KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 Jak ten far cry 4 wychodzi tez na stara generacje. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 (edytowane) Trójka była dla mnie fajną odskocznią od korytarzowych fpsów. Czwórka to jednak cross genowe FC3 delux, z bad guyem nie dorastajacym do pięt Vassowi i Hoyotowi, kolorystycznie monotonnym designem Shambali (legendarnego miasta w Himalajach), i co gorsza z praktycznie taką samą grafiką (betonowe 1080/60 lub co gorsza 30 mnie nie robi). Wcześniej nie ogrywałem poważnie żadnego Far Cry, czy Assasina, więc przygoda z Ubi była ok. Ta gierka nudzi już po samych trailerach. #4TheJanusz Edytowane 16 września 2014 przez nobodylikeyou 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 16 września 2014 Autor Opublikowano 16 września 2014 Ja mam nadzieję że nie przejdzie, bo inaczej to już będzie faktycznie najgorszy rok w historii branży pod względem potencjalnych hitów. A co Ty marekjw, nie grałeś jeszcze w GTAV że się tak podniecasz? Swoją drogą ja nie lubię powielać tytułów. Jeśli nad TLOU Remastered jeszcze się zastanawiałem, tak w GTAV drugi raz na pewno nie będę grał. Drugi raz w to samo z podciągniętą rozdziałką? Bez sensu. Inaczej z grami, w które nie grałem i tak na przykład zacieram rączki na nowe Sleeping Dogs. Powiem tak przeleciałem GTA V szybko teraz chce się nią delektować i pograć trochę w multi. Co do Sleeping Dogs to gorącą polecam tym którzy nie grali, szkoda tylko że zmarnowali czas na remastera skoro powinny przyłożyć się do drugiej części Cytuj
Hubert249 4 278 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 (edytowane) Jak ten far cry 4 wychodzi tez na stara generacje. wiem, wiem Ale FC 1 FC 2 ( serio) i FC 3 to dla mnie jedne z najlepszych FPSów w jakie grałem, lubię piaskownice w lasach i ogólną swobodę. Zawsze z farkrajami bawiłem się świetnie. Także w czwórkę chciałem zagrać na nowej konsoli, bo pewnie ta na past geny będzie wyglądać jak W_D czy Destiny Edytowane 16 września 2014 przez chris85 Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 Trójka była dla mnie fajną odskocznią od korytarzowych fpsów. Czwórka to jednak cross genowe FC3 delux, z bad guyem nie dorastajacym do pięt Vassowi i Hoyotowi, kolorystycznie monotonnym designem Shambali (legendarnego miasta w Himalajach), i co gorsza z praktycznie taką samą grafiką (betonowe 1080/60 lub co gorsza 30 mnie nie robi). Wcześniej nie ogrywałem poważnie żadnego Far Cry, czy Assasina, więc przygoda z Ubi była ok. Ta gierka nudzi już po samych trailerach. #4TheJanusz O kur zapiał, to Ty już FC4 ograłeś? Skąd masz swoją kopię?! Jaką ocenę wystawiasz? Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 (edytowane) 7/10 gość w szamabali strzela do nas z łuku, a postac po chwili regeneruje się... nastawiając złamany palec. ech to samo widziałem już w FC3, i już wtedy było to idiotyczne. gra odrzuca też samym faktem bycia tytułem cross genowym (i co gorsza na tym samym silniku) + tkwi w tej samej mechanice, gdzie ciągle robimy identyczne czynnośći co w FC3 (jak np. wieże radiowe i rajdy na posterunki). wszystko jest tu totalnie schematyczne. jeszcze pół biedy z tą mechaniką, ale nad tym lenistwem w postaci pozostawienia tego samego silnika, który w wersji na ps360 zapewni graczom fantastyczne doznania betonowych 25 fpsów, pozostawic suchej nitki nie sposób. Edytowane 16 września 2014 przez nobodylikeyou Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 Stary jakbyś zobaczył FC3 na PC to by ci klapki spadły, dlatego raczej nie ma co się martwić o wizualia w FC4. Gorzej, że gra będzie wypełniona schematami od ubi, ale to już co kto lubi. Cytuj
Pupcio 18 388 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 Milion dodatkowych zadań które każdy ma w chuyu? Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 Bluber. Grałem. Aż tak beznajdziejnym przypadkiem nie jestem. Tzn. od czasu, kiedy zmieniłem kompa, który ledwo co pociągał hl2.... Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 na PC grałem troche w FC1, na x360 w FC2 sam multi, Cryengine zawsze robił robote i ciągle przy nim pracują FC4 graficznie powinien być czymś naprawde pięknym, widoczki w górach, sama gra może i nudna ale sprawdze ten tytuł dla samej oprawy for sure Cytuj
Gość suteq Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 (edytowane) Tylko jedynka była na CryEngine. Reszta części jest na Dunii autorstwa Ubi, które mocno zmodyfikowało CE. Edytowane 16 września 2014 przez suteq Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 ohh ok, pozniej zdaje sie to kolejne Crysis-y były robiony na CryEngine jeśli ktoś interesował sie tymi silnikami i chciałby zrobić wykład to chętnie poczytam Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 16 września 2014 Opublikowano 16 września 2014 sama gra może i nudna ale sprawdze ten tytuł dla samej oprawy for sure >.<7 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 pokaz broni https://www.youtube.com/watch?v=7fPa4-CogiM jak myślicie będzie next gen czy pośrednio coś jak w Shadow Mordor? pewnie dopiero FC5 1 Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 Myślę, że będzie to samo co w FC3 tylko inna lokacja. Cytuj
MEVEK 3 460 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 Myślę, że będzie to samo co w FC3 tylko inna lokacja. na PS360 na pewno, ale na nowych sprzętach pewnie poprzeczka wyżej ja raczej biorę na premierowy weekend. 1 1 Cytuj
Pupcio 18 388 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 Pierwszy i ostatni fajny trailer tego crapiszona https://www.youtube.com/watch?v=94NYYyEKUk4 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 października 2014 Opublikowano 12 października 2014 Far cry 3 dla mnie sandbox pełną gębą. Czekam na czwórkę na ps3 pewnie, grafike zlewam - chcę grywalności lepszej jak w trójce i będę syty. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 14 października 2014 Opublikowano 14 października 2014 (edytowane) trailer i sporo gameplayu https://www.youtube.com/watch?v=tIEEXpnuyEc https://www.youtube.com/watch?v=2q7jf7xF1SU https://www.youtube.com/watch?v=vw7lSBtNodI Edytowane 14 października 2014 przez Fanek Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 października 2014 Autor Opublikowano 20 października 2014 Ten FC będzie świetny, ale dalej twierdzę że to jest FC 3,5 w innym klimacie. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 20 października 2014 Opublikowano 20 października 2014 Oglądam w wolnej chwili w pracy gameplay angry joe i jaram się. W skrócie far cry 3 na sterydach. Dla mnie to wszystko co potrzebne. Preorder złożony. Ma być więcej decyzji, lepszy co op, więcej i ciekawiej, nowe otoczenie i słonie;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi