Opublikowano 20 maja 201410 l Mówi, że Jacka widuję, piony z nim zbijał - ja nie śledzę gdzie kto mieszka.
Opublikowano 20 maja 201410 l Za 1,5 tygodnia jest koncert w Krk, wiec będziemy się widzieć. Jak chcesz to rób mi przelew, kupię Ci płytę na miejscu i wyślę podpisaną Podpisu mojego nie będzie, ale wzmianka o mnie jest w książeczce
Opublikowano 22 maja 201410 l Za 1,5 tygodnia jest koncert w Krk, wiec będziemy się widzieć. Jak chcesz to rób mi przelew, kupię Ci płytę na miejscu i wyślę podpisaną Podpisu mojego nie będzie, ale wzmianka o mnie jest w książeczce Daj mi numer konta na pw i kwotę Edytowane 22 maja 201410 l przez 2razyjot
Opublikowano 26 maja 201410 l Czemu Jacek na NOTES 3D rapuje, że jeździ do Tesco a na Kurcie rapuje, że nie robi zakupów w Tesco? Hipokryzja.
Opublikowano 26 maja 201410 l Podoba mi się Feat. Dajcie jakieś podobne bangiery z tej płyty, bo całej za chu,ja nie potrafię przesłuchać i tracę zainteresowanie gdzieś tak w połowie 1 płyty.
Opublikowano 26 maja 201410 l Autor DLS bangier, street wear bangier, kaman' bangier, J23 bangier. Edytowane 26 maja 201410 l przez MrNorbi
Opublikowano 31 maja 201410 l No powiem Wam, że odezwał się dziś do mnie ziom, metalowiec, słuchający mocno ciężkich szatanów i powiedział, że kurt jest doskonały
Opublikowano 31 maja 201410 l Wczesniej Streetwear mi sie najbardziej podobal, ale Karavaan jest chyba no.1 na ta chwile dla mnie.
Opublikowano 3 czerwca 201410 l Panie Lucek, jak Pan znasz Tedego to powiedz Pan jakiego filtru on używa na tych swoich zdjęciach wszystkich
Opublikowano 3 czerwca 201410 l On używa do tego kilkunastu aplikacji w sumie Fotka przechodzi przez kilka appek, przycina je, dodaje różne filtry/efekty, a potem dopiero leci na instagram.
Opublikowano 3 czerwca 201410 l Panie Lucek, a jakiego papieru toaletowego używa Pan Tede i jak często się wypróżnia?
Opublikowano 4 czerwca 201410 l I numer buta jeszcze Pan Panie podaj jego, może kopsnie jak borixonowi.
Opublikowano 26 czerwca 201410 l Autor Lucek, weż się zapytaj, kiedy będzie dostawa Puerto Rico na hola hola xD
Opublikowano 26 czerwca 201410 l Tedas zwykle tego nie wie, bo samymi ciuchami to się średnio zajmuje, a z holahola to już w ogóle nie ma nic wspólnego tak naprawdę