Skocz do zawartości

FarCry 4

SG1-ZIELU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za info.Właśnie Ubisoft wyleczył mnie z ich kolejnej gry. Stanieje to sobie spokojnie sprawdzę. O grafice ciężko się wypowiadać ale widać, że gra działa płynnie. Reszta prawie jak w poprzedniku. No cóż FC 3.5

Opublikowano

kur wa jaram sie oporowo. w poniedzialek robie runde po sklepach nie ma co. chociaz ostatnio cos sie twardo trzymaja tych dat premier. wybralem sie dzisiaj do saturna liczac ze zobacze pesa a dopiero ac;unity wykladali na polki. jestem tak nagrzany na tego far crya jak dawno nie bylem na zadna gre.

Opublikowano

Mi po premierze i cyrkach z AC:U opadł totalnie hype na wszystko od Ubi. Poczekam aż gra wyjdzie, zostanie oceniona i przetestowana, to wtedy się zobaczy. Trzeba głosować portfelem i nie wolno niedorobionych gier wspierać na premierę. 

• Plusik 3
Opublikowano

no ja czekam ale jak we wtorek recki będą powyżej 80 % to biore bo tyle to dobra ocena za to samo tylko więcej. A dla mnie far cry 4 to więcej tego dobrego far cry'a. Ciśnienia nie mam ale liczę że będzie dobrze :)

Opublikowano

przeciez wszyscy od dawna wiedza za assassin sie skonczyl na dwojce i wszystko co po niej wyszlo to guwno obes,rane wiec jedyne pretensje to mozecie miec do siebie ze daliscie sie znowu przyciac i uwierzyliscie w trailery. far cry to szansa dla ubi na nowe lepsze zycie, nie spyerdola tego bo nie moga.

• Plusik 2
Opublikowano

Nowy far cry bardzo pozytywnie jakby ktoś pytał. :D Nie piszę na razie więcej bo jak będę miał więcej czasu (jutro) i przysiądę na parę godzin opiszę wrażenia. Btw. Widoczki są przepiękne jak zwykle. :)

• Plusik 1
Opublikowano

Ultima dzisiaj wysyła tak na fejsie piszą czyli kto będzie chciał pewnie w weekend dostanie już

Jak dzisiaj wysyła to jak ma dostać na weekend ? No chyba, że nie chodzi o wysyłkę a odbiór osobisty w Wawie.

Opublikowano

Wczoraj oglądałem na twichu gracza, a raczej słuchałem bo grał fabułę i nie chciałem sobie psuć zabawy. Ale twierdzi że mechanika gry jest podobna do FC3 ale fabuła jest dużo lepsza :) do tego za(pipi)iste widoki. Więc zamówienie na cyfrową wersję już poszło 

Opublikowano

byle nie było dropów fps, o grafike sie nie martwie, jak do wtorku nie naprawią fps w AC Unity to biore pewnie FC

Jezu fanek jak tak się martwisz o dropy animacji i grafikę to może wróć do grania na PC. Bo serio gdzie nie wejdę to widze twoje płacze o framerate, grafikę itp Balon gra w Unity i dobrze się bawi a ty wrzucasz filmiki z YT z spadkami fps, chyba CW ci za bardzo siadło na głowę.

Opublikowano

byle nie było dropów fps, o grafike sie nie martwie, jak do wtorku nie naprawią fps w AC Unity to biore pewnie FC

Jezu fanek jak tak się martwisz o dropy animacji i grafikę to może wróć do grania na PC. Bo serio gdzie nie wejdę to widze twoje płacze o framerate, grafikę itp Balon gra w Unity i dobrze się bawi a ty wrzucasz filmiki z YT z spadkami fps, chyba CW ci za bardzo siadło na głowę.

Ale wiesz że na PC trzeba mieć małego potworka by to płynnie chodziło i nie mam na myśli 60 klatek bo o tym możesz zapomnieć :)

Opublikowano

@jj na czym grasz?

Ps3 - graficznie jak w fc3 czyli ślicznie jak na możliwości mojej grubaski, hehe. Spadki animacji przy zadymach, eksploracja przez duże E jest. Niedawno kończyłem po raz kolejny 3 i znowu jak dziecko się bawię. Na nowe konsole będzie hicior o ile grafika rzeczywiście aż tak super.

Opublikowano

to wcześniej w CW (pipi)ałeś na balon a teraz bronisz czy jak?

ja pisze tylko o dwóch grach AC Unity to każdy wie jak jest, a że FC tej samej firmy wiec mam prawo mieć obawy