Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 Jakąś ocena wersji na x360? Tańsza sporo niż ta na PS4 i się zastanawiam... A te zdjęcia co powyżej pokazują różnice ale biorę poprawkę ze na PS4 zrobione funkcja share a na ps3 zdjęcie ekranu TV. Prosze o więcej info o jakości na poczciwego klocka... Far cry 4 tylko na next genie. Sorry. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 Takie pierwsze wrażenia. Gra mnie kompletnie rozłożyła graficznie. To zdecydowanie najładniejsza multiplatforma, jaka kiedykolwiek wyszła. Nie dość, że chodzi w 1080p/30fps i to betonowych, to na dodatek widoki, detale, oświetlenie (!), cienie - wszystko robi kosmiczne wrażenie. Odbicia i refleksy na samej broni też są nieprawdopodobne. Ale odchodząc od grafiki - sama rozgrywka momentalnie wciąga - główny bohater wydaje się gościem z jajami, nie jest to może ktoś na miarę Marcusa Fenixa, ale przynajmniej nie sterujemy jakimś hipsterskim pedałem. Mapa jest OGROMNA, broni cała masa, patentów jeszcze więcej (jak rzucanie mięsa wygłodniałej zwierzynie, która może nam pomóc rozprawić się z wrogami). W ogóle sama zwierzyna pełni w tej grze ogromną rolę i przyjemnie jest patrzeć, jak ten świat żyje i rządzi się swoimi prawami. Gdzie nie pójdziemy, to może nas uyebać jakiś wygłodniały tygrys, niedźwiedź, pantera czy inna bestia. Występuje tu świetne poczucie jednostki w całym tym wielkim Kyracie. Nie mamy wrażenia, że jesteśmy bohaterami i od nas zależą losy tego przybytku - wszystko współgra ze sobą, a na szacunek musimy sobie dopiero solidnie zapracować. Miejscówka jest zresztą po stokroć lepsza od tej z Far Cry'a 3 - widoki zapierają dech w piersiach, a samo (typowe już) wdrapywanie się na wieżę w celu odblokowania części mapy przypłacone było kilkoma niespodziankami. Gra chodzi świetnie, akcja trzyma w napięciu, fabuła mnie już teraz wciągnęła znacznie, znacznie mocniej od tej z FC3, a nie gram długo. Wszystko wygląda o wiele ciekawiej. Może i pod względem mechaniki to taki FC3,5, ale jednocześnie jest znacznie lepiej dopracowany i widać, że Ubisoft bardzo się przyłożył do każdego elementu. Szacunek panowie. Gram dalej 3 Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 smutno mi jak zwabie drapieżnika mięsem który załatwi mi wrogów a później muszę go zabić. Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 Traktuj go jako kolejne mięso, na kolejnego drapieżnika, który i tak skończy w Twojej kieszeni, jako mięso. 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 hehe ja dziś z łukiem zaatakowałem nosorożca ...... nie polecam Nie wiedziałem że to będzie tak hardcorowe zwierze . Szkoda że nie możemy na nich jeździć. Szarża z kumplem na 2 nosorożcach to by było coś Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 Ja nosorożce ubijam jeżdżąc na słoniu wersja easy w porównaniu z szarżą z łukiem Cytuj
LiŚciu 1 328 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 Jakąś ocena wersji na x360? Tańsza sporo niż ta na PS4 i się zastanawiam... A te zdjęcia co powyżej pokazują różnice ale biorę poprawkę ze na PS4 zrobione funkcja share a na ps3 zdjęcie ekranu TV. Prosze o więcej info o jakości na poczciwego klocka... Far cry 4 tylko na next genie. Sorry. Nie ma szans? :-) Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 JEEEEEZZZZZUUU, świetna gra! Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Ja zaraz jadę po swój egezemplarz : miał być wczoraj ale za późno z pracy wróciłem. Podjarka jest z tego co czytam, fc3 byl dla mnie grą na 10, z fascynacją go kończyłem na platynkę i nie omieszkam zrobić tego teraz. Panie i Panowie zachęcam do dawania fotek ze swojej rozgrywki w temacie Share Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 (edytowane) Ktos testowal PVP, albo kooperacje ? Cala fabule moge przejsc z kumplem ? Gdzieś przeczytałem, że fabułe może przejść nawet 4 graczy Edytowane 19 listopada 2014 przez easye Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 No właśnie, jak to jest z trybem współpracy? Gra się normalnie kampanie, czy tylko pojedyncze misje? Bo na przykład wiem, że do zdobywania twierdzy można kumpla zaprosić. Cytuj
rave 8 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Ktos testowal PVP, albo kooperacje ? Cala fabule moge przejsc z kumplem ? Gdzieś przeczytałem, że fabułe może przejść nawet 4 graczy Można uwalniać Ouposty, zbierać znajdźki, polować na zwierzęta itp ale misji głównych fabularnych nie pykasz już razem.. z relacji Kagana ( Easye u know ) Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Szkoda, ale zabawa i tak musi byc przednia. Trzeba bedzie jeszcze zobaczyc jak sie prezentuje PvP. Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 No to chyba trzeba porozsyłać Klucze Do Kyratu, tym co nie mają gry i ogarnąć kooperację przez dwie godziny. W tym czasie podbijając strażnice i twierdze. Cytuj
michalmarek77 2 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Far Cry 4 to najładniejsza, obecnie, gra na PS4...i pewnie Xbone Techniczny majstersztyk Dwie galeryjki połapanych skrinów. PS4 http://imgur.com/a/JJ5s0 http://imgur.com/a/JqMB4 1 Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 ale klucze masz dla tych co gry nie maja, ci co maja swoje kopie moga w co-opie grac bez limitu przeciez Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Wiem ale chciałem być dobry dla tych co nie mają. W końcu na co innego mi te klucze? Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Z tymi kluczami jest chyba problem ponieważ wczoraj wysłałem klucz koledze a w psn network pokazało ze nie ma takiej pozycji do ściągnięcia. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Bo premiery jeszcze nie było ... może niech spróbuje w piątek Cytuj
milekp 78 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 (edytowane) Bo premiery jeszcze nie było ... może niech spróbuje w piątek ale jak nie było, jak była - 18.11., czyli wczoraj... Koledze z tym piątkiem się nie porypało z DA? Edytowane 19 listopada 2014 przez milekp Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 wiec podsumowując co w tej chwili jeszcze nie działa w FC? Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 (edytowane) do wywalenia Edytowane 19 listopada 2014 przez Emtebe Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Z tymi kluczami jest chyba problem ponieważ wczoraj wysłałem klucz koledze a w psn network pokazało ze nie ma takiej pozycji do ściągnięcia. Oficjalnie premiera (wiem, że sklepy sprzedawały w poniedziałek, wczoraj czy wcześniej) jest jutro - niech spróbuje jutro. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Z tymi kluczami jest chyba problem ponieważ wczoraj wysłałem klucz koledze a w psn network pokazało ze nie ma takiej pozycji do ściągnięcia. Oficjalnie premiera (wiem, że sklepy sprzedawały w poniedziałek, wczoraj czy wcześniej) jest jutro - niech spróbuje jutro. Jeszcze raz napiszę - oficjalna premiera była 18.11. - co wy z tym jutro? 1 Cytuj
michalmarek77 2 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Wczoraj ta "demo" wersja pokazala sie na US PSN, dzis pewnie w ramach srodowej aktualizacji, na EU PSN... Dzis wieczorem sugeruje sprobowac. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi