Koleś88 335 Opublikowano 15 marca 2015 Opublikowano 15 marca 2015 Dzieki stary! W takim razie pomecze sie jeszcze troche z tym. Pomoc w osiagnieciu jako hurk (ja) nadal aktualna? Bysmy w tygodniu moze jakos ogarneli? Tam chyba sa 2 osiagniecia tylko w co-op... Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 15 marca 2015 Opublikowano 15 marca 2015 Tak, spoko. Zazwyczaj jestem koło 16 w tygodniu online. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 15 marca 2015 Opublikowano 15 marca 2015 Ok odezwe sie. Jeszcze mam dwa pytania. 1. Warto kupic dlc? 2. Przejalem wszystkie straznice i fortece jak teraz wbic osiagniecie z zabojstwem 30 osob z mozdzierza? Bo z tego co wiem tylko tam sa mozdzierze. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 15 marca 2015 Opublikowano 15 marca 2015 W każdej strażnicy jest opcja żeby ją rozegrać jeszcze raz np na lepszy wynik. Można tak jedną i tą samą powtarzać kilka razy póki Achievement nie wpadnie. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 16 marca 2015 Opublikowano 16 marca 2015 Udalo mi sie wbic wczoraj wieczorem 4 achivy... A tej egzekucji nadal nie podlecialem blisko auta wroga, tuz przy drzwiach i nic mi nie wyswietla, probowalem wciskac w sumie wszystko, dalej nic. Az w koncu wyszedl z auta i roz... mi brzeczyka Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 16 marca 2015 Opublikowano 16 marca 2015 (edytowane) Udalo mi sie wbic wczoraj wieczorem 4 achivy... A tej egzekucji nadal nie podlecialem blisko auta wroga, tuz przy drzwiach i nic mi nie wyswietla, probowalem wciskac w sumie wszystko, dalej nic. Az w koncu wyszedl z auta i roz... mi brzeczyka Spróbuj w kooperacji - jako pasażer. Na długo starcza ten dodatek z Yeti?, bo zbyt tani nie jest. Edytowane 16 marca 2015 przez Paweł Dziuba Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 16 marca 2015 Opublikowano 16 marca 2015 Brzeczyk nie jest czasem jednoosobowy? :O Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 17 marca 2015 Opublikowano 17 marca 2015 Oo to super. W takim razie w tym tez jak bedzies mogl mi pomoc bede wdzieczny moze jutro ok 16? Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 17 marca 2015 Opublikowano 17 marca 2015 Dzban jest nieco kłopotliwy i czasochłonny. Ale jak już znajdzie się i brzęczka i samochód, należy relatywnie ostrożnie doń podlecieć i wcisnąć przycisk odpowiedzialny za egzekucję. Wymaga to niezłej koordynacji ruchowej i nieco szczęścia (by samochód się nie zatrzymał i kierowca nie wyszedł - ale raczej tego nie robi). Mnie udało się to za drugim podejściem. Próbuj. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 17 marca 2015 Opublikowano 17 marca 2015 Najlepiej zrobić to na ciężarówkach które można przechwycić i doprowadzić do bazy ponieważ tam kierowca się nie zatrzymuje Cytuj
Snake_PL 1 Opublikowano 21 marca 2015 Opublikowano 21 marca 2015 (edytowane) Nikt chętny wbić pucharek na PS4 polegający na zabicie z fotelu pasażera w co-opie bo z randomami ciężko Edytowane 21 marca 2015 przez Snake_PL Cytuj
gandi77 23 Opublikowano 21 marca 2015 Opublikowano 21 marca 2015 Nikt chętny wbić pucharek na PS4 polegający na zabicie z fotelu pasażera w co-opie bo z randomami ciężko Daj znać na ps4 to zrobimy to w moment,dziś w nocy albo jutro. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 21 marca 2015 Opublikowano 21 marca 2015 Kto to przechodził na ps3 z obecnych? Ja porzuciłem po tym, jak zobaczyłem jak to wygląda na ps4. Da się to przejść na ps3 nie narzekając za wiele na oprawę i wszechobecną mgłę? Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 21 marca 2015 Opublikowano 21 marca 2015 Ja nie przeszedłem, ale grałem/gram i nie narzekam zbytnio. Co prawda różnica jest dość spora, ale po cholerę mam porównywać, jak nie posiadam własnej PS4? Wolę porównać to do Far Cry 3, które przecież było ładne i już tak źle się nie czuję Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 21 marca 2015 Opublikowano 21 marca 2015 No mam wrażenie, że fc4 to klasa niżej niż 3 w oprawie. Nie ukrywam, że w wypadku serii Far Cry oprawa graficzna i widoki to dla mnie synonimy gier spod tego szyldu. Nie czepiam się na siłę. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 Zostalo mi ostatnie osiagniecie do wbicia, mianowicie: "Ukoncz publiczny mecz kazdego typu w trybie Bitwy o Kyrat". Potrzebuje pomocy. Jak mam to zrobic jak w ogole mi sesji nie wyszukuje? Jakos Straznice i Propagande po wielu probach znalazlo i udalo mi sie ukonczyc ale "Maski Demona" juz nie. Ciagle wyskakuje "Nie znaleziono rozgrywki". Da sie to jakos obejsc czy przez cos takiego nie uda mi sie scalakowac podstawki? Cytuj
Rafael0089 105 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 (edytowane) W tryb Bitwy o Kyrat wchodzisz z głównego menu, dając analog w prawo (obok nowa gra, kontynuj itp). Dopiero tam możesz zrobić to osiągnięcie ( wystarczą z tego co pamiętam 3 mecze różnego typu- nie pamiętam dokładnie które). Strażnice i Propagandy tyczą się wątku fabularnego i granie on-line tu nie pomoże, bo musi to być tryb Bitwy o Kyrat. Edytowane 22 marca 2015 przez Rafael0089 Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 Nie zrozumiałeś Kolesia - on doskonale wie, gdzie jest multi, zagrał kilka meczyków (Strażnice i propaganda to skróty myślowe, jednakże są tryby na tym oparte), a problem ma z trybem, w którym chodzi o jak najdłuższe posiadanie Maski Demona. Rady żadnej nie mam, oprócz tego, by ciągle próbować, bo puste serwery to zmora gier UBI (w Assassinach zawsze jest ten sam problem). Próbuj o różnych porach dnia, a jak to nie pomoże to postaraj się ustawić z innymi potrzebującymi i zbierz minimalną liczbę osób, potrzebnych do rozpoczęcia meczu. Cytuj
Rafael0089 105 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 Tak skonstruował to pytanie i można je rozumieć właśnie na te dwa sposoby, mój i Twój, który podałeś. Ja się spotkałem z problemem gracza, który po prostu wchodził nie w ten tryb co trzeba i próbował to zrobić uwalniając strażnice itp. z wątku głównego. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 23 marca 2015 Opublikowano 23 marca 2015 Nie, chodzi mi o to co napisal Wredny. W bitwie o kyrat sa 3 tryby, 2 z nich udalo mi sie ukonczyc (Straznice i Propagande) i nie moge 3 (Maska Demona) poniewaz nie laczy w ogole no trudno bede dalej probowal, jak nie da rade to odpuszczam, szkoda czasu na cos takiego Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 25 marca 2015 Opublikowano 25 marca 2015 Nie, chodzi mi o to co napisal Wredny. W bitwie o kyrat sa 3 tryby, 2 z nich udalo mi sie ukonczyc (Straznice i Propagande) i nie moge 3 (Maska Demona) poniewaz nie laczy w ogole no trudno bede dalej probowal, jak nie da rade to odpuszczam, szkoda czasu na cos takiego Prubój wieczorami-nocą w wekendy - największe szanse są. PONAWIAM PYTANIE: Na długo starcza ten dodatek z Yeti? - bo tani nie jest. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 marca 2015 Opublikowano 26 marca 2015 Lepiej ogarnijcie farcry classic, PSN. Zobaczcie jak było kiedyś. A gra się całkiem przyjemnie choć są pewne bugi ale wbijam w to. Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 28 marca 2015 Opublikowano 28 marca 2015 Far cry jedynke pamietam skonczyłem na kompie po tym jak kupiłem ją chyba za 25 zł w jakiejs edycji klasyków i pamiętaqm nieźle się namęczyłem przy tej grze ;p Ale było miodnie. Chyba do dzis gierka leży w szafce może za jakis czas sobvie zqainstaluje ;d Jedynie FC2 nie przeszedłęm mimo ze dawałem szanse, ale jednak nie przekonała mnie tamta część Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi