Opublikowano 15 czerwca 201410 l Całość jest za friko, wideo też? Widziałem, że za samą apkę nic nie chcą. Te seriale MS maja byc chyba darmowe dla posiadaczy golda
Opublikowano 16 czerwca 201410 l jest jeszcze ktoś na forumku kto ma wiadomości z pierwszej reki w polskim ms? bedzie jakaś impreza z promocją klocka w polsce jak to mialo np miejsce z halo4 w wawce?
Opublikowano 16 czerwca 201410 l Autor można już podejrzeć acziki z gier na XONE na stronie xboxa https://account.xbox.com/en-US/Achievements/ chociaż nadal nie ma ich w mojej aktywności Edytowane 16 czerwca 201410 l przez MaZZeo
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Coś jak store, też chyba trzeba bezpośrednio wchodzić, bo normalnie się go nie znajdzie. Dobrze, dobrze, niech wreszcie Xbox.com zawita w nowej generacji...
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Wiadomo już jaki będzie zestaw startowy Xone z Kinectem (za równowartość $500): w zestawie dodatkowo będzie TitanFall, Kinect Sports Rivals, Play & charge kit + trzecoa gra. Zestaw jest niby limitowany, ciekawe czy u nas będzie podobny.
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Zestaw Startowy pewnie dla państw, w których premiery nie było jeszcze.
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Zgadza się. Limitowana edycja w cenie zwykłego zestawu (goła Xone + Kinect). Heh, zapomniałem dopisać, że to dla Japonii
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Autor bit.ly/gs-xbox-one Wystarczy wejść, wpisać maila i dostanie się kod na 5$ uwaga wymaga konta na fejsbuku. Działa tylko na kontach US więc jak ktoś nie ma takiego regionu w konsoli to niech przestawi sobie. Edytowane 19 czerwca 201410 l przez MaZZeo
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Który raz już się o to pytasz? TAK WYJDZIE BEZ KINECTA WE WRZEŚNIU TAK SAMO JAK I WE WSZYSTKICH INNYCH KRAJACH!!!!! bit.ly/gs-xbox-one Wystarczy wejść, wpisać maila i dostanie się kod na 5$ uwaga wymaga konta na fejsbuku. Działa tylko na kontach US więc jak ktoś nie ma takiego regionu w konsoli to niech przestawi sobie. Dzięki, już załadowane PS. Jest jakieś ograniczenie tych kodów co do konta Xbox Live? Edytowane 19 czerwca 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 19 czerwca 201410 l PS. Jest jakieś ograniczenie tych kodów co do konta Xbox Live? Nie nie ma #CebulaFTW Edytowane 19 czerwca 201410 l przez Darth Krizzo
Opublikowano 19 czerwca 201410 l PS. Jest jakieś ograniczenie tych kodów co do konta Xbox Live? Nie nie ma #CebulaFTW Można więcej kodów na konto, mam już 10$
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Jak? Powiedziałem siostrze żeby mi wygenerowała kod na swojego fejsa i załadowałem na swoje konto Xbox Live #cebulaover9000
Opublikowano 19 czerwca 201410 l ok też to już ogarnąłem. Zaraz będę dzwonił po znajomych xD Ja tam zrobię event na fejsie, co się będę cackał
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Na polskim koncie nie da się tych kodów wykorzystać, bo nie przelicza kasy na PLN Trzeba migrację konta robić
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Autor No toż mówię że tylko na kontach US. Na X360 trzeba stworzyć sobie nowe, na XONE można zmieniać region :3
Opublikowano 19 czerwca 201410 l No toż mówię że tylko na kontach US. Na X360 trzeba stworzyć sobie nowe, na XONE można zmieniać region :3 Ale ja zmieniłem normalnie na Xbox.com region na USA i dodałem kasę do swojego konta założonego na PL. Problem tylko w tym, ze zakupy realizuje i tak w PLN i tej kasy przy zakupie mi nie pokazuje - tak jakbym miał dwa osobne rachunki na koncie PL - jedno z PLN i drugie z USD.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Autor aha no to nie wiem jak teraz na X360 skorzystac z tej kasy. KUPUJ XBONA
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Don: no bo masz. Każdy chyba ma dwa rachunki - można to sprawdzić na commerce.microsoft.com Trzeba kupić XOne albo zaryzykować z migracją.