xavier321 0 Opublikowano 15 maja 2014 Opublikowano 15 maja 2014 Poszukuję osób które chciałby współtworzyć blog o grach, konsolach ... chciałbym umieszczać tam newsy, recenzję, test różnych akcesoriów itp jeżeli jesteś chętny, masz jakieś ciekawe pomysły to pisz na PRV pozdrawiem Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 15 maja 2014 Opublikowano 15 maja 2014 (edytowane) Daj sobie spokój, tego jest za dużo. Podepnij się pod jakiś sajt - np. PPE.pl Mało komu będzie się chciało czytać coś nowego, jak są sprawdzone strony. Może celuj w YT? Z ciekawostek, zrobiłem sajt taki o jakim piszesz: recki, newsy, artykuły..., na który wywaliłem z tysiąc zeta, który ma mały ruch, ale szkoda mi to kasować (tyle godzin pracy), więc opłacam tylko domenę i serwer i mam nauczkę, by nie pchać się na głęboką wodę i robić wszystko od zera. Tobie też odradzam robić "kolejny blog o gierkach". Edytowane 15 maja 2014 przez grzybiarz Cytuj
xavier321 0 Opublikowano 15 maja 2014 Autor Opublikowano 15 maja 2014 w jakimś stopniu masz rację ... odbyłem kilka konstruktywnych rozmów z małymi firmami z mojego okręgu które byłby wstanie wspierać taki pomysł lecz każdy chce konkrety. Chcą gotowy produkt, zobaczyć jak wszystko działa a w zamian za reklamę chcę udostępniać blog i promować na taki sposób jaki mają możliwości... dlatego też zainteresowałem się tematem, zebraniem kilku zapaleńców którzy są wstanie pomóc i coś naskrobać mądrego... w taki przypadku wtopienie tych kilkudziesięciu złotych nie odbiłoby się wielkim echem w moim portfelu. Cytuj
szaden 228 Opublikowano 15 maja 2014 Opublikowano 15 maja 2014 (edytowane) Blog to nie jest dobry pomysł IMO. Już lepiej kanał na yt albo podcast. Tradycyjne, pisane, blogi tracą na popularności. Teraz w pracy zastanawiamy się czy prowadzenie bloga dla projektu ma sens? Do celów pozycjonowania z pewnością, ale do przekazywania treści raczej nie... Jeśli chcesz pogadać na ten temat, to wal na PW. Edytowane 15 maja 2014 przez szaden Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi