Skocz do zawartości

Pokémon - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano

Nie pokazali nic konkretnego poza nowymi formami Solgaleo i Lunali. Z opisu na stronie wynika, że może to nawet nie być coś w stylu BW2, a trzecia wersja gry jak Crystal, Emerald czy Platinum, czyli to samo, z usprawnieniami i dodanym L O R E.

Jeżeli tak będzie, to do czynienia mamy z klasycznym Gamefreak. 2 kroki do przodu, jeden do tyłu :cool:

ma być nowa historia wiec pewnie dadzą tylko troche nowych scenek, zmienią kilka postaci, pozmieniają spawny pokemonów i tyle... hyh

mam nadzieje że chociaż będą  nowe poki a nie tylko jakieś zrobotyzowane legendy

• Odpowiedzi 349
  • Wyświetleń 95,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• raven_raven
    raven_raven

ten materiał jest tak dobry, że o ja pier,dolę

• Hej ludzie, czy wiedzieliście, że jeśli chodzi o hodowlę Pokémonów męskich i żeńskich, Vaporeon jest najbardziej kompatybilnym Pokémonem dla ludzi? Nie dość, że należą do Egg Group, która składa się g

• Date rapist xD

Opublikowano

Rozumiem zawód brakiem US/UM na Switcha, ale jechanie po Pokken Tournament DX to już przesada.. większość pewnie nie grała, a to naprawdę genialna bijatyka, a w wersji DX poprawiono dwie rzeczy, na które najwiecej narzekano: dodano 5 nowych fighterów i zmieniono kamerę w trybie walki na dwóch. Dodatkowo dodano tryb team battle na 6 - przecież to będzie dużo lepsze niż Arms

Opublikowano

Można w sumie było tego się spodziewać bo 3ds dalej mocno jest wspierany. Powinni zakończyć do 2018r wsparcie dla 3ds i w 100% skupić się na switch-u bo okaże się że będzie sytuacja jak z psvita , gdzie sprzęt miał niesamowity potencjał ale zawiódł brak exów.

Opublikowano

Jeszcze jedna rzecz w kwestii Pokken DX - na ppe napisali, że będzie 16 poków do użycia.. 16 to było na WiiU, w trailerze wyraźnie jest mowa o 21 i ekran wyboru postaci też tyle ukazuje

Opublikowano

No to przecież PPE. Nie poprawiają błędów w newsach. 

Edytowane przez Elanczewski

Opublikowano

Mnie to boli, że ten Pokken ma tak mało zawodników. Jak można wybrać 16/21 z 800 dostępnych

Opublikowano

Mimo wszystko nie tak łatwo zrobić animacje i style walki dla każdego poka chociaż takiego Hitmonchana czy Hitmonlee brakuje mocno

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jak się nazywają te ostatnie fanowskie poki które nintendo ściągnęlo z neta? Gdzie je można zassac?

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Pokemon uranium, pierwszy link w Google, zakładka download

Opublikowano

Dobre to, polecasz?

Opublikowano

Dobre, mało grałem ale było zacne. Nawet fabułę toto ma ciekawa nawet, choć design tych fakemonow mnie trochę draznil

Opublikowano

Ok, dzięki, sprawdzi się.

Opublikowano

Co do hacków to sobie obczajcie pokemon sage. Twórcy wrócili do tworzenia, a gra zapowiada się naprawdę super, zerknijcie na stworki:

http://capx.wikia.com/wiki/Pok%C3%A9dex

każdy jeden kur.wa lepszy od wszystkiego z soon, a niektóre są po prostu genialne + wiele fajnych połączeń typów. Może czas zmienić projektantów, nintendo?????

Edytowane przez Copper

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nudze sie przy niedzieli

https://www.cpokemon.com/seccion/herramientas/tipos/en/

8ef36b9e3f82a2fcab64b4bd4dbbeaa0.jpg

Co do hacków to sobie obczajcie pokemon sage. Twórcy wrócili do tworzenia, a gra zapowiada się naprawdę super, zerknijcie na stworki:

http://capx.wikia.com/wiki/Pokédex

każdy jeden kur.wa lepszy od wszystkiego z soon, a niektóre są po prostu genialne + wiele fajnych połączeń typów. Może czas zmienić projektantów, nintendo?????

Faktycznie dużo ciekawszych projektow niz to co dostajemy w ostatnich generacjach.

Edytowane przez Shen

• 7 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Które POKI są najlepsze na 3ds-a? Ostatnie jakie ograłem to na ds'ie Soul Silver.

Opublikowano

Black/White/Black2/White2 z DSa ;)  a jesli koniecznie chcesz zagrać w stricte 3DSowe, to IMO UltraSun/UltraMoon, najnowsze, najpełniejsze poksy. po premierze ultra, zwykłe sun/moon można śmiało olać, a mnie osobiście X/Y do gustu nie przypadł w ogóle. Omega Ruby/Alpha Sapphire można olać bo nudne straszliwie i proste i mówi to człowiek który oryginalną 3gen uwielbia na GBA.

Opublikowano

Pokemon: Let's Go! Pikachu

Pokemon: Let's Go! Eevee

Re-imaginings of Yellow/Kanto with game mechanics borrowed from Pokémon Go!

um.... :dunno:?

aa, no i podobno do końca maja ma być oficjalne info. 

Opublikowano

Ja nie chce rzucac konsola by lapac itp. :(

Nazwa mnie tam wali, ale srednio sie to zapowiada, oby te motion control byly tylko dodatkiem (jak w SMO).

Opublikowano

Ale co się średnio zapowiada człowieku przecież nic nawet jeszcze nie zapowiedziano xDDDD

Rejestrują domenę, a ty już chcesz wyłączyć sterowanie ruchem xD

Edytowane przez ragus

Opublikowano

W sumie jeżeli będzie to zwykły rpg jak właśnie pokemon yellow tyle że dodadzą możliwość łapania touch screen-em poków to fajna sprawa. Podobnie jak w pokemon go można by zwiększać catch rate przez jakieś podkręcanie pokeballów brzmi fajnie , byle nie było nic z motion control bo jednak to właśnie sterowanie kompletnie odrzuciło mnie od wii.

Opublikowano

Jeśli miałbym oceniać nazwę to jest to 1/10.