SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 listopada 2014 Autor Opublikowano 11 listopada 2014 Już jedna osoba robiła streama z gry na PS4 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 12 listopada 2014 Opublikowano 12 listopada 2014 Nie robię preordera. Mam dragon age i czekam na recenzje bo po unity i watch dogs nie ufam ubisoftowi. Jak recki spoko to biorę na premierę. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 listopada 2014 Autor Opublikowano 12 listopada 2014 Ja boję się tylko o ilość klatek , Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 12 listopada 2014 Opublikowano 12 listopada 2014 Leeroy712 na twitchu streamuje rozgrywkę z PS4 Cytuj
da$io 110 Opublikowano 12 listopada 2014 Opublikowano 12 listopada 2014 Dzięki za info.Właśnie Ubisoft wyleczył mnie z ich kolejnej gry. Stanieje to sobie spokojnie sprawdzę. O grafice ciężko się wypowiadać ale widać, że gra działa płynnie. Reszta prawie jak w poprzedniku. No cóż FC 3.5 Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 12 listopada 2014 Opublikowano 12 listopada 2014 (edytowane) Dosyć długi launch trailer: Edytowane 12 listopada 2014 przez SzczurekPB 3 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 listopada 2014 Autor Opublikowano 12 listopada 2014 Za(pipi)iozzzza Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 12 listopada 2014 Opublikowano 12 listopada 2014 kur wa jaram sie oporowo. w poniedzialek robie runde po sklepach nie ma co. chociaz ostatnio cos sie twardo trzymaja tych dat premier. wybralem sie dzisiaj do saturna liczac ze zobacze pesa a dopiero ac;unity wykladali na polki. jestem tak nagrzany na tego far crya jak dawno nie bylem na zadna gre. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 13 listopada 2014 Opublikowano 13 listopada 2014 Mi po premierze i cyrkach z AC:U opadł totalnie hype na wszystko od Ubi. Poczekam aż gra wyjdzie, zostanie oceniona i przetestowana, to wtedy się zobaczy. Trzeba głosować portfelem i nie wolno niedorobionych gier wspierać na premierę. 3 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 13 listopada 2014 Opublikowano 13 listopada 2014 no ja czekam ale jak we wtorek recki będą powyżej 80 % to biore bo tyle to dobra ocena za to samo tylko więcej. A dla mnie far cry 4 to więcej tego dobrego far cry'a. Ciśnienia nie mam ale liczę że będzie dobrze Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 13 listopada 2014 Opublikowano 13 listopada 2014 byle nie było dropów fps, o grafike sie nie martwie, jak do wtorku nie naprawią fps w AC Unity to biore pewnie FC 2 Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 13 listopada 2014 Opublikowano 13 listopada 2014 no ja czekam ale jak we wtorek recki będą powyżej 80 % to biore bo tyle to dobra ocena za to samo tylko więcej. Recenzje powinny być jutro. Widać, że Ubi bardziej wierzy w FC4 niż w Unity Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 13 listopada 2014 Opublikowano 13 listopada 2014 przeciez wszyscy od dawna wiedza za assassin sie skonczyl na dwojce i wszystko co po niej wyszlo to guwno obes,rane wiec jedyne pretensje to mozecie miec do siebie ze daliscie sie znowu przyciac i uwierzyliscie w trailery. far cry to szansa dla ubi na nowe lepsze zycie, nie spyerdola tego bo nie moga. 2 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Nowy far cry bardzo pozytywnie jakby ktoś pytał. Nie piszę na razie więcej bo jak będę miał więcej czasu (jutro) i przysiądę na parę godzin opiszę wrażenia. Btw. Widoczki są przepiękne jak zwykle. 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Ultima dzisiaj wysyła tak na fejsie piszą czyli kto będzie chciał pewnie w weekend dostanie już Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Ultima dzisiaj wysyła tak na fejsie piszą czyli kto będzie chciał pewnie w weekend dostanie już Jak dzisiaj wysyła to jak ma dostać na weekend ? No chyba, że nie chodzi o wysyłkę a odbiór osobisty w Wawie. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 No jak ultima już ma to i mm lub saturn do pon będą mieć. Taka moja pokretna logika. Ja sam się złamałem i zamówiłem dziś rano więc w pon będę grać Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 (edytowane) fajne porównanie dla PS4, jest dobrze, oby fps tylko trzymał, recki FC mają wypuścić 4dni przed deadline? wiec Ubi chyba jest pewne o ten tytuł http://www.psmania.net/2014/11/far-cry-4-on-ps4-bullshots-vs-actual-in-game-graphics-comparison/ Edytowane 14 listopada 2014 przez Fanek Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 listopada 2014 Autor Opublikowano 14 listopada 2014 Wczoraj oglądałem na twichu gracza, a raczej słuchałem bo grał fabułę i nie chciałem sobie psuć zabawy. Ale twierdzi że mechanika gry jest podobna do FC3 ale fabuła jest dużo lepsza do tego za(pipi)iste widoki. Więc zamówienie na cyfrową wersję już poszło Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 byle nie było dropów fps, o grafike sie nie martwie, jak do wtorku nie naprawią fps w AC Unity to biore pewnie FC Jezu fanek jak tak się martwisz o dropy animacji i grafikę to może wróć do grania na PC. Bo serio gdzie nie wejdę to widze twoje płacze o framerate, grafikę itp Balon gra w Unity i dobrze się bawi a ty wrzucasz filmiki z YT z spadkami fps, chyba CW ci za bardzo siadło na głowę. Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Ultima faktycznie napisała, że dzisiaj wysyłają. Ciekawe czy będzie można osobiście dzisiaj preorder odebrać. Byłby genialny weekend z Sunsetem i FC4, a od poniedziałku GTA5. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 @jj na czym grasz? ja ide w poniedzialek odebrac, a moglbym juz dzisiaj ale teraz nie mam jak pograc. poogladalem na twitchu i jest cudnie, mowie wam bedzie hit. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 listopada 2014 Autor Opublikowano 14 listopada 2014 byle nie było dropów fps, o grafike sie nie martwie, jak do wtorku nie naprawią fps w AC Unity to biore pewnie FC Jezu fanek jak tak się martwisz o dropy animacji i grafikę to może wróć do grania na PC. Bo serio gdzie nie wejdę to widze twoje płacze o framerate, grafikę itp Balon gra w Unity i dobrze się bawi a ty wrzucasz filmiki z YT z spadkami fps, chyba CW ci za bardzo siadło na głowę. Ale wiesz że na PC trzeba mieć małego potworka by to płynnie chodziło i nie mam na myśli 60 klatek bo o tym możesz zapomnieć Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 @jj na czym grasz? Ps3 - graficznie jak w fc3 czyli ślicznie jak na możliwości mojej grubaski, hehe. Spadki animacji przy zadymach, eksploracja przez duże E jest. Niedawno kończyłem po raz kolejny 3 i znowu jak dziecko się bawię. Na nowe konsole będzie hicior o ile grafika rzeczywiście aż tak super. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 byle nie było dropów fps, o grafike sie nie martwie, jak do wtorku nie naprawią fps w AC Unity to biore pewnie FC Jezu fanek jak tak się martwisz o dropy animacji i grafikę to może wróć do grania na PC. Bo serio gdzie nie wejdę to widze twoje płacze o framerate, grafikę itp Balon gra w Unity i dobrze się bawi a ty wrzucasz filmiki z YT z spadkami fps, chyba CW ci za bardzo siadło na głowę. to wcześniej w CW (pipi)ałeś na balon a teraz bronisz czy jak? ja pisze tylko o dwóch grach AC Unity to każdy wie jak jest, a że FC tej samej firmy wiec mam prawo mieć obawy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi