Skocz do zawartości

The Flash - 2014 - The CW

Kalel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4x04 - mocno komediowy odcinek, przez co wyszedł za(pipi)iście :D Za dużo takich pewnie nie dostaniemy, ale jest nadzieja na lepszy sezon. Końcówka też nastraja optymistycznie rzucając dwa wątki, zobaczymy co dalej.

• Odpowiedzi 914
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  W dniu 2.11.2017 o 19:12, Square napisał(a):

4x04 - mocno komediowy odcinek, przez co wyszedł za(pipi)iście :D Za dużo takich pewnie nie dostaniemy, ale jest nadzieja na lepszy sezon. Końcówka też nastraja optymistycznie rzucając dwa wątki, zobaczymy co dalej.

Widzicie wystarczy

Pokaż ukrytą zawartość

i

Pokaż ukrytą zawartość

by odcinki się poprawiły. W odcinku 4 tylko głosik Bernadette mi przeszkadzał. A beki będzie jeszcze trochę bo szykuje się podobno jakaś forma Citadel of Wells.

Opublikowano

Odcinek z Elongated Manem zacny. Troszkę sie obawiałem czy dadzą rady dobrze odwzorować Dibny'a i jego moce. No i wyszło dobrze. Ralph troszkę za mocno się wygłupia ale skoro nie ma wesołego Wellsa ktoś to musi robić. No i są wierni komiksom (w pewnym stopniu). Troszkę niewykorzystany potencjał Machete ale jakoś przeżyję. Troszkę nienaturalnie wyszła też akcja ze śmigłowcem. Powinno co najwyżej zabujać lekko maszyną, a nie stopnąć ją.

Dobry, humor, dobra akcja, dobre wyważenie obu... Dobry odcinek :)

I to nawiązanie do trailera

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Więcej takich odcinków jak 4x04 mogę oglądać. Aż nie pamiętam, kiedy ostatnio tak dobrze bawiłem się przy Flashu.

Pokaż ukrytą zawartość

może faktycznie mógł zrobić coś więcej, ale i tak pozytywne zaskoczenie, chciałbym żebyśmy go jeszcze kiedyś tu zobaczyli, choć najpewniej to jednorazowa atrakcja. Gumowy​ ziomek też nieźle prognozuje jako dodatek do ekipy - kojarzy mi się trochę z Maską z jakiegoś powodu.

Opublikowano

Nowy odcinek taki o.

Pokaż ukrytą zawartość

• Minusik 1
Opublikowano

Citadel goty.

Pokaż ukrytą zawartość

Ralph biegający w kondomie troszkę kiczowaty. No i animacja Elongated Mana jest jakby... hmm... plastikowa? :scratch_one-s_head:

ALE. Są fotki z crossovera

Pokaż ukrytą zawartość

https://screenrant.com/arrowverse-earth-x-overgirl-dark-arrow-reverse-flash/#gallery=1

Jest też pierwsze foto The Ray'a

Classic okularki Colda :fsg:

Rukałbym złą Supergirl:wub:

Opublikowano
  W dniu 20.11.2017 o 22:25, sprite napisał(a):

Mamy pełny trailer crossovera Crisis on Earth-X

Mick śpiący na ślubie(xDDDDD) i naziści. Ale będzie ogień :obama: 

Rozwiń  

nie no widać, że ci 'aktorzy' bardzo serio podchodzą do swoich ról xddd i te ich poważne miny... niech im ktoś powie, że wyglądają jak banda przygłupów w tych cudacznych strojach.

Opublikowano
  W dniu 21.11.2017 o 15:06, Dreyes napisał(a):

Kto to stoi obok Mr. Terrifica? Jakaś postać z Supergirl, czy coś mi umknęło oglądając Legendy, Flasha i Arrowa?

Rozwiń  

Po lewej Alex czyli siostra Supergirl, a po prawej Amaya z Legend.

Opublikowano (edytowane)

Crisis on Earth X Part I - bardzo fajny start. Wszystkie interakcje między bohaterami GOTY. No i ta finałowa sekwencja w kościele :fsg:

Pokaż ukrytą zawartość

Czas odpalić PART II.

Edytowane przez sprite
Opublikowano

Rozumiem, że ten Crysis jest oderwany od głównych linii fabularnych wszystkich trzech seriali z Arrowverse i mogę bez przeszkód jechać po kolei z wszystkimi częściami? (z Flashem i Arrowem jestem jeden "zwykły" odcinek w plecy, a Supergirl nie oglądam w ogóle)

Opublikowano (edytowane)

Supergirl PART I obejrzyj, bo cały odcinek jest połączony ze wszystkim bohaterami. Nie tak jak rok temu, że tylko 2 ostatnie minuty.

edit: I tak całkiem oderwane nie są.

Edytowane przez sprite
  • Plusik 1
Opublikowano

Kryzys zaliczony. Ktoś kiedyś powiedział, że CW ma lepszą Justice League niż WB. I jest w tym trochę racji. Pierwsza część dostarczyła i to mocno. Od samiutkiego początku akcja pędzi na złamanie karku, a sekwencja w

Pokaż ukrytą zawartość

to istna wisienka na torcie. Rory jak zwykle dostarcza najlepiej. W kolejnych odcinkach tempo nieznacznie spada ale jest dalej zadowalające.

Pokaż ukrytą zawartość

Podsumowując crossover był naprawdę solidny i równy. Forever Evil w wersji arrowverse przyzwoity choć zabrakło wyrazistości przeciwników oprócz

Pokaż ukrytą zawartość
  Pokaż ukrytą zawartość

Tera tylko czekać na ekranizację Kryzysu Tożsamości bo jest w tym potencjał i mają już prawie komplet by zrobić scenę JL vs Deathstroke. Szybki angaż Zatanny i resurekcja Hawkmana i da się zrobić. Tylko ktoś kumaty musi się za to zabrać.

• Plusik 3
Opublikowano
  W dniu 1.12.2017 o 18:00, Farmer napisał(a):

naparza się pięściami zamiast strzelać i każdy kulturalnie czeka na swoją kolej.

Rozwiń  

Rozjebał mnie motyw chyba w trzecim odcinku jak walczyli w tym hangarze, i był moment jak jeden nazi się czaił za kolumną  i czekał na swoją kolej. Jak jego kompan poległ to ten wybiegł. Poziom żenady over 9000 i to wszystko w jednym kadrze :dynia: