Shen 9 610 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Flash nie mial innych arcy wrogow z potencjałem? Juz bym wolał rozwiniecie watku Grodda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Hmm... no faktycznie dziwna decyzja, w kółko będą biegać i biegać i jeden będzie gonił drugiego. Zoom już trochę męczył a tu kolejny i znowu czarny. No chyba że to jakaś alternatywna wersja któregoś z bohaterów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Nie sądzę. Błyskawice na uszach sugerują właśnie na Black Racera. Zwłaszcza biorąc pod uwagę finał 2 sezonu. Choć może to być alternatywna wersja Flasha z Flashpoint. Jeśli prześledzić wszystkich złych speedsterów to mają jeszcze towaru na kilka sezonów: Interia,The Rival, Future Flash, Johnny Quick (Earth-3)... Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Chyba będzie tak jak pisze Farmer z tym flashpointem. Pamiętacie jak było powiedziane, że nowy główny zły stoi wśród tego tłumu? Ja tam Black Racera nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 A widzisz tam kogoś, kto mógłby być głównym złym w trzecim sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Ja to nie, ale trzymam za słowo I nie wierzę, że kolejnym Badguyem będzie znowu czarny speedster. To byłby strzał w kolano. Z ołowiu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Może być tak, że jak Barry zmienił przeszłość to Speed Force wysłało Black Racera by dorwał Flasha. Pewno będzie uciekał przed nim przez cały sezon, a sama "Śmierć" będzie się pojawiać okazyjnie. Głównym bad guy'em może być ktoś zupełnie inny. A co do zapewniania, że wśród meta był przeciwnik Flasha w 3 sezonie, to pewnie tylko wcisną kit, że stał gdzieś z boku i na fotach go nie ma. Mogliby wrzucić Spectre i gościnny występ Constantine'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Trailer nowego sezonu, oficjalnie Flashpoint, powrót Reverse, niestety też i powrót teen dramy, zobaczymy. https://youtu.be/9BTGpKJ2VR4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 (edytowane) W przeciwieństwie do trailera Arrow, to wygląda całkiem okej. Nie znam komiksów, ale czuję, że pójdzie to według schematu, gdzie Barry stwierdzi, że mimo wszystko rzeczywistość, którą stworzył jest wysoce meh i będzie chciał wrócić do swojego dawnego świata, co oczywiście zapewne nie okaże się takie proste. Edytowane 24 Lipca 2016 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Szkoda tylko, że trailer wygląda jakby Flashpoint dotykał tylko Central City. Gdzie wojna? Mściciel z Gotham (albo Star City)? Project Supergirl? No ale scena z Reversem może wypaść dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Mirror Master w 3 sezonie Flasha ^_^ http://www.comicbookmovie.com/the_flash/the-flash-season-3-adds-friday-night-lights-actor-grey-damon-as-mirror-a144446 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Będzie też The Rival, a zagra go Todd Lasance, czyli Cezar ze Spartacusa. I to najprawdopodobniej on jest w stroju czarnego speedstera, a nie jak zakładano Black Racer (choć póki co nie potwierdzono tego jeszcze). Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez Farmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 29 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Małe podsumowanie tego co serwuje nam DC w tym sezonie http://dust2dust34.tumblr.com/post/151108909594/amell-daily-superhero-fight-club-20-trailer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Poprzedni bardziej mi sie podobal. Marsjanin gdzie sie pojawi? Bo ja juz tego nie ogarniam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 (edytowane) Martian pojawił się w ulubionym serialu Masorza o ludkach w trykotach pt. Supergirl Ale ten Fight Club 2.0 słaby. Pierwszy był sporo lepszy. I te trzymanie się za rączki. Jak taki wydźwięk ma mieć ten serialowy sezon to ja dziękuję. A byłbym zapomniał. Podano już przeciwników z crossovera. https://twitter.com/CW_TheFlash/status/781539041166684160/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw Edytowane 29 Września 2016 przez Farmer Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 I jak tam wrażenia Panowie po nowym odcinku? Jak dla mnie spoko, chociaż mogłoby być o WIELE lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Nowy sezon, bardzo dobry Reverse, dobry Flash (jako odcinek), słaby Rival, chujowy Flashpoint. Pozdrawiam. Na plus chyba tylko nawiązanie do komiksowego TV 52 i za niedługo Draco jako Dr Alchemy. Jakoś zakończenie poprzedniego sezonu seriali DC/CW skutecznie stłumiło mój hype. Lepiej obejrzeć Honest Trailers Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 No niestety słaby hype, Flash spada w mojej kolejce do obejrzenia, znowu leci teen dramą a Rival to taki paździeż, że zęby bolą. Jedynie Reverse fajnie wypadł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 5 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Było okey, chociaż potencjał Flashpointa dopiero zostanie wykorzystany. Podobała mi się scena która emulowała pierwszy odcinek pierwszego sezonu. Co do Honest Trailers - serio ktoś to jeszcze ogląda? "Powyłapmy cliche, schematy oraz popularne dziury scenariuszowe i przyczepmy się do tego co czyni film/serial tym czym jest" Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 E tam, płaczącego Kevina zawsze dobrze jest obejrzeć Co do potencjału to mam cichą nadzieję, że masz rację ale boję się, że teraz przez resztę sezonu Barry będzie naprawiał teen drama, którego nawarzył. Komiksowy Flashpoint to epokowe wydarzenie pod kilkoma względami ale głównie dla tego, że jest fundamentem pierwszych, tak poważnych zmian w DC Comics od czasów "Kryzysu". Na razie nie widzę tej epickości w tym. Jedynym czynnikiem łączącym oba Flashpointy to zmiany w czasie i ich następstwa oraz konwersacje z Reversem nawiązujące do ostatnich stron komiksowej historii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Widocznie musiałby cały wyjść, żeby odzyskać speed force a nie tylko łapę wystawić . Edytowane 8 Października 2016 przez Masorz Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Odcinek całkiem na poziomie. Co do tego czy Flashpoint pokazany dobrze, czy źle, się nie wypowiem, gdyż nie znam komiksów. W sumie myślałem, że ten cały powrót do "swojej" teraźniejszości zajmie Barry'emu zdecydowanie więcej czasu\odcinków A tu siup i już, choć oczywiście nie wszystko poszło zgodnie z planem. Edytowane 8 Października 2016 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Flashpoint ma podobno trwać 5 odcinków Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Alternatywna linia czasowa miała ogromny potencjał ale oczywiście zmarnowali to. Do tego nie sądzę żeby ten incydent miał większy wpływ na uniwersum CW pomimo zapewnień twórców. A przynajmniej nic na to nie wskazuje. I dziwię się, że to piszę zwłaszcza po ostatnim sezonie ale jak na razie Arrow > Flash Ale to pierwsze odcinki. Pogadamy przy grudniowej przerwie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Mirror Master kurwy! https://youtu.be/-IGCBNJi3YI Jesse fajnie wygląda w stroju. Pomarzyć żeby założyła oryginalny Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi