II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 października 2014 Opublikowano 21 października 2014 Ale (pipi)ety. Od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem Xone, pierwsze wrażenie całkiem pozytywne ale nie odnajduje się jeszcze w dashboardzie, I watpie czy kiedykolwiek w 100% sie odnajdziesz. Mam X'a od wrzesnia i dalej sie gubie - dash jest tragiczny i powolny. Cytuj
Lamkers 20 Opublikowano 21 października 2014 Opublikowano 21 października 2014 Od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem Xone, pierwsze wrażenie całkiem pozytywne ale nie odnajduje się jeszcze w dashboardzie, u Sony jednak jakoś to było przejrzystsze ale tutaj myślę, że to kwestia tygodnia, dwóch i będzie ok Utwierdziłem się w moim przekonaniu, że dokonałem dobrego wyboru zamieniając PS4 na xbone po przejechaniu pierwszego wyścigu w Forzy - okrążenie McLarenem po Pradze. Cieszę się, że dobrze wybrałem. Forza. I tyle w temacie. Czytając Twój post miałem dziwne wrażenie, czułem jakbym czytał swoje słowa Może to prawda, że XOne w części tytułów ma niższa rozdziałkę niż PS4, może w niektórych tytułach grafika jest mniej szczegółowa, ale czy naprawdę to jest najważniejsze? Po kilku tygodniach użytkowania czuję, że to naprawdę dobrze zrobiony sprzęt, pad jest doskonały i generalnie zmieniam swój plan - PS4 do exlusiwów sony, XONE do całej reszty a miało być odwrotnie 6 Cytuj
ppibo1 1 Opublikowano 21 października 2014 Opublikowano 21 października 2014 Mam golda powiedzmy na 14dni. Dodam sobie w tym miesiącu Games with Gold na XOne Chariot + Crimson Dragon. Ściągne te gry Gold mi wygaśnie. Czy będę mógł grać w te gry bez niego? Za miesiąc znów aktywuje Golda dodam gry jakie da nam Microsoft i w Chariot+Crimson Dragon będę mógł grać? One sie jakoś przypisują do konsoli/konta? Dzięki za odp! Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 21 października 2014 Opublikowano 21 października 2014 14 dni to jest Trial i nie zmienia statusu konta na Gold. Nic nie pobierzesz za to. Potrzebujesz subskrypcji na minimum 1 miesiąc. Gry działają po wygaśnięciu Golda. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 21 października 2014 Opublikowano 21 października 2014 Kyo nie oszukuj, na One mozna grac w gry z golda tylko podczas trwania subskrypcji. Na 360ce dzialaja po wygasnieciu. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 21 października 2014 Opublikowano 21 października 2014 Serio? Nie wiedziałem tego (i nie miałem zamiaru nikogo oszukać) :confused: Myślałem że działa to tak jak na X360 Mea culpa. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 21 października 2014 Opublikowano 21 października 2014 Natomiast na 90% jestem przekonany, że na XOne można grać w gry z GWG. Ostatnio dostałem do listy gier STF mając tylko triala. Przez stronę xbox.com, bo Jeszcze X1 nie posiadam. Spróbujcie. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 21 października 2014 Opublikowano 21 października 2014 Natomiast na 90% jestem przekonany, że na XOne można grać w gry z GWG. Ostatnio dostałem do listy gier STF mając tylko triala. Przez stronę xbox.com, bo Jeszcze X1 nie posiadam. Spróbujcie. Można ściągać gry z GWG na trialach ale grać dopiero po zakupie normalnego Golda. Cytuj
Oski918 63 Opublikowano 21 października 2014 Opublikowano 21 października 2014 Natomiast na 90% jestem przekonany, że na XOne można grać w gry z GWG. Ostatnio dostałem do listy gier STF mając tylko triala. Przez stronę xbox.com, bo Jeszcze X1 nie posiadam. Spróbujcie. Można ściągać gry z GWG na trialach ale grać dopiero po zakupie normalnego Golda. Serio można przygarniać sobie gry z gwg na trialach? Dziwne, ale dzięki za info, przyda się, bo mam gdzieś tam jeszcze triala z pudełka z konsolą. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 21 października 2014 Opublikowano 21 października 2014 ja mam triala i tylko zakup - sprawdzam przez xbox.com Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 21 października 2014 Opublikowano 21 października 2014 Na innym forum napisałem swego czasu: No i na trialu działa dodanie gier z GwG na X1 na moim koncie USA: http://i.imgur.com/ASzPxrBl.jpg Konto mam na USA, może dlatego? Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 22 października 2014 Opublikowano 22 października 2014 na trialu 48h? Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 22 października 2014 Opublikowano 22 października 2014 Na trialu 7 dniowym. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 22 października 2014 Opublikowano 22 października 2014 (edytowane) Insider/developer (zweryfikowany) puścił na gaffie, że na E3 2015 MS zapowie nowego Banjo: Well known Industry Insider "Kampfheld" from NeoGaf has stated that a brand new Banjo-Kazooie game reveal at E3 2015. In a thread on NeoGaf about "Xbox One Download Games News, Announcements, Reviews, and Impressions", Kampfheld used "Morse Code" to leak the details, which was later on decoded by another Neogaf user N7Commander95.You can check out snapshot of the NeoGaf post below. For those who are question mark on credibility of Kampfheld: He/She is the same guys who has been providing correct information on cloud use in future games. Edytowane 22 października 2014 przez DonSterydo 2 Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 22 października 2014 Opublikowano 22 października 2014 Blagam... niech to bedzie czysty platformer! BLAGAM! Taki jak oryginalny Banjo! 1 Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 22 października 2014 Autor Opublikowano 22 października 2014 będzie banjo do zrobienia w project spark z instrukcją. 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 23 października 2014 Opublikowano 23 października 2014 (edytowane) będzie banjo do zrobienia w project spark z instrukcją. EDYTA: Poniżej link do wywiadu ze Spencerem: http://uk.ign.com/articles/2014/10/23/podcast-unlocked-episode-167-phil-spencer-interview Edytowane 23 października 2014 przez DonSterydo Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 23 października 2014 Opublikowano 23 października 2014 Insider/developer (zweryfikowany) puścił na gaffie, że na E3 2015 MS zapowie nowego Banjo: Well known Industry Insider "Kampfheld" from NeoGaf has stated that a brand new Banjo-Kazooie game reveal at E3 2015. In a thread on NeoGaf about "Xbox One Download Games News, Announcements, Reviews, and Impressions", Kampfheld used "Morse Code" to leak the details, which was later on decoded by another Neogaf user N7Commander95.You can check out snapshot of the NeoGaf post below. For those who are question mark on credibility of Kampfheld: He/She is the same guys who has been providing correct information on cloud use in future games. tam chyba nie było nic o Banjo tylko padł skrót BKE315 co BK może też oznaczać aplikacje do XO z: Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 23 października 2014 Opublikowano 23 października 2014 Pada ładuje się normalnie czy są baterie jak w 360? Mam jeszcze pytanie, jak mam dwa lub trzy konta na konsoli, a tylko na jednym z nich Golda to na wszystkich pogram oi sieci czy tylko na jednym? Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 23 października 2014 Opublikowano 23 października 2014 Pada ładuje się normalnie czy są baterie jak w 360? Mam jeszcze pytanie, jak mam dwa lub trzy konta na konsoli, a tylko na jednym z nich Golda to na wszystkich pogram oi sieci czy tylko na jednym? Pad w dalszym ciągu na baterie. Można grać na wszystkich kontach na konsoli przez neta jak na jednym masz golda. Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 23 października 2014 Opublikowano 23 października 2014 (edytowane) Ale te wszystkie życzy które daje gold tez są na tym kolejnym koncie czy to podatawowe daje tylko możliwość gry online na innych? Edytowane 23 października 2014 przez Gumiś_JaGoDa Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 25 października 2014 Opublikowano 25 października 2014 Czy idzie przenosić profil na USB pomiędzy 360'ką a One? Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 25 października 2014 Opublikowano 25 października 2014 A coz Ty chcesz przenosic? Przeciez wystarczy sie zalogowac na One i masz swoje konto Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 25 października 2014 Opublikowano 25 października 2014 Jak kupię One'a to będę miał tylko zbanowaną 360'ke więc chcę przenosić profil,na penie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi