Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

wPoaTAb.jpg

Plotka ze PvZ ma byc dodane do EA Access.

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Ciekawe czy wrzucą zanim mi się abonament skończy :P Bo tylko na miesiąc kupiłem, aż takim fanem EA nie jestem. Aczkolwiek Peggle 2 bardzo przyjemny szpil, polecam.

Opublikowano

Mam pytanie. Kupiłem dziś Xone konsola wydaje z siebie dziwny dźwięk. Jakby coś było w wiatraku. To normalne czy powinienem reklamować konsolę??. Ten dzwięk brzmi jakby trochę prąd. nie umiem tego dobrze opisać, Czy wasze konsole też wydają taki dźwięk?

Edytowane przez Kondeer

Opublikowano

Od razu po wlaczeniu masz ten dzwiek? Jest głośny?

Sprawna konsola jest bardzo cicha, wiec jesli Twoja halasuje to znaczy, ze jest walnieta. Ale poczekaj na update, ma wyjsc w tym miesiacu i ponoc naprawia ten problem.

Opublikowano

wPoaTAb.jpg

Plotka ze PvZ ma byc dodane do EA Access.

Chciałem potwierdzić ze od dzisiaj juz jest PvZ do sciagniecia:)

Opublikowano

W opcjach w "system" jest "aktualizuj konsole". Własnie to zrobiłem i moja przestała brzęczeć  :yes:

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Jak masz instant on, to w nocy sam się updejt mógł pobrać. Możesz też wejść w Ustawienia -> System i ręcznie odpalić aktualizację.

Opublikowano

Witam nie bedę zakładał nowego tematu więc tutaj zapytam ,znajomy ma XO i chce na Twichu stremować , ale nie może bo musi wpisać jakiś kod ,tylko nie wie gdzie.Konto PL .HELP

Opublikowano

Ziomeczki, podłączyłem dzisiaj Xboxa do odbiornika Cyfrowego Polsatu dekoder HD3000, niby One Guide idzie, ale nie mogę sterować dekoderem z poziomu Xboxa, konfigurował z Was już to ktoś?

Opublikowano

Z tym EA Access to podaje numer mojej karty bankowej i gierki są na zawsze moje ? Po jakim czasie można zrezygnować z tej usługi i czy gry zostaną na konsoli ?

Opublikowano

Gierki są twoje dopóki masz wykupioną subskrypcję.

Opublikowano

A w tym EA Access mogę grać bez przerwy jak mam subskrypcję? Bo coś było, że gry przez 6h działają?

Opublikowano

A w tym EA Access mogę grać bez przerwy jak mam subskrypcję? Bo coś było, że gry przez 6h działają?

Dopóki masz subskrypcję to masz pełne wersje gier.

Opublikowano

~6h tyczy sie tylko gier przed premiera bodajze, np Dragon Age Inquisition 5 dni przed premiera bedzie mozna pograc iles tam godzin. Pelniaki z EA Access dzialaja tak jak kazda gra z plusa.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ziomeczki, podłączyłem dzisiaj Xboxa do odbiornika Cyfrowego Polsatu dekoder HD3000, niby One Guide idzie, ale nie mogę sterować dekoderem z poziomu Xboxa, konfigurował z Was już to ktoś?

Może głupie pytanie, ale Kinecta rozumiem masz?

Opublikowano

Mam pytanko, czy restrykcje w platnosciach karta ? Przyklad - majac region PL zaplace tylko kretydowka PL banku? Czy tego tez nie ma i moge placic jedna karta? (np szwedzka majac na konsoli region PL/USA itd)?