Skocz do zawartości

The Flash - 2014 - The CW

Kalel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 914
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja już chyba wiem co twórcy chcą zrobić. Finał mocno zamiesza (może nawet w całym serialowym uniwersum).

Ostatni odcinek sezonu będzie niejako żywcem wyjęty z kart komiksu. Barry cofnie się w czasie i namiesza, więc cofnie się raz jeszcze by powstrzymać siebie (jak we Flashpoint) ale to nie naprawi wszystkiego. Część rzeczy będzie... inna. Nie zdziwię się jak Cold stanie się meta-human, jego siostra będzie w śpiączce, Linda Park będzie mieć kilka lat, a Iris stanie się biała  :teehee: Toby też wyjaśniało jak pierwszy Kanarek czyli Sara będzie w spinoffie z Atomem, Coldem i "połową" Firestorma i to żywa. Jeśli już to cały event z Flasha nie wpłynie tak mocno na "Arrow". Powrót Sary może być jedyną zmienną. No chyba, żeby chcieliby jeszcze doebać do pieca i przechrzczą Johna z Diggle na Stewart :D

Tylko co z Wellsem, który jest mocno bogatą postacią, a po najbliższym odcinku straci zaufanie drużyny.

Oczywiście to są tylko gdybania ale z nimi nic nie wiadomo ;)

Opublikowano

Farmer tak ostro jak przepowiadasz to nie będzie.

Gdyby tak się stało to by skasowało 3 sezony Arrowa z timeline'u.

To po pierwsze. Po drugie śmierć

Sary

jest trzonem obecnego sezonu Arrow i jeżeli faktycznie powróci do tego drugiego spinoffu, to ja obstawiam rezurekcję (np dzięki Jamie Łazarza).

A po trzecie, ostatnie doniesienia i wywiad z Guggenhaimem potwierdzają, że John Diggle to John Diggle i tylko albo aż tyle.

Co do nowego serialu to nie wiem czy są już na 100% potwierdzeni, ale mieli być ATOM, Cathy Loitz (czyli Canary), Firestrom oraz Cpt Cold.

Opublikowano

Co do wpływu na Arrow to były takie moje skrajne przemyślenia w połączeniu z plotkami i faktami z seriali i komiksów. Nie koniecznie doszłoby do skasowania 3 sezonów Łucznika. Ja na to patrzę jak na New 52 czyli taki "lifting" postaci. Ale tak jak napisałem to są tylko gdybania. BARDZO mało prawdopodobne, że podróż w czasie Barry'ego będzie miała jakiś wpływ na wyżej wymieniony serial. Co do Johna to nie stawiałbym masorzówki, że Dig nie stanie się Lanternem w dalekiej przyszłości. Na początku jak ruszał Flash też twórcy pisali, że nie będzie podróży w czasie. To samo z meta-ludźmi w Arrow.

Opublikowano

Porusza sie z taka predkoscia ze byl praktycznie w obu miejscach na raz, dlatego nie chcial tam Flasha, bo ten by to wylapal

Takze tego.

Zastanawiam sie jaki ten serial ma budzet, nie zaluja na efekty.

Czekam teraz na odcinek z Groddem.

Opublikowano

bez kitu pierwszy sezon, a już naładowali tyle wątków, akcji i postaci. nawet jak werner bros wykosztuje się na efekty z kosmosu to trudno im będzie to przebić filmem kinowym.

Opublikowano

Trzeci sezon arrow bardzo blado wypada przy Flash.

Serial jest lepszy od tych nowych komiksow z 52.

az tak bym się nie zapedzal. komiks ma zdeformowanego od poparzeń heatwavea napie.rdalajacego ogniem z torsu zamiast marnego pistoleciku, pied pipera kontrolującego zwierzęta, weather wizarda będącego prawdziwym czarnoksiężnikiem z rozdzka i wszystkim w miejsce gladiatora z odzysku, grodda będącego przywodca ukrytego kraju inteligentnych malp zamiast zwykłego goryla poslugujacego się telekineza, mirror mastera i jedne z najbardziej powykrecanych layoutow w mainstreamowym komiksie. podsumowując : polecam poczytać manapula i bucaletto ;).