Masorz 13 193 Opublikowano 25 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2016 Ja zapomniałem o kwestii bliźniaków, bo teraz to możemy mieć 4 Garricków plus jakiegoś z przyszłości jeszcze Chyba lepiej nie spekulować, bo za dużo możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 25 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2016 Klony, wszędzie klony. Maximum Carnage się z tego robi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 25 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2016 Klon to złe określenie, prędzej 'odpowiednik z alternatywnego wszechświata'. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 25 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2016 Better. Ale i tak czuję lekki facepalm jak odkryją karty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 25 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2016 Takie zamieszanie, a i tak mamy tylko dwa równoległe światy (jak na razie) . Biorąc pod uwagę motyw z żelazną maską kwestia bliźniaków nie jest naciągana. Kto widział "Człowieka w żelaznej masce" ten wie o co chodzi. Człowiek w masce to Jay Garrick ale wcale nie musi wyglądać jak Teddy Sears. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 25 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2016 Na efektach to nie oszczedzaja, rybofacet zrobiony swietnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 25 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2016 Pod koniec najlepsza była Caitlin jak udawała Killer Frost Co do tożsamości Zooma, to mam obawy, że się pośpieszyli z ujawnieniem, ale i tak czekam na wyjaśnienie tego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 11 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2016 (edytowane) Trzeci sezon potwierdzony. Do tego kolejne sezony Arrow i Legends of Tomorrow. The CW announced this afternoon that it's ordering new seasons of every scripted show it's currently airing, meaning the network is bringing back almost a dozen shows between this fall and summer 2017. It's a massive show of faith in the network's current lineup, one that's unprecedented in the world of broadcast television. The CW's biggest rating hits are DC Comics-centric superhero shows like Arrow, The Flash, and Legends of Tomorrow, but its lineup is fleshed out by campy fan favorites like Supernatural and The Vampire Diaries and acclaimed niche comedies like Jane the Virgin. All of those shows are included in this group of renewals. The only scripted CW show that doesn't have a guaranteed future is Containment, a virus drama that doesn't premiere until April. In addition to the shows mentioned above, Crazy Ex-Girlfriend, iZombie, The 100, The Originals, and Reign are all being renewed. That's a ton of TV! "The CW has become home to some of the most critically acclaimed shows on broadcast television, with a wide array of fantastic scripted series across the week," wrote The CW president Mark Pedowitz in a statement. "As we continue to further our strategy of more year-round original programming, picking up these 11 series for the 2016-17 season puts us in a great position of having proven, high-quality shows to launch in the fall as well as midseason and summer of 2017. http://www.theverge.com/2016/3/11/11207160/the-cw-series-renewal-the-flash-legends-of-tomorrow Edytowane 11 marca 2016 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 547 Opublikowano 25 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2016 Trajectory - świetny odcinek. Końcówkę chyba za łatwo założyli, ale liczę, że jeszcze poznają prawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 25 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2016 Ja tam sie wynudzilem, czegos lepszego sie spodziewalem po takiej przerwie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 25 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2016 Dla mnie końcówka też trochę naciągana. Co do Trajectory to nie sądzę, że od tak wyparowała. Nie zdziwiłbym się gdyby wylądowała w Speed Force. Za to Opal City jest wspomniane już trzeci raz (wcześniej w Arrow, a nie dawno w Supergirl). Chętnie bym zobaczył Elongated Mana, który swój komiksowy debiut miał przecież we Flash'u. A tak w ogóle skoro oryginalny Flash z 1990 roku należy do multiwersum to chcę zobaczyć odcinek gdzie Shipp zakłada swój oryginalny kostium i staje do walki z odwiecznym wrogiem, Tricksterem podczas gdy Barry w międzyczasie zajmuje się Axelem. Ale to byłby sztos Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 28 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2016 Barry jak szaleje https://youtu.be/3KNDRCmonT8 Co do tajemniczej zjawy obstawiam Black Flasha (chociaż ten powinien biegać). Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 30 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2016 Ale bomba odcinek A teraz znowu 3 tygodnie przerwy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 30 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2016 Odcinek swietny, ale to CGI podczas walki flasha z flashem to gruba padaka byla. Fajnie za to bylo znowu zobaczyc... Eddiego oraz Evil Wellsa - zdecydowanie lepiej mu idzie granie E. Thawne'a niz emo ojca z Earth-2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 30 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2016 https://youtu.be/1ibqUVYcmiI o mamuniu tylko czemu 3 tyg przerwy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 30 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2016 Odcinek był wspaniały, i zgrabnie się wszystko potoczyło, aby Barry wrócił do prawie dokładnie takiej samej przyszłości, z której przybył. Z tym wyjątkiem, że Pied Piper teraz jest good guyem. Spoko. Evil Wells zawsze na propsie. Nie zgadzam się, że Harry to emo ojciec, to postać z charakterem. A zaraz wcześniej obejrzałem nowe Supergirl, 2 odcinki z Flashem jednego dnia to czysty nerdgazm Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 30 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2016 O, jak tam wizyta Flasha w mieście superdziewczyny? Bo ostatni odcinek z flashbackami Marsjanina, Alex i reszty to kolokwialnie rzecz mówiąc Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 30 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2016 Odcinek z Flashem się moim zdaniem całkiem się udał. Dobra chemia między tymi postaciami, i liczę na wizytę Kary w Star City albo Central City kiedyś w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2016 Super Girl oczywiście osiem na szelkach Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2016 tylko czemu 3 tyg przerwy? Ke, znowu? Tak się zajarałem po ostatnim odcinku, bo wreszcie się coś konkretnego zadziało, a tu czekanie. I to nie tydzień, a od razu 3. Smutłem. Coraz bardziej się rozdrabniają z tym serialowym "uniwersum", teraz żeby nie stracić absolutnie żadnego smaczku to już trzeba ogarniać Arrow, Flasha, Legends of Tomorrow i jeszcze Supergirl. Pewnie w tym roku jeszcze coś dojdzie. Wiem, że na upartego wystarczą same crossovery, ale chyba zawsze coś się straci. W każdym razie Na pierwszy rzut ślepia wydaje się, że Barry nie namieszał za bardzo w linii czasowej, poza oczywiście dobrym Pied Pipperem, który wydaje się sympatyczny. Zobaczymy, czy wyjdzie coś jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2016 Frantik w tym uniwersum masz jeszcze animowane Vixen, ale całość jest bardzo krótka. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2016 Co za odcinek Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2016 Odcinek dobry ale zakończenie tak głupie że nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2016 No przecież że jakiś wałek będzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2016 (edytowane) No wiadomo, że coś kombinują ale po co? Przecież to oddanie speed force'a w ogóle się nie trzyma kupy Po co barry to zrobił jak mówili, że już jest szybszy od zooma i na dodatek mieli przewage w momencie jak zoom oddał Walliego. A oni zamiast stawić jakiś opór to pogawędkę sobie urządzili. Kompletny bezsens Edytowane 20 kwietnia 2016 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi