Farmer 3 270 Opublikowano 12 września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 września 2015 Mesjasz tak mnie zaabsorbował, że zapomniałem o Vixen. Nadrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 12 września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 września 2015 A Vixen przypadkiem nie ma 4-minutowych odcinków? Ja chyba też podziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 13 września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 września 2015 No, te 30 minut to można faktycznie cały dzień stracić przed kompem/telewizorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 13 września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 września 2015 Nie no, spodziewałem się normalnego serialu z odcinkami chociaż 20 minutowymi, w których dałoby się zmieścić jakąś treść, a nie odcinek długości trailera, pół na pół z napisami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 13 września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 września 2015 Napisy trwają 2 sekundy. Ale też myślałem, że chociaż te 20 minut na odcinek będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 września 2015 to jest web-Series więc nie wiem skąd to zdziwienie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 7 października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 października 2015 Sezon 2gi się rozpoczął i jest solidnie. Trochę podchodziłem do tego odcinak jak do jeża, bo po bardzo dobrym sezonie 1szym spodziewałem się zawodu. Mam przeczucie że nie będzie już takiego efektu "wow" jak ostatnio, ale jest bardzo dobrze i tak. Trochę walka z głównym złym tego odcinka zawodzi, ale już pomysł z Zoomem i Garrickiem nastawia mnie bardziej optymistycznie z tym drugim (wg. mnie) w roli mentora. 7/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 7 października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 października 2015 Pierwszy odcinek bardzo spoko. Trochę inaczej sobie wyobrażałem początek sezonu ale jest dobrze. Jak niczego nie zyebią to ten sezon może być lepszy od poprzedniego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 7 października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 października 2015 Również uważam początek sezonu za bardzo solidny. Było wszystko: walka z bad guyem (Atom Smasher ładnie obrobiony komputerowo), wspominki, zapowiedź nowego nemesis i nowego wsparcia w walce. Jedyne co mi nie pasowało to motyw z Henrym Allenem jego wyjście z paki dało spore pole do wzbogacenia postaci, a oni co robią? "Nie potrzebują syna Henry'ego Allena. Potrzebują Flasha. To ja już sobie pójdę". No proszę was. Gdyby jeszcze to rozciągnąć na kilka odcinków, że niby nie radzi sobie na wolności itd. to jeszcze bym to łyknął. Najgorsze jest to, że przez taki manewr zmarnowali szansę na powrót Wellsa do teamu. Przyznał się publicznie i nie ma szans na powrót doskonałej postaci (chodzi o tego z Earth-2). No i mam nadzieję, że nie zakończą tak postaci Ronnie'ego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 7 października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 października 2015 Ciekawie to poprowadzili, nie powiem. Wstęp w miarę spokojny, kameralny, bad guy ze średniej półki i kilka fajnych motywów do rozwinięcia na resztę odcinków. Jak wyżej, też mi niezbyt się podobało jak zakończyli wątek ojca, cały pierwszy sezon kręcił się niemal wokół niego i jego wyjścia z więzienia a tu pstryk, gość wychodzi i tyle, lipa. Wells coś czuję, że jeszcze się pojawi i namiesza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 7 października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 października 2015 Ilość głupot, sucharów i czerstwych dialogów jak zawsze spora, ale jakimś cudem nadal się to nieźle ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 8 października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 października 2015 Bardzo świetny odcinek, efekty specjalne jak zawsze rządzą i mamy rozpoczęty nowy wątek. Albo i 3. Stary Allen nie najlepiej się zachował wyjeżdżając na wakacje, trochę nie kupuję jego wymówki. Może jednak chce odpocząć od tego miejsca, a nie powiedział o tym Barry'emu. Atom Smasher trochę jak Bane w Batman & Robin Jay <33333333 Idę na Arrowa. Hejas wyłuszcz któryś z tych czerstwych dialogów i od razu zaproponuj swoje wersje, aby oglądało się to jak The Wire. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 października 2015 no przecież Flash to żadna serialowa wysoka półka, przymyka się jednak na wszelkie głupotki i schematy charakterystyczne dla seriali cw ze względu na inne zalety. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 8 października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 października 2015 Dla mnie ten odcinek był mocno średni. Ot taki zapychacz przed tym co stało się w ostatniej scenie. Od nowego się rozkręcą mam nadzieję. Co do ojca to podejrzewam że on też ma jakąś moc i boi się pokazać tego Barremu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 8 października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 października 2015 No ja osobiście liczyłem półtorej roku temu, że Shipp będzie Garrickiem (idealnie by pasował) ale poszli w inną stronę i ok. Zobaczymy co pokaże obecny Jay (bo na razie troszkę młody jest). Henry raczej nie ma żadnych mocy. Choć kto wie. Komiksowy ojciec Barry'ego nawet nie miał okazji wyjść z paki Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 12 października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 Powiem wam jedno: to będzie gruby sezon Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 12 października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 Też oglądałem, Zoom kozacko zrobiony. Mam nadzieję również na częste przeplatanie się alternatywnych Ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 października 2015 Pierwszy sezon był super i z niecierpliwością czekałem na sezon II niestety pierwszy odcinek mnie nie powalił był schematyczny i do przewidzenia, na łotra to chyba zaoszczędzono trochę kasy bo efekt były lekko mówiąc mizerny. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 14 października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 października 2015 "Hello, kids". Dobry odcinek, sezon zapowiada się zaj.ebiście! Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 14 października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 października 2015 Co za odcinek! Sand Demon, Wells, Zoom!!! Całe Earth-2 jak ładnie odwzorowali w future-retro stylu. A jak Barry z Jayem sobie łapę podali to zsikałem się w portki ze szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 14 października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 października 2015 Jay bez mocy, niezły zawód Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 14 października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 października 2015 Spoko, pewnie za 2 odcinki powróci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 14 października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 października 2015 Przyjemny odcinek, Jay taki w porzo gostek, trochę bromance było, aż chce się czekać na nowy. 52 wyłomy, fajny ukłon w stronę komiksów Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 października 2015 bardzo fajna patty, liczę że barry już na dobre wyjdzie z friend-zone'u u czekoladki i zajmie się blondyną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 15 października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 października 2015 Też mam taką nadzieję bo Iris w niczym nie przypomina tej komiksowej. Fajnie, że twórcy odrobili lekcje i zaczerpnęli motyw zmiennej kolorystyki światów z Fringe. Nie obraziłbym się gdyby Flash dostał "flashbacki" z Earth-2 jak u Arrowa z wyspy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi