blantman 5 780 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 nosz kurcze z jednej strony far cry 4 z drugiej dragon age .... każda z tych gier może starczyć na miesiąc grania a tu obie razem wychodzą Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 (edytowane) Ja też już gram, jak na razie wrażenia pozytywne, choć widać wyraźnie, że to silnik z past genów, choć nie zrozumcie mnie źle, tekstury są ostre jak żyleta, zasięg widzenia gigantyczny, animacja płynna, system przyklejania do osłon świetny, ale to ten sam Far Cry co w części 3ciej. Czy to źle? Na pewno nie. Najważniejsze jest to, że ten świat jeszcze w większym stopniu żyje, jakie było moje zaskoczenie gdy przy wcześniej zastrzelony strażniku zobaczyłem sępa który już dobiera się do jego truchła. Dodam tylko że animacje zwierząt są świetne i pierwszy raz od GTAV mam tak ogromne wrażenie żywego świata. Edytowane 14 listopada 2014 przez Xymek Cytuj
Emtebe 2 568 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 emtebe a jak jest z ekwipunkiem. zbieramy skory itp ze zwierzat zeby miec wiekszy i lepszy plecak? i rozwijanie arsenalu broni jak wyglada? Zbieramy skóry, ulepszamy przedmioty, podobnie jak to miało miejsce w poprzedniej części. Przy zakupie arsenału można od razu dobrać dodatki (lunety, celowniki itp.), ale z tego co widzę, trzeba je pierw odblokować albo jakoś zdobyć/wytworzyć, bo nie wszystko jest dostępne od razu. Można tez wybrać malowanie arsenału. 1 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 A jak Soundtrack i jak się strzela? emtebe a jak jest z ekwipunkiem. zbieramy skory itp ze zwierzat zeby miec wiekszy i lepszy plecak? i rozwijanie arsenalu broni jak wyglada? Zbieramy skóry, ulepszamy przedmioty, podobnie jak to miało miejsce w poprzedniej części. Przy zakupie arsenału można od razu dobrać dodatki (lunety, celowniki itp.), ale z tego co widzę, trzeba je pierw odblokować albo jakoś zdobyć/wytworzyć, bo nie wszystko jest dostępne od razu. Można tez wybrać malowanie arsenału. Daj nam jakiegos screena ładnego Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 nosz kurcze z jednej strony far cry 4 z drugiej dragon age .... każda z tych gier może starczyć na miesiąc grania a tu obie razem wychodzą Imo zawsze wybor powinen padac na RPG a nie FPS, nawet jesli obie gry sa rownie zayebiste. Ja na szczescie bede mial obie 2 Cytuj
Emtebe 2 568 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Kilkanaście skrinów tak na szybko robionych. Ten rządzi: :D 2 Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Obejrzałem trochę filmików i nakręciłem się bardziej niż myślałem. Ten klimat mnie urzeka, uwielbiam takie lokacje, a jeszcze czytając o jego żyjącej faunie, grzech nie zagrać. Kupię jak trochę stanieje, chyba że nie wytrzymam do tego czasu Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 niektóre screeny wyglądają bardzo fajnie czuć w końcu graficznie next gena w tej produkcji? 1 Cytuj
schabek 5 340 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 zayebiscie. widze ze ubi nic nie zepsulo, zostali przy formacie ktory sie sprawdzil i moze nawet troche go usprawnili. jestem szczesliwy i czekam do poniedzialku :sexkonik: Cytuj
Emtebe 2 568 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Prowadząc pojazd można włączyć autopilota. Wciskamy L3 i pojazd sam trzyma się drogi i jedzie dalej, a my podczas tego możemy strzelać do wrogów. Można też bez autopilota strzelać, ale wtedy trzeba opanować sterowanie na dwie gałki Autopilot może być też wykorzystany, gdy na mapie zaznaczymy sobie cel podróży. Wtedy pojazd jedzie samodzielnie do wyznaczonego miejsca. Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 Jest 1079p i 59 fps niestety 2 Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 Liczenie każdego piksela dla forumka :not bad: Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 a wpadają normalnie trofki/acziwmenty za przejscie gry w 15 minut czy to tylko pic na wode? w którymś codzie była podobna akcja chyba w mw2 na początku gry można było w pewnym momencie kropnąć głównego złego xd juz pomijam rpgi Cytuj
Emtebe 2 568 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 Fajna jest zmiana pory dnia. Kyrat po zmroku lub nocą daje rade. Można też zrobić myk jak w Watch Dogs. Położyć się na łóżku i na zegarku, który mamy na ręce można wybrać godzinę o której zadzwoni budzik. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 a jest zdobywanie punktów orientacyjnych w celu odsłonięcia mapy jak w assasynach watch dogsach i the crew? Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 (edytowane) Ubi ma troche dziwne poczucie humoru i jeszcze multi Edytowane 15 listopada 2014 przez Fanek Cytuj
Emtebe 2 568 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 (edytowane) a jest zdobywanie punktów orientacyjnych w celu odsłonięcia mapy jak w assasynach watch dogsach i the crew? Tak, jest. Edytor map całkiem spoko. Lotnia też. Edytowane 15 listopada 2014 przez Emtebe Cytuj
Emtebe 2 568 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 Patrzcie co znalazłem: Latanie tym i podziwianie widoków z góry jest genialne. 1 Cytuj
giger_andrus 3 100 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 Lotnia jak żywcem wyjęta z FC3 Zastanawiam się czy poza otoczeniem dużo jest różnic... Cytuj
da$io 110 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 Oprócz ochów i achów czekam na opinie czy to nie zwykły mission pack w górach. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 betonowe 30fps na PS4 jakby co Cytuj
Emtebe 2 568 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 Helikopterek nazywa się Brzęczyk a widoki są zacne: Jak widać za wysoko nie da się polecieć, bo włącza się alarm bezpieczeństwa. Aczkolwiek nie próbowałem lecieć wyżej i patrzeć co się stanie. 1 Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 Ja jak na razie jestem kupiony, Ubi zaskoczyło. Wszystko w tej grze jest dopracowane, i choć jest to w sumie Far Cry 3 w Indiach to i tak warto. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi