Skocz do zawartości

Pokémon - temat ogólny

_mike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie tylko Wy byście woleli 3DSowy bundle od tych 2DSów. Ogólnie już od samej zapowiedzi 2DSa go nie lubiłam - budżetowy kloc, do którego nie przekonuje mnie nawet zestaw z Pokemonkami. :T Gdyby wydano taki sam komplet, choćby i pierwszego 3DSa to z miejsca bym preorderowała.

Brak funkcji sieciowych w RBY (co bylo troszkę oczywiste) to na pewien sposób taki time wrap. :'D Gdy tak sobie gdybam co by było gdyby jednak były funkcje sieciowe - a konkretniej taki prowizoryczny GTS - to przed oczami mam tylko stertę MissingNo, i innych  8 P ァ czy też /PKMN ▼PKMN.

Opublikowano

No i mamy pierwszego Pokemona (???) 7 generacji - Magiana!
Pokemon stworzony przez człowieka, jakoś 500 lat temu. Jaki typ obstawiacie? Fairy+Steel? I przede wszystkim - Pokemon nowej generacji, czy nowy do starej, który się pojawi w "Z"? Osobiście liczę na to, że 27.02 (20 lecie pokemonów) zapowiedzą nową generację ^_^ 

12733435_956472387772382_405952061452203

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo prawdopodobna lista premier wyciekła, a na niej Pokemon "Rainbow". w zasadzie nie ma na mniej żadnych niespodzianek, a chyba każdy spodziewał się nowych poksów na 20 lecie  ;)

Jakby zrobili megatonę w postaci Pokemonów z WSZYSTKIMI kontynentami i wszystkimi poksami do złapania to jaje.bie  :fsg:  :obama:   :banderas:  :xboss:  :ohboy:

Gość DonSterydo
Opublikowano

Teraz to się podjarałem. Damn you, Pika... errr Rayos :P

Opublikowano

Bardzo prawdopodobna lista premier wyciekła, a na niej Pokemon "Rainbow". w zasadzie nie ma na mniej żadnych niespodzianek, a chyba każdy spodziewał się nowych poksów na 20 lecie  ;)

Jakby zrobili megatonę w postaci Pokemonów z WSZYSTKIMI kontynentami i wszystkimi poksami do złapania to jaje.bie  :fsg:  :obama:   :banderas:  :xboss:  :ohboy:

Kuźwa  ,  Rayos niech twoje słowa w..  ciało sie zmienią . To byłoby boskie.

Gość ragus
Opublikowano

dadzą nową krainę, wywalą połowę nowych rzeczy z XY/ORAS, a i tak kupicie

ja też

Gość DonSterydo
Opublikowano

Jak poziom trudności będzie na wzór ORAS, to nie ma po co kupować.

Opublikowano

Nie muszą robić wszystkich kontynentów. Wystarczy mi remake pierwszych 2-3 generacji w jednym w sensie kontynentów itd.). Z nową przygodą zaczynające się w gen 1 i nowościami z dwóch ostatnich odsłon.

A jak nie remake to co?

Dużo nowych mega ewolucji? Wielka kraina? Fabuła? ;-)

Wysłane z mojego ONE E1003 przy użyciu Tapatalka

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

Od tego gów,na nie ma ucieczki.

:banderas:

ZX/ZY, tak będzie.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Jak poziom trudności będzie na wzór ORAS, to nie ma po co kupować.

będzie łatwiej pewnie

ale remake 1/2 gen na silniku X/Y/OR/AS bez zdałnienia poziomu trudności?

o jenysiu pierwszy bym w kolejce stał

tylko nie na silniku XYORAS, jak już to na mocno przebudowanym i zoptymalizowanym, żeby znowu walki znowu nie chodziły w 15 fpsach.

Prędzej bardziej prawdopodobne jest ta idea wszystkich 6 gen w jednej grze, niż nowy remake 1 i 2, chociaż kto wie... 2 dni :banderas:

Gość DonSterydo
Opublikowano

ORAS wyglądają świetnie, ale ten poziom trudności :/ Nawet nie dokończyłem tego dodatkowego epizodu.

Opublikowano

ORAS wyglądają świetnie, ale ten poziom trudności :/ Nawet nie dokończyłem tego dodatkowego epizodu.

wyglądają świetnie, ale chodzą badziewnie w walkach. trzymam mocno kciuki za wszystkie 6 kontynentów na zoptymalizowanym silniku x/y/or/as 

Gość DonSterydo
Opublikowano

Zauważałem spadki ale jakoś szczególnie mocno mi nie przeszkadzały. No nie ma co się oszukiwać, dynamicznego ruchu to tam za wiele nie ma, heh.

Jak będzie 6 generacji z pierwszą najlepszą po dziś dzień, to będzie nerdgazm.

Opublikowano

Serebii podało, że będzie 5 minutowy, ale zanim zrobi się drama to direct pokemon X/Y trwał 10 minut, a jeszcze nawijali o poprzednich generacjach, więc nie koniecznie będzie zawód