Plugawy 3 687 Opublikowano 13 maja 2014 Opublikowano 13 maja 2014 Gra ktoś z Was w wyżej wymieniony tytuł? Ciekawi mnie czy dlatego tak długo wyszukuje chętnych do gry w różnych trybach, bo jest mało osób czy coś jest skopane. Jakby ktoś chciał ponabijać trofki to pomogę boostować, wystarczy się ugadać. Sam męczę się z ostatnim "ukończ wszystkie wyzwania", także można dodać do znajomków i pogramy prywatnie id NISZCZYCIELE Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 14 maja 2014 Opublikowano 14 maja 2014 Nikt w to nie gra, bo to straszny crap. 1 Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 23 maja 2014 Autor Opublikowano 23 maja 2014 To nie jest straszny crap, na pewno gierka jest lepsza niż Aliens vs Predator, w którym multi to jakieś nieporozumienie. Bieganina i nie wiadomo kto jest z kim. Tak czy inaczej potrzebuje jeszcze jednej osoby do pomocy w trofkach. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 23 maja 2014 Opublikowano 23 maja 2014 Niestety byłem napalony na te gre wiadomo Hype zbudowali ale po przeczytaniu recenzji wzwód mi opadł. Po recenzjach obejrzałem kilka gameplay na youtube i stwierdziłem że jednak recenzje pokrywają się z tym co widzę. Gra zasłużyła na lanie A szkoda bo chciałem zrobić trofea i zagrać w porządne strzelanie do obcych. Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 23 maja 2014 Autor Opublikowano 23 maja 2014 Była swego czasu w promo w Plusie za 20zeta, wiec grzechem by było nie skorzystać zwłaszcza, że uwielbiam Obcego 2. Naprawdę duużo jest smaczków z filmu, szkoda, że kasa poszła na BurdelLands zamiast na to. Są bugi i miejscami zasysa fabuła, mimo to skończyłem grę 6 razy a teraz w coopie gram na splicie z siostrzeńcem i też się dobrze bawię. Graficznie nie ma padaki, raz gorzej raz lepiej. Na pewno gdyby nie było takiego hype'u i gra by wyszła na początku ery Ps3 to by była bardzo dobrze przyjęta. Połudzili ludzi filmikami dopakowanymi i tyle,stąd takie przyjęcie gry. 1 Cytuj
Rymu 1 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Jest ktoś chętny na robienie wyzwań ? Jak tak to pisać na psn Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 12 lutego 2015 Autor Opublikowano 12 lutego 2015 (edytowane) Na PSstore jest Season Pass za 26 zeta a w tym historyjka z DLC Przerwana Hibernacja, 8map do multi, nowy tryb w którego nikt nie gra i kilka śmieci dla Xeno. Nie ma niestety postaci z limitek ani broni nowych. Przerwana Hibernacja póki co po dwóch godzinach gry jest bardzo fajna, śmiem twierdzić, że ciekawsza i lepiej zmontowana niż zwykła kampania i do tego jest poprawiona grafika, widać to gołym okiem. Muza była świetna, a tutaj jest jeszcze bardziej zaje.bista, oczywiście wyciągnięta z filmu. Wątpie, żeby była kolejna podobna promocja na to DLC, wiec jak ktoś zdzierżył podstawkę to niech łyka. Edytowane 12 lutego 2015 przez Plugawy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi