Opublikowano 22 grudnia 201410 l Kupowałeś na allegro? Napisz do typa, że nie wspomniał o tym i chcesz zwrócić zgodnie z regulaminem.
Opublikowano 22 grudnia 201410 l Mam pytanie odnośnie tych osiągnięć co czasem wpadają po czasie - ostatnio jak miałem parę takich, to mi po prostu nie wyświetlało informacji o zaliczeniu osiągnięcia, ale w GS miałem je uwzględnione chociażby na stronie xbox.com. W D4 natomiast mam parę takich co je ewidentnie zrobiłem - ukończenie gry i obowiązkowe stunty, a nie tylko nie wyświetliło mi informacji o ich zaliczeniu, ale na stronie i profilu nie mam ich zaliczonych i tu moje pytanie: odblokują się później, czy mam je zglitchowane?
Opublikowano 23 grudnia 201410 l Odblokują się po czasie. Ja na osiągnięcia z Halo: CE czekałem ponad 2 tygodnie. Microsoft musi nad tym popracować.
Opublikowano 24 grudnia 201410 l Gdzie na X1 można sprawdzić stan baterii ? Pojawił mi się komunikat o niskiej energii w padzie ale grałem później jeszcze przez dobre 2 godziny i się nie wyłączył.
Opublikowano 24 grudnia 201410 l Wcisnij w menu guide button. Pojawi sie zegar z bateria. Te dolaczane do zestawu dlugo wytrzymuja. Edytowane 24 grudnia 201410 l przez ChevChelios
Opublikowano 24 grudnia 201410 l Czy gdzieś zaszyta jest opcja włączenia wibracji pada gdy bateria jest słaba, czy też nic z tym nie można zrobić? Szukam i nie znajduję
Opublikowano 24 grudnia 201410 l To automat i nie zmienisz tego. Jak baterie są słabe, to wibracje wyłącza. Zanim dodali ikonkę w daszu to był właśnie wskaźnik, że czas powoli nowe baterie szykować.
Opublikowano 24 grudnia 201410 l tak z okazji świąt bracia i siostry. oby jeszcze lepsze gry wychodziły w 2015. do usłyszenia na live
Opublikowano 25 grudnia 201410 l mam pytanie kupilem dzis xboxa nowego i chcialbym sie dowiedziec o gwarancje, ja sie jakos rejestruje cos obilo mi sie o uszy? aha i kupilem od kogos wiec kogos innego dane sa na fv, ale to chyba nie przeszkadza?
Opublikowano 25 grudnia 201410 l Dobrze, że mi przypomnieliście Gwarancja do 13 grudnia 2016 (2 lata i 6 dni od momentu zakupu). PS. Co ciekawe, chciałem zarejestrować oficjalny stereo headset do Xone (ten sprzedawany osobno) i nie mogłem znaleźć numeru seryjnego. Na oficjalnym forum Xboksa znalazłem informację, że można to wysyłać na gwarancji konsoli. Edytowane 25 grudnia 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 25 grudnia 201410 l swoje, ms nie sprawdza paragonu / faktury, dla nich wazny jest tylko nr seryjny i od tego momentu licza gwarancje
Opublikowano 25 grudnia 201410 l Da się jakoś bezpośrednio wrzucić filmik z upload np. na forum tak jak filmiki z YT? Tak żeby nie przekierywowało na inna stronę.
Opublikowano 25 grudnia 201410 l możesz wrzucić na onedrive, tam udostępnić lub pobrać i przesłać na yt - raczej bezpośrednio na yt się nie da (a szkoda)
Opublikowano 25 grudnia 201410 l Da się przesłać bezpośrednio na YouTube - wystarczy wrzucić film do upload studio, a stamtąd albo coś przytniesz, albo nic nie przytniesz, tylko zostawisz jak jest i zgrasz bezpośrednio na YouTube
Opublikowano 25 grudnia 201410 l Dokladnie. Jak masz cos zgrane to wchodzisz w apke YT i tam klikasz przeslane filmy i upload.
Opublikowano 26 grudnia 201410 l +1 tylko że nie z upload tak jak pisze Macio a z apki yt - kudosy dla kobika
Opublikowano 26 grudnia 201410 l No kurcze Zaraz to sprawdze aż po prostu EDIT: Ok, przepraszam najmocniej, nie da się mój błąd. Edytowane 26 grudnia 201410 l przez Maciomaniak
Opublikowano 27 grudnia 201410 l Dokladnie. Jak masz cos zgrane to wchodzisz w apke YT i tam klikasz przeslane filmy i upload. Gdzie mogę pobrać tą "apke YT" ? Czy te karty przedpłacone np 200 zł mają jakąś datę ważności ?
Opublikowano 27 grudnia 201410 l Z automatu zgrywają się sejwy na chmurę, bez konieczności mania Golda.