mclusky 776 Opublikowano 27 listopada 2014 Opublikowano 27 listopada 2014 (edytowane) Zabiłem zwykłą strzałą, to jest jeden z łatwiejszych trofików, tylko trzeba wyczuć odległość. Wczoraj wysłałem FC do nowego właściciela dlatego nie pomogę we współpracy. edit: hej, przecież możesz wysłać mi klucz! JBC mogę pomóc wieczorem 21 - 22 powinienem się pojawić. Edytowane 27 listopada 2014 przez mclusky Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 28 listopada 2014 Opublikowano 28 listopada 2014 (edytowane) po zaliczeniu wszystkich misji można grać dalej aby wbić trofki i inne pierdoły porobić, nie ma żadnych problemów ? zostały mi 4 misje Edytowane 28 listopada 2014 przez Fanek Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 28 listopada 2014 Opublikowano 28 listopada 2014 W FC3 miałeś normalnie freeroam po zakończeniu gry, tutaj na pewno też tak będzie. Z opcji można też zrestartować strażnice i twierdze, by ponownie je odbijać. 1 Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 28 listopada 2014 Opublikowano 28 listopada 2014 jest free roam po obejrzeniu endingu i napisow Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 28 listopada 2014 Opublikowano 28 listopada 2014 po zaliczeniu wszystkich misji można grać dalej aby wbić trofki i inne pierdoły porobić, nie ma żadnych problemów ? zostały mi 4 misje Pewnie, to jest Far Cry Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 28 listopada 2014 Opublikowano 28 listopada 2014 Nie wiem czy jest sens restartować strażnice skoro jest "Mistrz strażnic", gdzie można poprawiać wyniki zdobywania danych strażnic. Pamiętam w FC2 jak wszystkie odradzały się w nieskończoność i doprowadzały mnie do białej gorączki. Potem już jeździłem polami, żeby je omijać Cytuj
Sylvan Wielki 4 612 Opublikowano 28 listopada 2014 Opublikowano 28 listopada 2014 Gra się znakomicie. To taki lepszy, ładniejszy Far Kraj Trzeci.Audio jest iście rewelacyjne.Dzisiaj dla przyrównania z wersją na PS4 włączyłem FC4 na moim master race. Najwyzsza rozdzielczośc w połączeniu z detalami ustawionymi na ultra robia spore wrażenie (widać to szczególnie na przykładzie roślinności, jak i broni).Z drugiej strony ultrapłynne sześćdziesiąt klatek nie przynosi aż tak ogromnej różnicy w rozgrywce, jak w przypadku podobnych ustawień w takim Unity (tutaj różnica z wersją konsolowa jest wręcz niebotyczna).Jednakże to co oferuje takie PS4 za 1690zł w stosunku do PC, w którym sama karta jest dwukrotnie droższa, to i tak wizualia niesamowicie wysokiej klasy. Szatę graficzną wersji na bieżącą generację oceniłbym na mocne 8/10. Komputery przy maksymalnych ustawieniach oferują solidne 9/10.Zrzut wykonany wczoraj na sprzęcie Sony: Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 30 listopada 2014 Opublikowano 30 listopada 2014 FC3 było ok ale jaj mi nie urwało. Jak to się ma to FC4? Podobnie bedzie? Wersja z UK ma polskie napisy? (fc3 mialo) Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 30 listopada 2014 Opublikowano 30 listopada 2014 Będzie podobnie z tym, że jak grałeś w FC3 na PS360 a nie a PC to będzie za to mega różnica. Oprawie, przez co imersja ze światem i ogólna wczuta +100 ja bym na twoim miejscu dał szansę, a nóż urwie kule? Jak ne urwie to się ze ma na Unity wymienisz Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 30 listopada 2014 Opublikowano 30 listopada 2014 no jak dla mnie FC3 mial zdecydowanie lepsza fabule i ciekawsze misje. To naprawde FC 3,5, ale glownie pod wzgledem oprawy, rozgrywki, cala otoczka, bohaterowie sa dla mnie o wiele mniej barwni. Jak komus nie przypasowal FC3 to w 4ce w ogole nie ma czego szukac. Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 30 listopada 2014 Opublikowano 30 listopada 2014 Mi przypasowała bardzo trójka, i tutaj bawię się równie dobrze. Fabuła dla mnie w tej grze, to drugi plan, jak nie trzeci. Lubię to zbieractwo, odbijanie wrogich baz po cichu i zdobywanie dzwonnic. Chociaż wytwarzanie przedmiotów wydaje mi się spłycone względem poprzedniej części. Najważniejsze w tej grze, żeby ktoś lubił wyżej wymienione elementy, a fabułę przeboleje i będzie dobrze się bawił. Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 Na pewno jest wiele do roboty w FC4(aż czasem przytłacza),ale bardziej to wygląda jak duże,fabularne DLC do 3 niż pełnoprawna odsłona.Jestem gdzieś przy połowie i misje fabularne jak i sama fabuła wydają się dosyć słabe(na gre targów się nie zapowiada),dopiero coś się troche ruszyło przy odbijaniu lotniska czy epizodach w Himalajach(najwięcej polotu),ale szału nie nie ma. Oby coś tam jeszcze ciekawego czekało po drodze. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 Ja będę w święta ogrywał swoją kopię ale już zapytam. Czy jest jakaś misja tak przekozacka jak palenie pól marichuany przy dubstepowym marley'u? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 (edytowane) 16h i gra skończona i nie był to jakiś speed run, najlepsze motywy gry są właśnie pod sam koniec + świetna muzyka teraz biore sie za reszte trofków bo platyna jest łatwa generalnie po grze spodziewałem sie czegoś więcej piękna grafika i widoczki nie wystarczyły, momentami gra wydawał mi sie nawet nudna, zabrakło wciągającej fabuły chodzisz i robisz misje, tylko 6/10 Edytowane 2 grudnia 2014 przez Fanek 1 Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 16h i to nie speed run? Ja mam 3/4 za sobą i 30h grania. Za dużo tu smaczków i przyjemności by grać od razu do przodu. 1 Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 2 grudnia 2014 Opublikowano 2 grudnia 2014 Obniżanie grafiki już przy pierwszym patchu. Ubi potrafi http://www.pssite.com/news-38100-czyzby_nowy_patch_do_far_cry_4_pozbawil_gre_jednego_ladnego_efektu_.html Cytuj
ziemniakk08 0 Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 siema potrzebuje kogos kto by pomogl zdobyc 2 trofe co op jak cos moge pomoc rowniez jak cos pisac albo na psn albo pm dzieki wielkie jak cos Cytuj
da$io 110 Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 (edytowane) Gdyby człowiek skupił się wyłącznie na fabule to pewnie nie dałby więcej jak 5/10. Masakra, to jakieś popłuczyny popłuczyn. Tak zmarnotrawionego potencjału antybohatera nie widziałem już dawno... Edytowane 3 grudnia 2014 przez da$io Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 nie ma co patrzeć na fabułe bo tylko coraz gorzej jest skończyłem tytuł i biegam/latam za znajdzkami na platynke, mega świetna zabawa, lepsza niż połowa misji Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 3 grudnia 2014 Opublikowano 3 grudnia 2014 No ale fabuła w FC nigdy nikogo, chodziło i chodzi zawsze o piaskownicę. A w tym gra sie od zawsze sprawdzała. Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 Tylko nawet nie zwracajac uwagi na fabułe to glowny watek jest biedny(misje u murzyna bez jedynki czy u pary hipstero cpunow tez), a chyba nie o to chodzi zeby misje byly tak "ciekawe",że nie pamietasz ich po paru dniach.To jest kwestia tego co komu wystarcza,jeden bedzie sie jaral ze 2 lata po trojce znowu moze odbijac sobie straznice i wspinac sie na wieze(jest to tak samo dobre jak wtedy),inny z kolei zdaje sobie sprawe ze sandobox nie musi oznaczac nudnego,slabego singla i chcialby czegos wiecej. Jakies pojedyncze przeblyski sa,ale troche tego za malo. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 przed chwila pobralo mi jakiegos nowego patcha Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 10 grudnia 2014 Opublikowano 10 grudnia 2014 wlasnie mi wczoraj tez pobralo patcha ale gry nie odpalalem - znowu jakis efekt usuneli czy o zgrozo jakis przywrocili? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 10 grudnia 2014 Opublikowano 10 grudnia 2014 Z rzucaniem kamienia to trofeum polega na tym ze musisz "w pelni" odwrocic uwage przeciwnika. Musi kamien uslyszec, podejsc i zbadac to miejsce, a nastepnie odejsc. Najlepiej znajds sobie jednego goscia i mecz go kamieniem. Po chwili wpadnie. to musi być chyba 15 różnych? bo na pojedyńczym coś nie wpada, rzucam kamień, typ przychodzi, sprawdza, wraca na miejsce, rzucam kamień itd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi