Kalel 3 634 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 @up Wszystkich złych trzymają w tej Tubie, no ale jeśli Zoom uciekł z zastawionej pułapki to może chcą jeszcze lepiej poznać te moce ? Czy inny (pipi). Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Jak dla mnie jedyny głupi motyw to wyjaśnienie klona Jay'a aka Huntera. Teraz będą tak tłumaczyć każdego sobowtóra, który nie będzie pochodził z innej Ziemi. Nie kupiłem tego motywu przy Reverse'sie i nie kupuję teraz. I czemu akurat Wally? Boję się, że ma to związek z gościem w żelaznej masce. Jeśli to murzyn to na bank Wally z Earth-2 czyli Kid Flash. Jeśli nie to chciałbym Jay'a Garricka w postaci Wesley Shippa. Miałoby to sens. Zamknął go by przejąć jego tożsamość. A prawilijny Jay to też bohater wojenny jak ojciec Huntera (stąd motyw z hełmem). I troszkę beka, że nikt na Ziemi-2 nie zorientował się, że Jay to Hunter Zolomon. Jak sam Wells wspomniał sam Hunter był wyjątkiem z powodu braku przestępczości. Był w każdych mediach. I co? Wystarczyło, że ściął włosy i już nikt go nie kojarzy? Ale to bzdura na miarę okularów Clarka Kenta więc się nie czepiam. A, i jak Hunter przesłał Wally'ego do celi z gościem w żelaznej masce? Był przecież na Ziemi-2? A Hunter chyba nie potrafi otwierać wyłomów. Od tego miał Reverba. Gdy zamknięto wyłomy czekał aż Cisco otworzy kolejny. No chyba, że raz otwarty wyłom pozostaje otwarty także te jedno przejście między Ziemiami wciąż pozostaje otwarte. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Słabiuutki odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Fakt, słaby odcinek ale następny to będzie petarda Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Nom, taki filler z przesadną ilością guwnodramy. Następny Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Wlasnie skonczylem ogladac i faktycznie slabiutko, chyba musieli zaoszczedzic troche kasy po tym co sie ostatnio dzialo. Promo nowego nawet nie ogladam, zaufam na slowo ze bedzie grubo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 339 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Meh, ten odcinek też średni, za dużo teen drama i tak naprawdę ostatnie 5 minut jako tako grzeje. A już tylko 3 epy zostały do końca sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Witam szanownych forumowiczów. Czy 2 sezon trzyma poziom 1, czy jest spadek? Jeśli jest spadek, to jak mocny? Czy jest to już poziom 3 sezonu arrowa, czy jeszcze nie? Bo nie wiem czy chcę do niego wrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 339 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Nawet jest deko lepiej niż w 1, szczególnie w pierwszej połowie, teraz trochę zwolnili, ale Arrow może im buty sznurować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Zdecydowanie masz wrócić do Flasha. Zoom sieje taki postrach, że 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Jak można nie oglądać Flasha i Agentów SHIELD? 2 aktualnie najlepsze seriale jeśli chodzi o takie klimaty (oczywiście IMO). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 w takim razie wracam i będę oglądać dalejdzieki panowie Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Może i trochę familly drama ale... ta scena w chatce. Tylko ja słyszałem co powiedział Henry? Teraz już nie mam wątpliwości, że "man in iron mask" to Jay Garrick z Ziemi-2. Hunter ukradł mu moc, strój i tożsamość i dlatego trzyma go w zamknięciu. A połączenie nazwiska Garrick z rodziną Allenów świadczy o jednym: Wesley Shipp będzie popylał po raz kolejny jako Flash Nie może być innej opcji. No i te ostatnie minuty. Obstawiam, że wyebao Barry'ego do Speed Force albo w czasie. A i narodziny młodych speedsterów. Trzeba się pogodzić z czarnym Wallym bo nawet w szykowanym w komiksach "Rebirth", Wally będzie czarny i o zgrozo będzie w oryginalnych ciuchach Kid Flasha . Tak przynajmniej to wygląda z wycieków. Żadnej świętości dla pamięci rudego Westa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Stało się tak jak każdy oczekiwał, czyli Flash wylądował w 'świecie' Speed Force. Całkiem dobry odcinek, teraz tylko czekać na rozwinięcie mocy Jessie i Wally'ego. Oby tylko nie zrobili z tego wielkiego teamu Flash, bo wszyscy widzą jak to się skończyło w Arrow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 No sam Barry raczej nie ogarnie tego co nadchodzi. Może będzie team up z drużyną Arrowa? Co do odcinka to średnio. Trochę dużo teen drama, a spodziewałem się więcej po Kevinie w jego reżyserskim debiucie we Flashu. Chociaż humor dobry zwłaszcza pod koniec. No i chyba cameo Jay'a z Clerksów. Na pewno nie ostatnie bo Mewes ma się pojawić w roli złoczyńcy. I mam dziwne wrażenie, że Henry Allen wkrótce dołączy do Nory na tzw. "six feet under". Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 A po polsku Doktor Glinka Tzn ja tam nie mam nic przeciwko pojawieniu się Wally'ego i Jessie z mocami, tylko niech to zrobią sensownie a nie tak jak w Arrow nieraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 339 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Takie "spokojne" odcinki to można oglądać. Nawet można było zapomnieć o Zoomie w trakcie oglądania. Na tylu "złych" z Ziemi-2 to pasuje jednak, żeby się Wally i Jessie uruchomili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Smith powiedział że wśród tłumy złych znajduje się villian następnego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Pewnie Mirror Master Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Teka by się ucieszył. Ja w sumie też. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 A kto to (pipi)a jest ten mirror? Niech skończą z drama bo żenująco to wypada i dadzą więcej akcji ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 (edytowane) Serio? https://en.wikipedia.org/wiki/Mirror_Master W trzecim sezonie niech wprowadzają Mirror Mastera, a Snart i Rory wracają z czasowych wojaży i cały sezon poświęcić The Rogues vs Flash, a później kto wie... może Rogue War. Edit: Black Siren plus promo https://youtu.be/eAcIj85h5Ys na pewno pojawią się Hawkman i Hawkgirl z Earth-2. Edytowane 13 Maja 2016 przez Farmer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 339 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Hmm... Lekki wtf po tym odcinku. Jeśli chodzi o akcję to wiele jej nie ma, jest kilka fajnych scen, ale cała akcja z ubiciem wszystkich meta jakimś urządzeniem słaba. Końcówka trochę zaskoczyła, myślałem że będzie jakieś love story między doktorkiem a doktorową a tu go ubili. A z promo wynika, że w ramach zemsty Barry będzie się z Zoomem ścigał... Nigga plz. Jedyne fajne momenty odcinka to to te z Cisco. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Pierwsze i ostatnie minuty bardzo spoko. Z promo wynika że finał sezonu taki trochę... słaby się wydaje. Wyjdzie w praniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 No końcówka mocna ale po promo spodziewałem się czegoś o wiele lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi