Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Aha, dzięki nie wiedziałem czyli takie demo do przyciągnięcia nowych odbiorów :). Inna sprawa że dalej nie mogę zrozumieć posunięcia UBI że wydaje grę w tym samym dniu co GTA V.

• Odpowiedzi 765
  • Wyświetleń 82,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gralem w WD (niestety) jak i FC4 (niestety x2) i te gry roznia sie miedzy soba tylko settingiem, nawet ikonki na mapie sa takie same. Znajdzki i misje poboczne sa o dupe rozbic bo nic nie daja, a taki

• Mapa     

• Pstryk:        I spadam grać.    

Opublikowano

Zapewne wychodza z zalozenia, ze nie wszyscy maja cisnienie by po raz drugi kupowac ta sama gre.

Opublikowano

na bank biore, tylko sie zastanawiam, czy jednak moze najpierw nie skonczyc czegos rozgrzebanego, jak Evil Within, LOTF, czy COD'a, zanim kupie kolejna gre. ^^

Opublikowano

Zapewne wychodza z zalozenia, ze nie wszyscy maja cisnienie by po raz drugi kupowac ta sama gre.

Po tasiemcowej produkcji Assassinow watpie zeby Ubi wychodzilo z takiego zalozenia xD.

Opublikowano

Ja tam biorę.

Trójkę ogrywalem na starych konsolach a gra sprawiała mi masę radochy,a każdy wie jak tam się grało z średnim framerate 24 klatek i tej grafie....:D

Nie wiecie jakie będą różnice miedzy ps4 i xbone?

Edytowane przez KarolJanuszGejmingu

Opublikowano

Cena na Markecie:

Gold Edition: 359,99 zł

Zwykła edycja: 279,99 zł

Season Pass: 117,99 zł

Jest też Season Pass Ticket (?) ale ceny nie podali. Dziekuję postoję (kupię na USA Markecie)

Edit:

Na USA:

Golden Edition 89,99 USD

Zwykła Edycja : 59,99 USD

Season Pass: 29,99 USD

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

:yao: x pierdylion

poczekam aż na płycie będzie za 100. dobra gra ale są jakieś granice. do tego mesjasz v w tym terminie wygrywa. oj ubi. nie ma łatwego życia i wyżywa się na graczach.

Opublikowano

Czyli lepiej dać 299 zł za remastera ?  :good2:

Pincet ojro od razu

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

co ma zawierac season pass?

Opublikowano

tak sie balem ze przez gta wszyscy sie wypyerdola na far cry'a  :frog:

Opublikowano

meh teh airport :teehee:

Opublikowano

zarty sie uyebaly. biore na premiere bankowo i chetnie pogram coopa czy cos na jedynej slusznej konsoli nowej generacji!!!!!!!

Opublikowano

Tak mi się zachciało fpp jakiegoś, że odpaliłem Doom 3 bfg edition - nie te klimaty ale miło się gra. :) Nie spodziewam się niczego nowego po grafice ale mam nadzieję na mocno urozmaiconą rozgrywkę. No i już nie mogę się doczekać szukania skarbów. :D Pewnie będę miał kilka dni przed premierą więc o ile nie będą mnie cenzurować podeślę raport z wersji na ps3.

Opublikowano

najtansze pudelko na ps4 znalazlem za 229 :/ troche pisda, myslalem ze za okolo 200zl sie lyknie a tu jednak chyba nie da rady. cyfrowki na cebuli nie chce brac. jak ktos bedzie mial jeszcze lepsza cene to wrzucac linka, jeszcze tydzien czasu xd

edit; poza tym mysle ze juz wlasnie w poniedzialek za tydzien moze bedzie gdzies dostepna

Edytowane przez schabek