Opublikowano 27 czerwca 20159 l Odcinek ósmy drugiego sezonu Kiedy myślisz że ten serial niczym cię już nie zaskoczy nagle dzieją się takie rzeczy https://www.youtube.com/watch?v=d1COvhJTIDE Cała ta scena roz(pipi)ała mi mózg, serial z odcinka na odcinek jest coraz lepszy.
Opublikowano 30 czerwca 20159 l Odcinek ósmy drugiego sezonu Kiedy myślisz że ten serial niczym cię już nie zaskoczy nagle dzieją się takie rzeczy https://www.youtube.com/watch?v=d1COvhJTIDE Cała ta scena roz(pipi)ała mi mózg, serial z odcinka na odcinek jest coraz lepszy. Piękne to było i kompletnie nieprzewidywalne. Ona chyba od jakiegoś czasu była już świadoma swej przeszłości, tylko cicho siedziała Najnowszy też nie zawiódł, tylko Sembene [*]
Opublikowano 30 czerwca 20159 l Najnowszy też nie zawiódł, tylko Sembene [*] Myślę że to nie koniec Sembene, liczę na to że w obliczu zagrożenia nareszcie pokaże swoje nadnaturalne zdolności.
Opublikowano 9 lipca 20159 l Finisz sezony niestety średniak ;/ - finałowa walka z Lucyferem... meh co to miało być? ;/ - Sembene jednak trup a myślałem że pociągną to w jakieś wątki voodoo - Malcolm i Frankie beka z maminsynków - Wilku też jakiś taki bez wyrazu - najlepsze to chyba scena tańca Dorianka z Frankówną - Clare też niezła ciota I wszystkich wywiało w cztery strony świata. W trzecim sezonie pewnie 2-3 odcinki i ekipa znowu się zbierze przeciwko Hekate i armii zombiaków made by Dorian i luba.
Opublikowano 9 lipca 20159 l W trzecim sezonie pewnie 2-3 odcinki i ekipa znowu się zbierze przeciwko Hekate i armii zombiaków made by Dorian i luba. Obstawiam identycznie, tylko że bez Frankiego dupa, bo tylko on potrafi. Chociaż może nas zaskoczą.
Opublikowano 7 maja 20168 l Odcinek trochę przymulający ostatni odcinek poprzedniego sezonu kończy się rozjazdami wszystkich bohaterów, w nowym wygląda na to że wszyscy wbiją do usa xD pojawiał się dr. jekyll, ciekawe jak mr. hyde będzie wyglądał i Dracula na końcu
Opublikowano 9 maja 20168 l Przegapiłem premierę. Patrzę, a tu dziś już 2. odcinek lata. Biorę się za nadrabianie. Jak dla mnie przez większość czasu cały serial trochę przymula, ale oglądam głównie na klimatu, ładnych zdjęć, no i Evy Edytowane 9 maja 20168 l przez Frantik
Opublikowano 23 maja 20168 l Dzisiaj od(pipi)ali taki odcinek że aż ciężko dojść do siebie po seansie 11/10.
Opublikowano 24 maja 20168 l No nie wiem, ostatnio jakoś słabiej z tymi cycami. W poprzednim sezonie chyba nie było w ogóle, tylko w pierwszym ze 2-3 razy o ile pamiętam. Także bez szału pod tym względem. A nawet jak ją ktoś lubi z twarzy, to niestety często stroi brzydkie grymasy. Prócz niej to tak średnio jest tam na kim oko zawiesić. Chyba jest jeszcze tylko "narzeczona" Frankensteina ale osobiście nie trafia ona w moje gusta. Generalnie jakoś niezbyt potrafię zmusić się do oglądania, choć pierwszy odcinek nowego sezonu mnie nawet pozytywnie zaskoczył. Nowe miejscówki i postacie na plus. Pod koniec zaprezentowano też głównego złego czyli Draculę, który ma widocznie mokre sny o Evce, no i zastęp jego przydupasów Edytowane 24 maja 20168 l przez Frantik
Opublikowano 24 maja 20168 l w tym najnowszym odc co się dzieje w sumie w jednym pokoju, jak się okazuje że Lucyfer i Dracula to upadłe demony z jednej mański xD
Opublikowano 4 czerwca 20168 l Ale fajnie nie być na czasie z serialami. Wciągnąłem dziś 2 epy pierwszego sezonu i jest sympatycznie. Jutro ciąg dalszy seansu.
Opublikowano 18 czerwca 20168 l Ostatnio nadgoniłem dopiero czwarty epek trzeciego sezonu, no ale co tam się działo Niby prawie cała akcja w tym białym pokoju , ale klimat 12/10. Greenowa i ten drugi dali popis aktorstwa
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Jeszcze nie widziałem, ale jeszcze bardziej karny za tak szybkie zakończenie serialu. Jest petycja, żeby Netflix to przejął, acz z doświadczenia wiem, ze takie akcje w zasadzie nigdy nie odnoszą skutku. https://www.change.org/p/netflix-save-penny-dreadful
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Ja jestem po trzecim odcinku i jest bardzo dobrze. Fajnie, że nie wrócili wszyscy do siebie w pierwszym odcinku tylko te wątki się dzieją osobno. Z Jekylla oczywiście musieli zrobić ciapusa, ale przynajmniej on sam na to zwraca uwagę i narzeka.
Opublikowano 9 lipca 20168 l Obejrzałem finał trzeciego sezonu i chyba słaba oglądalność była skoro zdecydowano się to tak zakończyć. Można by spokojnie zrobić jeszcze jeden sezon przeznaczony na zemstę i rozwinięcie postaci lorda Hyde'a, bo był ku temu potencjał.
Opublikowano 9 lipca 20168 l Cały sezon bardzo dobry, ale finał był TRA-GICZ-NY. O zmarnowaniu Jekylla nawet nie wspominam.