Gość ragus Opublikowano 16 maja 2018 Opublikowano 16 maja 2018 Do 3 gymu jako tako, potem tempo gry spada. Może będzie lepiej jak logo pokażą. Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 16 maja 2018 Opublikowano 16 maja 2018 Co by nie mówić to doniesienia, że mechanikę wzorują na gierce free to play brzmią średnio. Jakby powiedzieli, że eksploracja będzie wzorowana na nowej zeldzie to co innego. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 16 maja 2018 Opublikowano 16 maja 2018 Cytat Serebii Note: Domains for Pokemon Lets Go Pikachu & Pokemon Lets Go Eevee registered by the same company Nintendo used to register the official Pokémon Sun & Moon website domain https://t.co/gDbXkHSvkT No to zaraz Direct Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 16 maja 2018 Opublikowano 16 maja 2018 A o czyn pisałem i co komentowałes stronę temu? Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 16 maja 2018 Opublikowano 16 maja 2018 Byle nie było żadnego machania joyconami i będzie dobrze. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 17 maja 2018 Opublikowano 17 maja 2018 19 godzin temu, ragus napisał: Ale co się średnio zapowiada człowieku przecież nic nawet jeszcze nie zapowiedziano xDDDD Rejestrują domenę, a ty już chcesz wyłączyć sterowanie ruchem xD @Ragus , jesli sa nawiazania do "Pokemon Go" - a wiadomo jak ta gra wygladala (sterowanie, lapanie - wszystko motion control)... no chyba, ze by mieli wziac opcje "mielenia Pokemona" na cukierki, ktore pozniej dajesz innemu aby go wzmocnic... Dla mnie slabo wyglada wszystko co ma miec motion control i wymachiwanie padem/konsola. Wiec, tak... slabo sie to zapowiada Bede spokojniejszy jak juz podadza info. Wole sie pozytywnie zaskoczyc Cytuj
Gość ragus Opublikowano 17 maja 2018 Opublikowano 17 maja 2018 To masz jakąś inną wersję Pokemon GO, albo coś się ostatnio zmieniło, bo z tego co pamiętam, sterowanie i łapanie jest dotykowe, a nie ruchem. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 17 maja 2018 Opublikowano 17 maja 2018 13 minut temu, ragus napisał: To masz jakąś inną wersję Pokemon GO, albo coś się ostatnio zmieniło, bo z tego co pamiętam, sterowanie i łapanie jest dotykowe, a nie ruchem. Chyba tak... Sterowanie - poruszasz sie samemu... namierzenie Pokemona obracanie sie... - lapanie dotykowe. Ogolnie motion control. Buttons only please. Cytuj
funditto 658 Opublikowano 17 maja 2018 Opublikowano 17 maja 2018 (edytowane) Wg Twittera projecteveee o 11:21 PM czasu japońskiego (nasza 16:21) mamy coś zobaczyć. Jaram się Edit: ponoć codziennie o tej godzinie projecteevee coś wrzuca, więc godzina nie jest istotna Edytowane 17 maja 2018 przez funditto Cytuj
Daffy 10 585 Opublikowano 27 maja 2018 Opublikowano 27 maja 2018 mozna sie rejestrowac na newslettera o pokemonach na switcha na oficjalnej stronie nintendo tak wiec oficjalne ogloszenie zbliza sie wielkimi krokami Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 30 maja 2018 Opublikowano 30 maja 2018 (edytowane) Wszystko się potwierdza, Kanto, tylko stare poki z 1 generacji, silna integracja z go, nowa mechanika łapania. Dochodzi dziwny multiplayer. Tradycyjne poki dodatkowo w 2019 roku więc te edycje let's go to zupełnie coś odrębnego. Edytowane 30 maja 2018 przez Sebas Cytuj
XM. 10 933 Opublikowano 30 maja 2018 Opublikowano 30 maja 2018 Do zaorania, trzeba czekać kolejny rok. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 9 godzin temu, ragus napisał: Gen 5 ma potężny ost. Czarno/biali bracia, łączmy się. To uczucie, kiedy od B/W do teraz minęło już więcej czasu niż od wydania Red/Blue na zachodzie do premiery Leaf Green/Fire Red klasyka Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 no nie powiem są c i a r e c z k i w ogóle kiedyś się mówiło o remake'u Diamond/Pearl - czy ten temat umarł po premierze Switcha i wszystkie ręce poszły na robienie Lets GO? Natomiast ogłaszam, że stanę do walki z każdym kto obraża Pokemon Crystal, grę niepokalanie poczętą. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 remake 4 geny na bank będzie po 8 genie. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 remake Pokemon Pearl/Diamond z Bidoofami xdd nie mogę się doczekać Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 4. generacja czyli ostatnia z fajnymi legendami Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 To chyba była najwolniejsza generacja ze wszystkich. Remake musiałby być tak ze 200% szybszy, żeby dało się ten region odwiedzić jeszcze raz. 1 Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 ta, to największa bolączka D/P/P i zarazem HG/SS - są straszliwie ślamazarne Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 20 listopada 2018 Opublikowano 20 listopada 2018 2 godziny temu, raven_raven napisał: remake Pokemon Pearl/Diamond z Bidoofami xdd nie mogę się doczekać Jakos po tym od razu przypomnialo mi sie to: Cytuj
Gość ragus Opublikowano 27 listopada 2018 Opublikowano 27 listopada 2018 W dniu 20.11.2018 o 13:29, raven_raven napisał: To chyba była najwolniejsza generacja ze wszystkich. Remake musiałby być tak ze 200% szybszy, żeby dało się ten region odwiedzić jeszcze raz. W Platinum było już git. Zresztą gry najwolniejsze były na programatorach xd Platinum mocno niedoceniana część. Kozackie usprawnienia względem DPt no i w piz,dę zawartości. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 27 listopada 2018 Opublikowano 27 listopada 2018 Ja rozważałem czy sobie nie sprawić US/UM na blackfridayowych promocjach i włączyłem na chwilę Sun. Co za gra-pomyłka, zaorać całą tę siódmą generację. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 27 listopada 2018 Opublikowano 27 listopada 2018 (edytowane) BTW: Najlepszy kawałek z całego pokemonowego OSTa dla prawdziwych k o n e s e r ó w tego f r a n c h i s e to jest temat przygrywający do walki z Oakiem (która sama w sobie była glitchem chyba w R/B/Y) przerobiony przez jakiegoś fana. Co za moc. Prawdziwa potęga ośmiu bitów, panowie. Ciareczki od pierwszej do ostatniej sekundy, puszczam to sobie jak robie klatę. Edytowane 27 listopada 2018 przez froncz piotrewski Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 27 listopada 2018 Opublikowano 27 listopada 2018 heh, te ploty za dzieciaka, że jak zrobisz XYZ to się walczy z profesorem Oakiem xD numer dobry, ale powszechną wiedzą jest, że największe ciareczki wrzuca ten kawałek: ... ... ... ... 1 Cytuj
mcp 2 024 Opublikowano 27 listopada 2018 Opublikowano 27 listopada 2018 Pokemon Gold kocham i szanuję, nie zliczę ile godzin przy tym spędziłem. Aż mi się przypomniały czasy gimbazy i wakacji, pobudka około 7 i pokemony na emulatorze na pc do samego wieczora z przerwami na jedzenie i wc. A potem to była moja pierwsza gra na GBC, kupiona w Auchan za niecałe 200 zł, pudełko było pogniecione ale kto wtedy patrzył na pudełka, mogłem grać w pokemony wszędzie gdzie chciałem fajne wspomnienia. A, i jeszcze z 2 lata temu pogrywałem mocno w pokemmo czyli firered/leafgreen po s i e ci ! Po sieci ludzie, czaicie to? Mokry sen z dzieciństwa czyli walki z innymi graczami stał się faktem, szkoda tylko, że dostawałem regularny wpie.rdol xd opamiętałem się po tym jak przejrzałem tamtejsze forum i te rozkminy tęgie, ludzie tworzą w excelu tabelki, wykresy i potrafią zrobić z pokemonów wyższą matematykę także jednak podziękuję xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi