Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Całość jest za friko, wideo też? Widziałem, że za samą apkę nic nie chcą.

Te seriale MS maja byc chyba darmowe dla posiadaczy golda :)

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Tak, dla Golda. Kto by im jeszcze za seriale dodatkowo płacił.

Opublikowano

jest jeszcze ktoś na forumku kto ma wiadomości z pierwszej reki w polskim ms? bedzie jakaś impreza z promocją klocka w polsce jak to mialo np miejsce z halo4 w wawce?

Opublikowano

Coś jak store, też chyba trzeba bezpośrednio wchodzić, bo normalnie się go nie znajdzie. Dobrze, dobrze, niech wreszcie Xbox.com zawita w nowej generacji...

Opublikowano

Wiadomo już jaki będzie zestaw startowy Xone z Kinectem (za równowartość $500): w zestawie dodatkowo będzie TitanFall, Kinect Sports Rivals, Play & charge kit + trzecoa gra. Zestaw jest niby limitowany, ciekawe czy u nas będzie podobny.

BqT22VnCYAAYp8T.jpg

Opublikowano

Zgadza się. Limitowana edycja w cenie zwykłego zestawu (goła Xone + Kinect).

Heh, zapomniałem dopisać, że to dla Japonii :)

Opublikowano
  • Autor

bit.ly/gs-xbox-one

Wystarczy wejść, wpisać maila i dostanie się kod na 5$ :) uwaga wymaga konta na fejsbuku.

Działa tylko na kontach US więc jak ktoś nie ma takiego regionu w konsoli to niech przestawi sobie.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Czy we wrzesniu w Polsce wyjdzie Xbone w wersji Z i BEZ kinecta ?

Opublikowano

Który raz już się o to pytasz? :P TAK WYJDZIE BEZ KINECTA WE WRZEŚNIU TAK SAMO JAK I WE WSZYSTKICH INNYCH KRAJACH!!!!!

bit.ly/gs-xbox-one

Wystarczy wejść, wpisać maila i dostanie się kod na 5$ :) uwaga wymaga konta na fejsbuku.

Działa tylko na kontach US więc jak ktoś nie ma takiego regionu w konsoli to niech przestawi sobie.

Dzięki, już załadowane :)

PS. Jest jakieś ograniczenie tych kodów co do konta Xbox Live?

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Nie nie ma #CebulaFTW  :D

Edytowane przez Darth Krizzo

Opublikowano

Nie nie ma #CebulaFTW  :D

Można więcej kodów na konto, mam już 10$ :P

Opublikowano

Jak?

Powiedziałem siostrze żeby mi wygenerowała kod na swojego fejsa i załadowałem na swoje konto Xbox Live :P

#cebulaover9000 ;)

Opublikowano

ok też to już ogarnąłem.

Zaraz będę dzwonił po znajomych xD

Ja tam zrobię event na fejsie, co się będę cackał ;)

Opublikowano

Na polskim koncie nie da się tych kodów wykorzystać, bo nie przelicza kasy na PLN :) Trzeba migrację konta robić :P

Opublikowano

No toż mówię że tylko na kontach US. Na X360  trzeba stworzyć sobie nowe, na XONE można zmieniać region :3

Ale ja zmieniłem normalnie na Xbox.com region na USA i dodałem kasę do swojego konta założonego na PL. Problem tylko w tym, ze zakupy realizuje i tak w PLN i tej kasy przy zakupie mi nie pokazuje - tak jakbym miał dwa osobne rachunki na koncie PL - jedno z PLN i drugie z USD.

Opublikowano

Don: no bo masz. Każdy chyba ma dwa rachunki - można to sprawdzić na commerce.microsoft.com

Trzeba kupić XOne albo zaryzykować z migracją.