Farmer 3 288 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 Do szykowanego spinoffu Arrow/Flash może dołączyć Ciara Renee jako Hawkgirl Oraz zobaczymy jednego z time travelerów. W roli Ripa Huntera wcieli się Arthur Darvill ("Doctor Who", przypadek?) Plota głosi, że postać Ripa ma pojawić się w finale Flasha. Teraz chyba kwestią czasu jest pojawienie się Booster Golda czy to w spinoffie czy Flashu lub Arrow (albo we wszystkich trzech). Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 31 marca 2015 Opublikowano 31 marca 2015 coraz bardziej wygląda to na jakąś formę serialowego JLA/JSA. Cytuj
Shen 10 202 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Walka kozak, jak ja lubie ten serial Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 To nawiązanie do Star Warsów i ta muza xD I... am your father Cytuj
Shen 10 202 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 (edytowane) Ciary tyle akcji w jednym odcinku Edytowane 1 kwietnia 2015 przez Guernica Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Autor Opublikowano 1 kwietnia 2015 No ale walka z Reversem na początku taka za(pipi)ista ! Ktoś jeszcze zwrócił uwagę że Barry ma strój z okładki gazety Wellesa ? Z białym logo Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 To nawiązanie do Star Warsów i ta muza xD I... am your father ciekaw jestem ile ujęć było trzeba żeby cały plan nie wybuchał śmiechem. Cytuj
Masorz 13 256 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Odcinek rozyebundo. Przy fleszbekach myślałem WTF, aż na końcu No i Eobard jednak wygląda(ł) podobnie do Eddiego. Hamill super występ, a słuchając jego maniery słownej i śmiechów miałem nonstop przed oczami Jokera z Animated Series/ Arkham Series. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 coś mi się wydaje, że dzięki swojemu gadżetowi eobard przemieni się w eddiego. Cytuj
Farmer 3 288 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Dawno nie było takiego odcinka serialu żebym cieszył się jak dziecko z lizaka. Każda minuta przepełniona zajebistością. Walka na wstępie, przeszłość Wellsa, twarz Eobarda, kolejny lvl up Flasha, no i Tricksterzy... MOC! Podobnie jak Masorz miałem obraz Jokera z animacji jak Hamill otwierał usta. Gdy tożsamość Wellsa zaczęła się ujawniać w poprzednich odcinkach zastanawiałem się jak będzie wyglądał drugi sezon bez Harrisona. Przecież to jest jedna z najbarwniejszych postaci. Teraz się to wyjaśniło. Po restarcie Wells (ten prawdziwy) będzie żył bo prawdopodobnie Barry go uratuje ale nie da rady uratować jego żony. Pytanie czy oryginalny Harrison dołączy od początku tj od wybuchu akceleratora czy od bieżących wydarzeń? Aha, kto jeszcze miał skojarzenia z Fringe gdy Eobard "podłączył" się do Wellsa? Cytuj
Masorz 13 256 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Pierwsze i jedyne skojarzenie miałem wtedy z Fringe. Z tym prawdziwym Wellsem to nieźle pojechałeś, ale kurde, coś takiego może się nawet zdarzyć. No i po ostatnim odcinku Arrowa, kiedy całe miasto zna już tożsamość herosa Twoja druga teoria z częściowym restartem obu seriali wydaje się być jak najbardziej prawdopodobna. Cytuj
Farmer 3 288 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Opublikowano 3 kwietnia 2015 (edytowane) Nom, też niektóre dziwne akcje mnie utwierdzają w tych teoriach jak np. ta z najnowszego odcinka: Po kiego grzyba Barry zdradził swój sekret Eddie'emu? By chronić Iris przed Reveresem? Ona i tak, jak znam życie wciśnie się tam gdzie ją nie chcą. A poza tym mógł wprowadzić go w plan jako Flash i nie trzeba było wyjawiać tajemnicy. Fakt, byłoby kilka komplikacji ale to najmądrzejszy sposób. Albo jak Cold poznał tożsamość Speedstera. Too soon. BTW, chyba po raz pierwszy padło też stwierdzenie "Speed Force". Edytowane 3 kwietnia 2015 przez Farmer. Cytuj
Masorz 13 256 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Speed Force już padło w chyba 9ym odcinku, kiedy pokazali Wellsa przy kostiumie Reverse-Flasha. Cytuj
Farmer 3 288 Opublikowano 5 kwietnia 2015 Opublikowano 5 kwietnia 2015 (edytowane) Tam-Tam-Tadam... Tam-Tam-Tadam... Tam-Tam-Tadam-Tam-Tadam-Tam-Tadam... Będzie ślub we Flashu Catlin i Ronnie wezmą ślub udzielany przez dr Steina Są wszyscy oprócz Wellsa więc może być grubo. Całe wydarzenie aż się prosi o wjazd Reverse'a. Gdyby tak Firestorm zginął w takim momencie to na bank zobaczylibyśmy prawdziwe oblicze Killer Frost Oczywiście całość ma mieć miejsc przed główną walką i skokiem w czasie i ewentualnym restarcie Link do więcej fotek http://www.justjared.com/photo-gallery/3339338/the-flash-caitlin-ronnie-wedding-rehearsal-filming-pics-17/ Edytowane 5 kwietnia 2015 przez Farmer. Cytuj
Masorz 13 256 Opublikowano 5 kwietnia 2015 Opublikowano 5 kwietnia 2015 No dzięki sytuacji w Arrow już można spekulować, że oprócz tego jednego skoku będzie jeszcze jakiś inny, który pozwoli zmienić ostatni, hmm np miesiąc. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 5 kwietnia 2015 Opublikowano 5 kwietnia 2015 Tylko pytanie czy sytuacja Olivera będzie głównym powodem takiego skoku. Cytuj
Farmer 3 288 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Tak ja przypuszczałem będzie dwóch Flashów (0.51). Ciekawe tylko czy to Barry z dalszej przyszłości czy tylko z kilku godzin/dni. No i blond Oracle (0.52)? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 (edytowane) ten typek co już któryś raz się przewija w trailerach i wygląda jak któryś z frostów/coldów/freezów (trochę tego jest w dc) to clancy Brown? @up: jakiś czas temu johns chyba powiedział, że wyobraża sobie felicity jako ich wersję oracle. Edytowane 6 kwietnia 2015 przez tk___tk Cytuj
Farmer 3 288 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 (edytowane) Ten w podkoszulce? Raczej tak. Wygląda na to, że Grodd go nie zabił, ale wyprał mózg (kontrola mózgu). We fragmencie gdzie Eddie strzela do gliniarzy również podejrzewam kontrolę umysłu (jeśli to fragment z odcinka z Groddem) @up: jakiś czas temu johns chyba powiedział, że wyobraża sobie felicity jako ich wersję oracle. Teraz zauważyłem, że to Emily Kinney (która zagra żeńską wersję Bug-Eyed Bandita). Edytowane 6 kwietnia 2015 przez Farmer. Cytuj
Masorz 13 256 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Tak ja przypuszczałem będzie dwóch Flashów (0.51). Ciekawe tylko czy to Barry z dalszej przyszłości czy tylko z kilku godzin/dni. No i blond Oracle (0.52)? Wydaje mi się, że ten drugi jest jest z parę lat do przodu, i nie uda mu się matki uratować to się zatrzyma na chwilę aby może coś przekazać obecnemu Barry'emu. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 14 kwietnia 2015 Opublikowano 14 kwietnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=8XE_jH2eQl4 6 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Autor Opublikowano 14 kwietnia 2015 Miałem wrzucać. Jakie to jest za(pipi)iste <3 "Pick up someone your won speed !" Cytuj
Farmer 3 288 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Te iskierki podniecenia w "oczach" Heat Wave'a gdy wpadł Firestorm. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Mark Hamill i jego tekst ''Jestem twoim ojcem'' xD xD xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi