Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Kupowałeś na allegro? Napisz do typa, że nie wspomniał o tym i chcesz zwrócić zgodnie z regulaminem.

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie tych osiągnięć co czasem wpadają po czasie - ostatnio jak miałem parę takich, to mi po prostu nie wyświetlało informacji o zaliczeniu osiągnięcia, ale w GS miałem je uwzględnione chociażby na stronie xbox.com.

W D4 natomiast mam parę takich co je ewidentnie zrobiłem - ukończenie gry i obowiązkowe stunty, a nie tylko nie wyświetliło mi informacji o ich zaliczeniu, ale na stronie i profilu nie mam ich zaliczonych i tu moje pytanie: odblokują się później, czy mam je zglitchowane?

Opublikowano

Odblokują się po czasie.

Ja na osiągnięcia z Halo: CE czekałem ponad 2 tygodnie. Microsoft musi nad tym popracować.

Opublikowano

Gdzie na X1 można sprawdzić stan baterii ? Pojawił mi się komunikat o niskiej energii w padzie ale grałem później jeszcze przez dobre 2 godziny i się nie wyłączył.

Opublikowano

Wcisnij w menu guide button. Pojawi sie zegar z bateria. Te dolaczane do zestawu dlugo wytrzymuja.

Edytowane przez ChevChelios

Opublikowano

Czy gdzieś zaszyta jest opcja włączenia wibracji pada gdy bateria jest słaba, czy też nic z tym nie można zrobić? Szukam i nie znajduję :P

Opublikowano

To automat i nie zmienisz tego. Jak baterie są słabe, to wibracje wyłącza. Zanim dodali ikonkę w daszu to był właśnie wskaźnik, że czas powoli nowe baterie szykować.

Opublikowano

tak z okazji świąt bracia i siostry. oby jeszcze lepsze gry wychodziły w 2015. do usłyszenia na live

1560754_802522656487986_2284452420935959

Opublikowano

mam pytanie kupilem dzis xboxa nowego i chcialbym sie dowiedziec o gwarancje, ja sie jakos rejestruje cos obilo mi sie o uszy?

aha i kupilem od kogos wiec kogos innego dane sa na fv, ale to chyba nie przeszkadza?

Opublikowano

Dobrze, że mi przypomnieliście :)

Gwarancja do 13 grudnia 2016 :) (2 lata i 6 dni od momentu zakupu).

PS. Co ciekawe, chciałem zarejestrować oficjalny stereo headset do Xone (ten sprzedawany osobno) i nie mogłem znaleźć numeru seryjnego. Na oficjalnym forum Xboksa znalazłem informację, że można to wysyłać na gwarancji konsoli.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

maciekww - dzieki. wpisuje swoje imie i nazwisko czy typa?

Opublikowano

swoje, ms nie sprawdza paragonu / faktury, dla nich wazny jest tylko nr seryjny i od tego momentu licza gwarancje

Opublikowano

Da się jakoś bezpośrednio wrzucić filmik z upload np. na forum tak jak filmiki z YT? Tak żeby nie przekierywowało na inna stronę.

Opublikowano

możesz wrzucić na onedrive, tam udostępnić lub pobrać i przesłać na yt - raczej bezpośrednio na yt się nie da (a szkoda)

Opublikowano

Da się przesłać bezpośrednio na YouTube - wystarczy wrzucić film do upload studio, a stamtąd albo coś przytniesz, albo nic nie przytniesz, tylko zostawisz jak jest i zgrasz bezpośrednio na YouTube ;)

Opublikowano

No kurcze :P
Zaraz to sprawdze aż po prostu ;)

EDIT: Ok, przepraszam najmocniej, nie da się :/ mój błąd.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Dokladnie. Jak masz cos zgrane to wchodzisz w apke YT i tam klikasz przeslane filmy i upload.

Gdzie mogę pobrać tą "apke YT" ?

Czy te karty przedpłacone np 200 zł mają jakąś datę ważności ?