Opublikowano 15 października 201410 l Plotka ze PvZ ma byc dodane do EA Access. Edytowane 15 października 201410 l przez hav3n
Opublikowano 15 października 201410 l Ciekawe czy wrzucą zanim mi się abonament skończy Bo tylko na miesiąc kupiłem, aż takim fanem EA nie jestem. Aczkolwiek Peggle 2 bardzo przyjemny szpil, polecam.
Opublikowano 15 października 201410 l Mam pytanie. Kupiłem dziś Xone konsola wydaje z siebie dziwny dźwięk. Jakby coś było w wiatraku. To normalne czy powinienem reklamować konsolę??. Ten dzwięk brzmi jakby trochę prąd. nie umiem tego dobrze opisać, Czy wasze konsole też wydają taki dźwięk? Edytowane 15 października 201410 l przez Kondeer
Opublikowano 16 października 201410 l Od razu po wlaczeniu masz ten dzwiek? Jest głośny? Sprawna konsola jest bardzo cicha, wiec jesli Twoja halasuje to znaczy, ze jest walnieta. Ale poczekaj na update, ma wyjsc w tym miesiacu i ponoc naprawia ten problem.
Opublikowano 16 października 201410 l Moja ma to samo,po włączeniu byle jakiej aplikacji w ogóle konsoli nie słychać.
Opublikowano 16 października 201410 l Plotka ze PvZ ma byc dodane do EA Access. Chciałem potwierdzić ze od dzisiaj juz jest PvZ do sciagniecia:)
Opublikowano 16 października 201410 l Październikowy update zainstalowany i mój Xbone już przestał brzęczeć w dashu
Opublikowano 16 października 201410 l Wlaczylem konsole,ale nie mam żadnego patcha. To działa na zasadzie jak na pleju, że wychodzi informacja o patchu,czy muszę sam gdzieś szukać w opcjach? Edytowane 16 października 201410 l przez KarolJanuszGejmingu
Opublikowano 16 października 201410 l W opcjach w "system" jest "aktualizuj konsole". Własnie to zrobiłem i moja przestała brzęczeć Edytowane 16 października 201410 l przez ssxx1
Opublikowano 16 października 201410 l Jak masz instant on, to w nocy sam się updejt mógł pobrać. Możesz też wejść w Ustawienia -> System i ręcznie odpalić aktualizację.
Opublikowano 16 października 201410 l No u mnie tez po problemie. Na poczatku sie przerazilem tym dzwiekiem..;p
Opublikowano 16 października 201410 l Witam nie bedę zakładał nowego tematu więc tutaj zapytam ,znajomy ma XO i chce na Twichu stremować , ale nie może bo musi wpisać jakiś kod ,tylko nie wie gdzie.Konto PL .HELP
Opublikowano 16 października 201410 l Ziomeczki, podłączyłem dzisiaj Xboxa do odbiornika Cyfrowego Polsatu dekoder HD3000, niby One Guide idzie, ale nie mogę sterować dekoderem z poziomu Xboxa, konfigurował z Was już to ktoś?
Opublikowano 16 października 201410 l Z tym EA Access to podaje numer mojej karty bankowej i gierki są na zawsze moje ? Po jakim czasie można zrezygnować z tej usługi i czy gry zostaną na konsoli ?
Opublikowano 16 października 201410 l A w tym EA Access mogę grać bez przerwy jak mam subskrypcję? Bo coś było, że gry przez 6h działają?
Opublikowano 16 października 201410 l A w tym EA Access mogę grać bez przerwy jak mam subskrypcję? Bo coś było, że gry przez 6h działają? Dopóki masz subskrypcję to masz pełne wersje gier.
Opublikowano 16 października 201410 l A w tym EA Access mogę grać bez przerwy jak mam subskrypcję? Bo coś było, że gry przez 6h działają? ~6h tyczy sie tylko gier przed premiera bodajze, np Dragon Age Inquisition 5 dni przed premiera bedzie mozna pograc iles tam godzin. Pelniaki z EA Access dzialaja tak jak kazda gra z plusa. Edytowane 16 października 201410 l przez Bansai
Opublikowano 16 października 201410 l Ziomeczki, podłączyłem dzisiaj Xboxa do odbiornika Cyfrowego Polsatu dekoder HD3000, niby One Guide idzie, ale nie mogę sterować dekoderem z poziomu Xboxa, konfigurował z Was już to ktoś? Może głupie pytanie, ale Kinecta rozumiem masz?
Opublikowano 17 października 201410 l Mam pytanko, czy restrykcje w platnosciach karta ? Przyklad - majac region PL zaplace tylko kretydowka PL banku? Czy tego tez nie ma i moge placic jedna karta? (np szwedzka majac na konsoli region PL/USA itd)?