Soban 4 044 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 Tylko dla wybranych.Normalnie będzie na przełomie września i października. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 (edytowane) OK, dzięki za info. Kolejna zagadka świeżaka One rozwiązana Powiedz tylko jeszcze gdzie w opcjach jest zmiana imienia/nazwiska, bo latam po nich i nic nie mogę znaleźć. w opcjach w privacy & online safety - jest mozliwosc ukrycia swoich danych, a zmiane imienia i nazwiska chyba trzeba zrobic z poziomu strony xbox.com pierwsza fala aktualizacji poszla dla osob w preview ale i tak nie wszyscy jeszcze ja otrzymali Edytowane 9 września 2014 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
ssxx1 208 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 Na kotaku jest artykul o tym halasie ale taka odpowiedz ms jest troche kiepska http://kotaku.com/microsoft-says-theyre-replacing-abnormally-noisy-xbox-o-1632621040 Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 Ten hałas pojawia się dopiero po aktualizacji? Jeżeli bym kupił nową konsole, ale nie pobrał żadnej aktualizacji to problem nie występuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 Mogliby w jakimś patchu ogarnąć normalne dodawanie znajomych.Bo to co jest teraz jest podobne do tego zrytego systemu nintendo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 (edytowane) Ten hałas pojawia się dopiero po aktualizacji? Jeżeli bym kupił nową konsole, ale nie pobrał żadnej aktualizacji to problem nie występuje? Musisz pobrać aktualizację. Pojawia się w trakcie konfigurowania konsoli przy pierwszym uruchomieniu. Jak nie pobierzesz, to nie włączysz konsoli. Jeszcze mam pytanie odnośnie sejwów. Można gdzieś je podejrzeć? Zgrać na pendrive? Do jakieś "chmury" czy coś? Tak jak to jest na PS4? Edytowane 9 września 2014 przez Emtebe Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 (edytowane) Ciekaw jestem ile osób faktycznie ma problem, a ile w dramę popada. Dzisiaj na gaffie widziałem filmik, który miał niby potwierdzać, że użytkownik ma ten problem i ... konsoli nawet z 1m nie słychać, a jakikolwiek szmer był zauważalny jak telefon praktycznie na konsoli położył... Paranoja to mało powiedziane Edytowane 9 września 2014 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 9 września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 września 2014 Da się gdzieś podejrzeć ostatnio spotkanych graczy,by móc im wysyłać życzenia śmierci jak niejaki Mendrek ? Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 10 września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 września 2014 (edytowane) Robił ktoś z Was aktualizację pada? Bo widzę taką opcję w menu "ustawienia" - "system". Coś daje taka aktualizacja? Ona poprawiała zachowanie się analogów w Titanfallu. Aktualizacje pada dotyczyły dotychczas headset adaptera i tego portu od dźwięku. To, o czym piszesz, weszło w życie z ówczesną aktualizacją systemową. Z samym padem nic nie trzeba było robić. @Soban Jak masz listę znajomych, to na samej górze sobie ustawiasz widok i możesz wybrać recent players. Edytowane 10 września 2014 przez wrog Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 10 września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 września 2014 Ciekaw jestem ile osób faktycznie ma problem, a ile w dramę popada. Dzisiaj na gaffie widziałem filmik, który miał niby potwierdzać, że użytkownik ma ten problem i ... konsoli nawet z 1m nie słychać, a jakikolwiek szmer był zauważalny jak telefon praktycznie na konsoli położył... Paranoja to mało powiedziane To nie jest wydumany problem Don. Gdybyś był np z Trójmiasta to byłbym nawet skłonny zaprosić Cię do siebie abyś na miejscu zobaczył a w zasadzie usłyszał o co chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 10 września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 września 2014 Ciekaw jestem ile osób faktycznie ma problem, a ile w dramę popada. Dzisiaj na gaffie widziałem filmik, który miał niby potwierdzać, że użytkownik ma ten problem i ... konsoli nawet z 1m nie słychać, a jakikolwiek szmer był zauważalny jak telefon praktycznie na konsoli położył... Paranoja to mało powiedziane To nie jest wydumany problem Don. Gdybyś był np z Trójmiasta to byłbym nawet skłonny zaprosić Cię do siebie abyś na miejscu zobaczył a w zasadzie usłyszał o co chodzi... Ale czy ja gdzieś napisałem, że to jest wyimaginowany problem? Ciekaw jestem tylko ile jest takich osób jak ta, którą opisałem powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 10 września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 września 2014 ja kupowałem luty / marzec, chodzi tak cicho, że czasem jak nie wyłączę to dopiero światełko mi przypomni żebym zgasił (wersja z kinectem, nie day-one) Cytuj Odnośnik do komentarza
Lokomotywa 371 Opublikowano 10 września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 września 2014 chciałbym jeszcze dodać małą informację, że gry pobrane z EA Access działają z każdym profilem na konsoli. Może komuś się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 10 września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 września 2014 chciałbym jeszcze dodać małą informację, że gry pobrane z EA Access działają z każdym profilem na konsoli. Może komuś się przyda To było raczej oczywiste. Subskrypcje na konsolach działały tak już na X360 i PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 września 2014 Widzę, że miałem dużo szczęścia z tymi buczącymi egzemplarzami. Stałem przed stosem konsol w MM i zastanawiałem się, którą wybrać żeby była dobra Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 10 września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 września 2014 (edytowane) Widzę, że miałem dużo szczęścia z tymi buczącymi egzemplarzami. Stałem przed stosem konsol w MM i zastanawiałem się, którą wybrać żeby była dobra Ja chcialem wziac pierwsza z brzegu ale cos mnie tchnelo zeby wziac jakas z rzedu nizej, kto wie co by sie stalo gdybym leniwie lyknal pierwsza . Edytowane 10 września 2014 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 10 września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 września 2014 Jest mozliwosc dodania znajomego z pozycji smart glass gdy konsola jest wylączona? Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 10 września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 września 2014 tak Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 10 września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 września 2014 Jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 10 września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 września 2014 smartglass -> znajomi -> znajdz znajomych -> wpisujesz gamertag -> dodaj znajomego albo jak chcesz zaakceptowac followersow w zakladce znajomi zmieniasz z "wszystko" na "obserwujacy" i tam ich akceptujesz po kolei Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 10 września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 września 2014 (edytowane) Dziękuje. Nie dziala Konsola musi byc chyba wlaczona,bo nic nie dziala Edytowane 10 września 2014 przez S_600 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 10 września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 września 2014 Siedzę w pracy, a wszystko działa cacy. Mimo że moja konsola w domu jest odłączona od neta w tym momencie. Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 10 września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 września 2014 Spoko, juz do tego doszedlem. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 10 września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 września 2014 Czym się różnią znajomi od ulubionych, technicznie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 10 września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 września 2014 Ulubionych masz zawsze na wierzchu/górze listy, możesz ustawić sobie osobno powiadomienia o aktywności ulubionych etc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi