Skocz do zawartości

The Flash - 2014 - The CW

Kalel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 914
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja trzeciego sezonu arrowa nie oglądam więc fajnie było zobaczyć po raz pierwszy palmera (wnioski jakie wyciągnął po przygodzie w star labs pozwalają sądzić, że będzie zmierzał w stronę komiksowego odpowiednika) no i ogólnie podobało mi się.

Opublikowano

Odcinek taki średniawy, ale oglądało się bez przeszkód (pomijając dalsze rozterki miłosne Iris...). Z Raya zrobili ciekawą postać, miło będzie zobaczyć jak to dalej pociągną. No i fajne nawiązanie do Supermana "Is that a bird? It's a plane" ;) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przecież to jest gazeta z

roku 2024, więc zanim do tego dojdą, o ile w ogóle, to jeszcze milion innych rzeczy się wydarzy

No kurwa, kolejny GOTY odcinek był i oglądałem jak zahipnotyzowany.

• Plusik 1
Opublikowano

No niby tak, ale szefowie The CW nie kryją się z tym, że

zabili Deadshota

tylko dlatego, żeby się z Willem Smithem hamburgerom nie pomieszał i nie pomylił.

Co jest żałosne.

A zwiastun mega :cool:

Opublikowano (edytowane)

Whaaaa....? Myślałem, że to tylko taki zabieg jak z Murdockiem z McGyvera. Coby mu na łeb nie leciało albo by nie wybuchało to zawsze on wraca. I po to były te flashbacki z jego przeszłości? Shame on you The CW, shame on you...

Edytowane przez Farmer.
Opublikowano

No niby tak, ale szefowie The CW nie kryją się z tym, że

zabili Deadshota

tylko dlatego, żeby się z Willem Smithem hamburgerom nie pomieszał i nie pomylił.

Co jest żałosne.

A zwiastun mega :cool:

To co, nastepna bedzie Katana?