Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Czyli mając akumulatorki w środku pada i podłączając go kablem do konsoli nie są ładowane i nic im się nie stanie? Ciekawe co by było gdyby mając w środku zwykłe baterie podłączyć pada do konsoli? tak z przyzwyczajenia...

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Ruszył by się coś Microsoft w sprawie tych kont rozchodzą się jak ciepłe bułeczki , a z używkami bieda :/

Opublikowano

Ruszył by się coś Microsoft w sprawie tych kont rozchodzą się jak ciepłe bułeczki , a z używkami bieda :/

Nie Microsoft, a prokurator powinien się tym zająć.
Opublikowano

A wręcz przeciwnie.

Opublikowano

Jak i czy  w ogóle da się podłączyć pada od x1 do pc ?

Opublikowano

Microsoft wymaga dowodu zakupu przy realizacji gwarancji?

Opublikowano

S_600: http://support.xbox.com/pl-PL/xbox-one/accessories/controller-pc-compatibility

Tommo: Nie, jeśli zgłaszasz przez infolinię to proszą tylko o numer seryjny konsoli. Przy reklamacji pada wyszło mi że na konsolę mam gwarancję od MS'u do końca listopada 2016 roku (czyli ponad dwa lata - XO kupiony w dniu Polskiej premiery 05.09.2014).

Opublikowano

Działają jeszcze Microsoft Points ? Chciałbym kupić pointsy do Xbox One. Mam jeszcze pytanie jak kupię zdrapkę za 20 euro, to mogę wpisać ten kod na Polski region ? Jeśli nie to muszę zmienić region na Belgię/Niemcy i wtedy wpisać,kupić coś i można wrócić bez problemu do Polskiego regionu ?

Opublikowano

MSP działają :) Ostatnio kupiłem 2100 MSP z kodem na allegro za 30 zł xD Od załadowania kasy za MSP ta będzie ważna przez równy rok na koncie.

Euro tylko na regionach z Euro. Na PL tylko Złotówki.

Opublikowano

Miał ktoś kiedyś komunikat typu: nie możemy uruchomić 2% włóż dysk i jakiś kod błędu? Próbuje uruchomić FC4 i dupa, wywala taki komunikat :/ wersja digital jakby co.

Opublikowano

Miał ktoś kiedyś komunikat typu: nie możemy uruchomić 2% włóż dysk i jakiś kod błędu? Próbuje uruchomić FC4 i dupa, wywala taki komunikat :/ wersja digital jakby co.

Odinstaluj i ściągnij ponownie. Jak to nic nie da, to podaj mi tutaj kod blędu ;)

Opublikowano

Jak ponad 30? Raptem 28! Komarzysko - ściągaj i dawaj na co-opa :D

Opublikowano

Odinstalowanie i pobranie nic nie da, też tak miałem z fifą 15 poczekaj do jutra samo przejdzie.

Opublikowano

Odinstalowanie i pobranie nic nie da, też tak miałem z fifą 15 poczekaj do jutra samo przejdzie.

No jest prawdopodobieństwo, że coś robią z livem, więc możesz poczekać :) U mnie w jednym przypadku czekanie nic nie dało, ale może tu się uda :)

Opublikowano

U mnie to samo a chciałem film na BD puścić!!!

Wyskakuje mi błąd jak włączam płytę z filmem:

NbwjqkTl.jpg

Jak mam DVD to jest komunikat by sprawdzic pózniej i kod 0x876c0001

Już nie wiem. Wsadzam BD i to samo :( Myślałem, że to problem z apką do BD na początku to ją usunąłem by pobrać ponownie... I teraz nie mogę jej znaleźć w sklepie!!! Konsola ma tydzień, żadnej gry na płycie jeszcze nie mam a filmy lipa.

Opublikowano

Odkąd jako nastolatek ujrzałem Halo:CE w gamenetwork TV stałem się fanboyem Xboxa. Był pierwszy, był 360. Przykro mi to pisać, ale to co MS odwala z One'm to taka kicha, że szkoda pisać. 

Na tej generacji kaska poszła do Sony i Ninny... 

Edytowane przez Maiden

Opublikowano

Odkąd jako nastolatek ujrzałem Halo:CE w gamenetwork TV stałem się fanboyem Xboxa. Był pierwszy, był 360. Przykro mi to pisać, ale to co MS odwala z One'm to taka kicha, że szkoda pisać. 

Na tej generacji kaska poszła do Sony i Ninny... 

A co takiego odwala? Bo jak na razie to SONY jest na fali wpadek.

Ja xbox one nic nie mam do zarzucenia gry są, usługa sieciowa  działa super, aktualizacje są i są zmiany na plus , zero problemu z konsolą. A co takiego możesz napisać o PS4? bo ja widzę brak gier zwłaszcza ex. teraz już lepiej, usługa sieciowa kuleje, aktualizacje mierne poprawa stabilności zwłaszcza 2.0, jakość sprzętu tez średnia a zwłaszcza padów itp....

Trzeba być ślepym aby tego nie widzieć. A najgorsze to że na lepiej się nie zapowiada no chyba że z grami w 2015.

Opublikowano

W jaki sposób zacząć nagrywać,streamować gre bez kinecta ?

2x guide button, dodaj aplikację, game dvr.

Streamować można za pomocną twitcha.

Opublikowano

Nie wiem gdzie spytać więc zapytam tutaj.

Jak to jest z tymi słuchawkami? Każde się nadadzą do takiego pada czy musi być przejściówka? A może w ogóle tylko specjalne HS będą działać?

Chciałbym wiedzieć przed zakupem konsoli czy moje obecne by się nadały czy jednak to dodatkowy koszt.

Opublikowano

musi byc przejsciowka 41jbYPK21QL._SX300_.jpg

jak kupujesz nowy headset to przejscowka jest juz w komplecie