Skocz do zawartości

The Flash - 2014 - The CW

Featured Replies

• Odpowiedzi 914
  • Wyświetleń 49,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Jeżeli kiedykolwiek padnie w serialu hasło "Red Tornado" to chyba nie będzie wątpliwości.

Opublikowano
  • Autor

Hey Kalel, do you remember when you posted that video and you thought everyone would laugh, but you posted it page earlier ?!

IT WAS MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BARRY! I WAS THAT VIDEO !!!!!!!

Edytowane przez Kalel

Opublikowano

Rodzina Rogues rozrasta się. Peyton List (Mad Men) zagości w odcinku 16 jako Glider, czyli siostra Colda <:seksoholik:>

peyton-list-115709.jpg

While Leonard is cold and calculating, Lisa is a wild child and anxious to prove to her older brother she’s got what it takes to be in his criminal gang. She is sly, charming, and even a little sadistic. She’s also not afraid to use her sexuality to get what she wants, which will put her on a collision course with S.T.A.R. Labs employee and friend of The Flash — Cisco Ramon (Carlos Valdes).

Edytowane przez Farmer.

Opublikowano
  • Autor

Na zdrowie ! Bonusowo są jakieś kawałki z odcinków świątecznych :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niemożliwe, kolejny aktor ze Spartakusa?

Spoko :cool:

Niech już nadejdzie 22 stycznia.

Opublikowano

No ja czekam aż w końcu zatrudnienie w Flashu albo Arrow znajdzie Hannah:

tumblr_m9i6wzpSDq1qawzz3o3_r1_500.gif

Opublikowano

Marnowałby się bo nie mógłby tak elokwentnie bluzgać :).

Opublikowano

Jest i trickster:

Trickster1-33179.jpg

w jego dorwaniu pomagał będzie zza więziennych krat mark hamill :).

Opublikowano
  • Autor

Powrót Flasha na plus. Najbardziej podobało mi się zakończenie i

fakt że Flash i Meta-Ludzie przestali być traktowani jako plotki czy miejskie legendy.

. Trochę Heatwave był "zbyt" szalony, no ale rozumiem że taka konwencja żeby przeciwstawić go Coldowi.

Opublikowano

ostatnia scena jak żywcem wyjęta z 11 numeru komiksu :). heatwave taki jak ma być - przerysowany i wku.rwiony.

Opublikowano

Dokładnie. Heat Wave żywcem z komiksu wycięty. Troszkę się bałem na początku o postać ale niepotrzebnie. Spiny z Coldem świetne. Wentworth dobrze zrobił wciągając Dominica do tej roli. Przez długą znajomość aktorów relacje ich postaci są naturalne. Fajne nawiązanie do Pied Pipera przy motywie z obrazem. No i Glider na horyzoncie  :wub:

Opublikowano

Wydaje mi się że to jednak Reverse. Zaczął wstawać kiedy ten dron leciał na Barrego i chciał go uratować.