraz na premierę w PL. To samo jest z PS4. Niby ten sam datacode a jednemu hałasuje a drugiemu nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
ssxx1 208 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 Jezeli chodzi o date produkcji to nie dostalismy szrotow z 1 rzutu 2013 tylko czerwiec-lipiec tego roku. Mam nadzieje, ze ms w koncu skomentuje ten problem i dowiemy sie czy to soft czy przyoszedzili na czyms w nowszych konsolach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 Takie głupie pytanko: gdzie mogę zmienić imię/nazwisko, które wyświetlane jest na stronie www lub w opcjach konsoli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 (edytowane) Powiedzcie koledzy: mogę sobie kupować te MS Pointsy tanie na allegro, lub też konta z gierkami i grac na XO czy lepiej sie nie wychylać bo moze być problem? Druga sprawa: nadal kupując sobie 4200 MSP za 150 PLN konsola przelicza mi to na 220 PLN? Edytowane 9 września 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 (edytowane) @Emtebe Poszperaj w opcjach prywatnosci w ustawieniach, dzisiaj to zmienilem, imie: Bansai nazwisko: ! U mnie tez tego nie slychac, ale ja mam inny, dziwny problem, Dead Rising mnie wywala do Dashboarda, do tej pory jak probowalem odpalic multi, teraz mnie z singla wywalilo, przeszedlem offline i singiel dalej pieknie smiga, weird shit. Edytowane 9 września 2014 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 Powiedzcie koledzy: mogę sobie kupować te MS Pointsy tanie na allegro, lub też konta z gierkami i grac na XO czy lepiej sie nie wychylać bo moze być problem? Raczej nie ma za to banów, ale musisz mieć świadomość, że to konta robione przez chińskich ludzików z kradzionych kart kredytowych. Jeśli nie przeszkadza Ci bycie paserem to droga wolna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 Robił ktoś z Was aktualizację pada? Bo widzę taką opcję w menu "ustawienia" - "system". Coś daje taka aktualizacja? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 698 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 U mnie tez tego nie slychac, ale ja mam inny, dziwny problem, Dead Rising mnie wywala do Dashboarda, do tej pory jak probowalem odpalic multi, teraz mnie z singla wywalilo, przeszedlem offline i singiel dalej pieknie smiga, weird shit. Przed chwilą sprawdziłem i u mnie śmiga mutli bez problemu, a NAT mam ograniczony bo jeszcze nie bawiłem się w otwieranie portów czy inne DMZty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 Ja mam nat otwarty, wszystko jest "ok - konsola gotowa do bla bla bla" i lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 Robił ktoś z Was aktualizację pada? Bo widzę taką opcję w menu "ustawienia" - "system". Coś daje taka aktualizacja? Ona poprawiała zachowanie się analogów w Titanfallu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 Imo konsola zaprojektowana pod Kinect i całkiem możliwe że system się gubi bo ma za dużo dostarczanej energii. Były zgłoszenia że podłączenie Kinecta rozwiązuje problem. Wierutna bzdura. Ja kupilem konsole z kinkietem i problem z brzeczeniem konsoli u mnie istnieje... Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 A jak to jest z dodawaniem znajomych? Dodałem kilka osób i automatycznie pojawili się jako moi znajomi. Nie ma tu jakieś funkcji akceptacji jak na PS4? Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 Teraz followujesz, możesz podglądać każdego, a ta osoba Cię nie widzi dopóki sama Cię nie doda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 OK, ale skąd ta osoba ma wiedzieć, że ją obserwuję? Można sprawdzić kto nas obserwuje? Czyli podsumowując, nie ma takiego czegoś jak "znajomi" na PS4? Jest tylko "obserwowanie"? Cytuj Odnośnik do komentarza
Oski918 63 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 Imo konsola zaprojektowana pod Kinect i całkiem możliwe że system się gubi bo ma za dużo dostarczanej energii. Były zgłoszenia że podłączenie Kinecta rozwiązuje problem.Wierutna bzdura. Ja kupilem konsole z kinkietem i problem z brzeczeniem konsoli u mnie istnieje... U mnie również brzęczy wersja z kinectem, podczas grania w gry. Tak, gadalem z polską infolonią. Konsultant po prostu zapytał jaki jest problem i sporządził zlecenie naprawy. Tylko odpal sobie kompa przed zadzwonieniem, bo dostaniesz kod weryfikacji na maila, żeby potwierdzić, że jesteś wlascicielem tego konta microsoft, na które zarejestrowales konsolę. Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 Jeszcze jedno pytanie mi się nasunęło. Mam włączona opcję "instant". Czyli teraz mam rozumieć, że jak wyłączę konsolę, to przejdzie ona w tryb uśpienia, w tle będą się pobierać dane, aktualizacje itp. Prawda? Czyli w tym przypadku i trybie racze nie wyłączać listwy zasilającej, do której podłączona jest konsola? Rozumiem, że jak wyłączę tryb instant i wtedy wyłączę konsolę - to zostanie ona wyłączona w 100% i wtedy mogę wyłączać listę? Pytam, bo na PS4 jest to jakoś lepiej zrobione. Przy wyłączeniu mogę po prostu wybrać czy włączam konsolę czy usypiam. Poza tym uśpiona konsola ma pomarańczową diodę i wiem czy jest wyłączona, czy uśpiona. Na Iksie nie ma chyba takich "oznaczeń", więc trudno zgadnąć czy jest wyłączna/uśpiona. Chyba, że dioda w zasilaczu o tym informuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 dioda w zasilaczu cie informuje w jakim trybie jest konsola biala - instant-on czyli uspienie pomaranczowa - wylaczona warto miec uspienie bo konsola, szybciej sie odpala, wszystko ci sie sciaga ( przynajmniej powinno ), no i dziala wtedy funkcja instant play ktos wczesniej pytal o zmiane imina i nazwiska wszystko jest do zrobienia w opcjach, mozesz wpisac co chcesz jezeli sie wstydzisz tego jak sie nazywasz xD w opcjach mozna ustawic ze nikt nie widzi twoich danych tylko gamertag Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 OK, dzięki za info. Kolejna zagadka świeżaka One rozwiązana Powiedz tylko jeszcze gdzie w opcjach jest zmiana imienia/nazwiska, bo latam po nich i nic nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 dioda w zasilaczu cie informuje w jakim trybie jest konsola biala - instant-on czyli uspienie pomaranczowa - wylaczona warto miec uspienie bo konsola, szybciej sie odpala, wszystko ci sie sciaga ( przynajmniej powinno ), no i dziala wtedy funkcja instant play ktos wczesniej pytal o zmiane imina i nazwiska wszystko jest do zrobienia w opcjach, mozesz wpisac co chcesz jezeli sie wstydzisz tego jak sie nazywasz xD w opcjach mozna ustawic ze nikt nie widzi twoich danych tylko gamertag O zmiane nazwiska/ imienia przy powitaniu w opcjach pytalem na innym forum, ale dzieki za odpowiedz Swoja droga to ciekawe ile pradu zuzywa konsola w trybie instant, wie ktos? Co do tego (pipi)ego terkotania konsoli to wlasnie zauwazylem, ze wystepuje ono nawet wowczas, gdy One jest w trybie wylaczenia Instant On (!!) :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 http://support.xbox.com/pl-PL/xbox-one/system/learn-about-power-modes instant on - 15w, energy saving - 0,5w. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 witam i co MS mówi na temat terkotania konsoli? czy na razie jeszcze nic nie powiedzieli? rozumiem, że dzisiejsza aktualizacja też nie pomogła? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 A była jakaś aktualizacja?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi