MatekDM 1 299 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 W niektórych sklepach i na gram.pl jest jutro, może na PSN też... Cytuj
michalmarek77 2 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 https://www.youtube.com/watch?v=_t36t_cZLHs 1 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Rozmawiałem z nim teraz i mówił ze trzeba sciągnąć "triala" z psn Cytuj
Gość Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 (pipi)a po raz pierwszy od dawna postanowilem zrobic sobie test i wstrzymac sie z zakupem gierki, bo ostatnio to kupuje wszystko tasmowo z rozpedu i zaluje potem. A czytajac wasze opinie hajp i wyczekiwanie rosnie jak za dawnych czasów, polecam. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 (pipi)a po raz pierwszy od dawna postanowilem zrobic sobie test i wstrzymac sie z zakupem gierki, bo ostatnio to kupuje wszystko tasmowo z rozpedu i zaluje potem. A czytajac wasze opinie hajp i wyczekiwanie rosnie jak za dawnych czasów, polecam. Warto odłożyć zakup innych gier dla FC4, jeżeli tylko ktoś lubi taki gatunek Cytuj
da$io 110 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Pograłem trochę i jeśli ktoś spodziewa się rewolucji to niestety nie tutaj. Jest to tylko i aż FC 3 na sterydach. Fajny patent z tym małym śmigłowcem, rozległe widoki, bogata roślinność to na pewno na plus. Czasami mam wrażenie, że animacja po wejściu w rozległy teren potrafi chwilę przychrupać ale może patrzę pod złym kątem Przeciwnikom dodali pałera i niesamowitej celności wspólnie ze zdolnością teleportacji a zwierzątkom pancerne futra i tytanowe kły. Bardzo łatwo zginąć z przypadku. Wspomnę jeszcze o łucznikach - to dopiero nadludzie, wczoraj jedną z misji z ich udziałem przechodziłem z 8 razy bo strzała razi mocniej od pocisku i uniki czy skakanie nie wchodzą w grę, trafiają zawsze. Dlatego więc w multiplayerze 80% chłopków biega z łukiem. Wiadomo dlaczego. Na moje oko łatwiej zdobywa się wieże propagandowe, bo na 5 może ze dwie były chronione i to przez max 2 przeciwników. No cóż gram dalej, zobaczymy jak to się skończy. Cytuj
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Ok, gierka ukończona. W trofeach 50%, ale jakoś nie mam zapału do platyny bo GTA w kolejce a zaraz dojdzie DA, także odpuszczam jednak. Gierka wsumie na początku tak średnio przypadła mi do gustu, po odczuciach że ta gra to FC3 przypakowany o detale oraz pare bajerów, troche zniesmaczyłem się lecz cały czas po prostu cisnąłem bo sie oderwać nie mogłem - ten sam syndrom co przy FC3. Gierka jest naprawdę świetna, polecam ją każdemu kto szuka rozległego świata i lubi pierdyliard znajdziek, bo tutaj w FC jest co robić. Graficznie naprawdę gierka miażdży jaja, nie tylko pod względem samej oprawy, ale też zachowania fizyki i wszystkich innych współczyników naturalnych - jak dzikie zwierzęta zjadające słabsze roślinożerne jednostki, co chwile jakieś losowe wydarzenia typu ogromny pożar w lesie, nawet głupi zepsuty samochód i lokalni wieśniacy proszący Cie o naprawe - to wszystko ogromnie cieszy. Niestety fabularnie dość słabo, gierka jest strasznie nie wyraźna, mało jakoś tych "kulturowych" eventów jak w FC3, tylko wsumie same strzelanie praktycznie i co chwile jakies rozpierduchy, postacie też takie sobie - z dupy nagle wpada kilka postaci do gry, bez wytłumaczenia kto to i skąd się wziął. To samo niestety główny bohater, taki jakiś bezjajec - w 3 można było się wczuć w głównego bohatera który z 0 stał sie lokalnym bohaterem, a tutaj niestety nie. Co mi się podoba to napewno setting gry oraz co niegdzie niektóre utwory wpadały w ucho. Mimo wszystko gierka warta ogrania i wydania kasy! Polecam 8/10.Fotecki Cytuj
Pupcio 18 417 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Ja ściągnąłem od kolegi ten klucz wczoraj bez problemu ale jest napisane że usługa jest obecnie niedostępna. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 No i po kilku godzinach mogę stwierdzić jedno, fc3.5 na sterydach ale czy to źle? Nie, to idealne połączenie, grafika ryje beret 1 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 (edytowane) ile czekaliście na gre z electro ten link z allegro? nvm wysłali Edytowane 19 listopada 2014 przez Fanek Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 No i po kilku godzinach mogę stwierdzić jedno, fc3.5 na sterydach ale czy to źle? Nie, to idealne połączenie, grafika ryje beret Obejrzałem sobie ten Test Chamber i to wyglada dokladnie tak jak mowisz, FC 3.5. I naprawde to niekoniecznie zle. Nabralem ochoty, zeby wkoncu dokonczyc platynke w FC3 bo nie chce sie bez niej zabierac za FC4 Graficznie to dla mnie gra tak nextgenowa jak Black Flag na PS4. Czyli praktycznie gra z poprzedniej generacji w 1080p/60fps. Ale tutaj widoczki robia robote jak w trojce. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 gram teraz, generalnie bez szalu, nie ma jakos duzo fajnych broni do wyboru, 1/3 jest bezuzyteczna no i strzelanie jest jakies takie dziwne, tak jakby strzelalo gdzies obok niz sie celuje, dziwny feeling, w battlefieldzie i cod strzely wchodza w ludzika a tutaj to jest jakas ruletka Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 gram teraz, generalnie bez szalu, nie ma jakos duzo fajnych broni do wyboru, 1/3 jest bezuzyteczna no i strzelanie jest jakies takie dziwne, tak jakby strzelalo gdzies obok niz sie celuje, dziwny feeling, w battlefieldzie i cod strzely wchodza w ludzika a tutaj to jest jakas ruletka Jest jakas roznica w porownaniu do FC3? Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Troche bardziej podkrecona grafa, jakas nawiedzona fabula, generalnie wiele patentow z assasins creed i jest troche monotonnie - przejmij wieze, przejmij oboz, przejmij fortece, misje watkowe, oskalpuj zwierzaka do craftu i tak w kolko zapozyczenie mechaniki i elementow z assasins creed najbardziej wkurza bo widac, ze nikomu nie chcialo sie myslec tylko skopiowali kilka gotowcow Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Troche bardziej podkrecona grafa, jakas nawiedzona fabula, generalnie wiele patentow z assasins creed i jest troche monotonnie - przejmij wieze, przejmij oboz, przejmij fortece, misje watkowe, oskalpuj zwierzaka do craftu i tak w kolko zapozyczenie mechaniki i elementow z assasins creed najbardziej wkurza bo widac, ze nikomu nie chcialo sie myslec tylko skopiowali kilka gotowcow Chodzilo mi tylko o same strzelanie Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 ja zmniejszylem czulosc w menu z defaultowego 9 na 5 bo strzelalo mi sie dziwnie, jak wg was graficznie to jest cos podobnego do AC4 czyli past gen w full hd i stabilnym framerate to gratuluje poczucia humoru bo na dzien dzisiajszy FC4 to zdecydowanie najladniejsza multiplatforma jaka mozna odpalic na naszych maszynach 4 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 ja zmniejszylem czulosc w menu z defaultowego 9 na 5 bo strzelalo mi sie dziwnie, jak wg was graficznie to jest cos podobnego do AC4 czyli past gen w full hd i stabilnym framerate to gratuluje poczucia humoru bo na dzien dzisiajszy FC4 to zdecydowanie najladniejsza multiplatforma jaka mozna odpalic na naszych maszynach Grales w Unity? Pomijam hejt z niestabilnoscia, Unity jest przepiekne graficznie. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Ale chyba mowisz o wersji na pc przy ustawieniach ultra to tak bo na konsolach to nie jest jakis super wypas, jest bardzo ładnie ale bez przesady a strzelanie w far cry 4 moim zdaniem gorsze niz w 3, tam nie mialem problemow, tutaj jak strzelam to czuje sie jakbym był pijany Cytuj
popi_91 0 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Szkoda, ale zabawa i tak musi byc przednia. Trzeba bedzie jeszcze zobaczyc jak sie prezentuje PvP. Co to jest PvP? Tylko oprócz rozwiania skrótu od razu wytłumacz Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Fanem PVP raczej nie zostane <_< Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 (edytowane) ja zmniejszylem czulosc w menu z defaultowego 9 na 5 bo strzelalo mi sie dziwnie, jak wg was graficznie to jest cos podobnego do AC4 czyli past gen w full hd i stabilnym framerate to gratuluje poczucia humoru bo na dzien dzisiajszy FC4 to zdecydowanie najladniejsza multiplatforma jaka mozna odpalic na naszych maszynach Ladniejsze oswietlenie rzecz jasna, troche wiecej szczegolow i bogatsza roslinnosc. Edytowane 20 listopada 2014 przez Voytec Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi