Skocz do zawartości

The Flash - 2014 - The CW

Kalel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 914
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Odcinek na poziomie, chociaż parę akcji totalnie z pupy.

Barry wrociłze Speed Force i jest jeszcze potężniejszy, ale nagle zapomina o prostej rzeczy jaką jest uchylenie się przed atakiem.

Chociaż chwilę później przypierdolenie

Pokaż ukrytą zawartość

bardzo spox XD

Z meta-ludziami- kolejny problem rozwiązany zbyt szybko, te stroje

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

No były drobne błędy logistyczne ale odcinek bardzo dobry. Poziom żartów wreszcie przyzwoity (i to drugi odcinek z rzędu). Liczę na więcej przekomarzań Cisco z Wellsem. W ogólę fajny twist.

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Finał tego sezonu był poprostu przekozacki :banderas:

No i po tym co zrobił Barry na samym końcu jestem w stanie uwierzyć, że twórcy tego uniwersum planują zrobić coś w stylu Flashpoint Paradox.

Pokaż ukrytą zawartość

:fsg:

Opublikowano

No też skłaniam się ku opinii sprite'a.

Pokaż ukrytą zawartość

Myślę, że dzisiejszy dzień to nie przypadek. Rebirth wchodzi z nowym początkiem więc może i Flasha czeka zupełnie nowe w 3 sezonie.

Opublikowano

Mocno średnio, do finału pierwszego sezonu się nie umywa niestety. Nie rozumiem twórców, którzy przez naprawdę sporą część sezonu budowali postać Zooma jako bezwzględnego, opętanego chęcią bycia najlepszym, nie znającego skrupułów badassa, po czym niemalże spuścili wszystko to w kiblu serwując miękkiego jak oklapły fiutek średniaka, który zamiast działać woli sobie pogadać jak przykładny villain z filmów klasy Z.

Pokaż ukrytą zawartość

Ogółem to mogło być lepiej i szkoda że z wysokiego poziomu na początku sezonu zeszli na średniawkę przy końcu. Ale nadal słabszy Flash jest lepszy od Arrowa, to akurat fakt. 

Opublikowano

Mi się finał nawet podobał. Szkoda tylko, że nie ma ciekawego clifhangera, nawet człowiek nie wie czy jest na co czekać. Mniemam, że

Pokaż ukrytą zawartość

oczywiście sporo namiesza, ale teorie, które Farmer wypisał w spoilerze to mózg roz(pipi)any  :pawel:

Tym niemniej mam nadzieję, że Flasha nie dotknie klątwa Arrow i serial utrzyma poziom dłużej niż tylko przez dwa pierwsze sezony :)

Opublikowano

Pokaż ukrytą zawartość

• Plusik 2
Opublikowano

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano
  W dniu 27.05.2016 o 13:41, Shen napisał(a):

Znikajacy Barry to nie cliffhanger?

Pokaż ukrytą zawartość

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ja wiem, że to serial od WC ale kurde, lepiej niech tego nie spierdolą.

BTW, Jeffrey Dean Morgan powiedział, że chętnie zagrałby wersję Batmana z Flashpoint. No ja bym chętnie obejrzał takiego Batmana.

Edytowane przez Farmer
Opublikowano

Fenomenalnie by było gdyby Arrow i Flash te kilka (albo pół sezonu) poświęcili na alternatywną linię czasową. Amell zrobi sobie urlop, a za łuk chwyci ojciec. Odświeżyłoby to koncepcje obu seriali. To byłby też dobry poligon na wprowadzenie innych postaci. Jak się nie sprawdzą to po naprawie czasu kasacja. 

Ale jakoś cisza jeśli chodzi o castingi więc podejrzewam, że to będzie Flashpoint dla ubogich i góra 1-2 odcinki poświęcą na ten temat.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wiem, że wychodzę na rasistę ale nie trawię tego choć kostium klasa. Wally West w kostiumie. Czyli już oficjalnie będzie biegał w 3 sezonie obok Barry'ego. Czekam na foty Jesse Quick

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Co lepsze, w filmie The Flash Iris również będzie czarna :pawel:

Jesse na pewno będzie wyglądała super, oby się z tego kupa nie zrobiła jak z Arrowem, kiedy team się rozrósł do chyba 10 osób XD

Opublikowano (edytowane)

Czyżby miano głównego złego w 3 sezonie znów należało do speedstera?

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez Farmer