Opublikowano 10 grudnia 201410 l W FC3 zrobilem to na jednym gosciu. Moze w czworce cos zmienili i musi to byc 15 roznych przeciwnikow.
Opublikowano 14 grudnia 201410 l Dobra zacząłem w końcu grać (jakie to piękne). W związku z tym mam pytanko. Czy są jakieś misje tak trudne, że bez coopa się nie obejdzie? Mówimy tu o trybie trudnošci normal i baaaardzo średnim skilu do fps.
Opublikowano 14 grudnia 201410 l Misje nie, ale twierdze mogą być problematyczne, bo przeważnie jest tam dwóch opancerzonych typów, ok. 5-6 zwykłych w tym 2 snajperów obok moździerzy, no i jak włączysz alarm to potrafią przylecieć 3 helki, i dopóki ich nie zniszczysz nie przejmiesz twierdzy(jedna przeważnie lata i Cie ostrzeliwuje, reszta przeważnie zrzuca posiłki). Edytowane 14 grudnia 201410 l przez suteq
Opublikowano 14 grudnia 201410 l Nie ma. A nawet gdyby były, to i tak nikt by Ci nie pomógł, bo kampanii się nie da grać w coop'ie EDIT: Tak jak napisał suteq, jedynie opcjonalne twierdze mogą sprawić kłopot. Edytowane 14 grudnia 201410 l przez SzczurekPB
Opublikowano 14 grudnia 201410 l A te twierdze można z tego co widzę grać w coopie? No i widziałem info, że można je osłabiać podczas postępów w kampanii, ocb?
Opublikowano 14 grudnia 201410 l Tak, twierdze można grać w coopie, znacznie łatwiej wtedy. No i jak będziesz robił fabułę to będą komunikaty, że może warto byłoby przejąć twierdzę bo jest znacznie słabsza. Wiesz, jak będziesz rozwijał fabułę to Twoje wpływy będą się zwiększać, a wrogów zmniejszać, mniejszy opór=słabsze fortece. No i im dalej w fabule tym lepsze zabawki będziesz miał. Edytowane 14 grudnia 201410 l przez suteq
Opublikowano 14 grudnia 201410 l Ahja. Jak będzie info, że jest słabsza to lecieć na spedzie i to wykorzystać czy utrzyma się to ?
Opublikowano 14 grudnia 201410 l Utrzyma się także nie trzeba się spieszyć. Generalnie to są komunikaty, że warto przejąć bo wtedy powiększysz swoje wpływy przez co nie będzie wrogich patroli w danym obszarze.
Opublikowano 14 grudnia 201410 l Ze 3 dni temu był patch, ok 550MB, na Xone - ktoś wie co zmienił/wprowadzil/poprawił?
Opublikowano 14 grudnia 201410 l Balon grales w FC3? Grałem ale średnio mi się podobał, głównie przez tragicznie chodzącą wersję na PS3, jak zobaczyłem wersję z PC to totalnie mi się odechciało grać, poprostu ta gra nie nadawała się już na takie stare sprzęty. No i najważniejsza sprawa. Uwielbiam góry, wysokości oraz śnieg więc klimat i setting idealnie mi podpasował w tej części.
Opublikowano 15 grudnia 201410 l dzieki blantman - już platynka siedzi Edytowane 15 grudnia 201410 l przez BartIrlandia
Opublikowano 17 grudnia 201410 l W PSS do pobrania za friko FC4 theme do PS4 (dla abonentów PS+). Edytowane 17 grudnia 201410 l przez mclusky
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Ma ktoś jeden klucz do Kyratu? Chciałbym sprawdzic demo, z gory dzieki.
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Far Cry 4 dzielnie znosi przeskok miedzy generacjami, choc roznice miedzy PS3 a PS4 sa zdecydowanie wieksze niz w przypadku Far Cry 3 porownujac PS3 do PC. A tutaj dla porownania FC3. http://www.eurogamer.net/videos/far-cry-3-playstation-3-vs-pc-comparison-video
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Różnica jest ogromna. Wczoraj grałem w FC4 na PS4 i na PS3 wycięli sporo smaczków i detali. Widać to na przykładzie krajobrazów. Nowe konsolki świetnie generują góry z oddali, masę efektów cząsteczkowych, wystarczy popatrzeć sobie na futra zwierząt. FC4 na PS3 wygląda prawie jak FC3 - zaś wersja next-genowa odpowiada najwyższym ustawieniom z PC. Giera serio została doyebana na mocniejszych sprzętach. Edytowane 18 grudnia 201410 l przez Nemesis
Opublikowano 19 grudnia 201410 l chce ktoś dziś pomóc przy uwalnianiu strażnic? tylko z czymś do gadania, jak coś PM
Opublikowano 20 grudnia 201410 l Gram na razie początek, są w tej grze zmienne warunki pogodowe typu deszcz?
Opublikowano 20 grudnia 201410 l Gram na razie początek, są w tej grze zmienne warunki pogodowe typu deszcz? W grze nie ma deszczu Rozwiazanie tym bardziej dziwne, ze w FC3 deszcz byl. Edytowane 20 grudnia 201410 l przez Voytec