Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 59
  • Wyświetleń 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Za 1,5 tygodnia jest koncert w Krk, wiec będziemy się widzieć. Jak chcesz to rób mi przelew, kupię Ci płytę na miejscu i wyślę podpisaną :)

Podpisu mojego nie będzie, ale wzmianka o mnie jest w książeczce ;)

Opublikowano

'dla wujka z fpe od jacka granieckiego, rapera'

też kcę.

Opublikowano

Za 1,5 tygodnia jest koncert w Krk, wiec będziemy się widzieć. Jak chcesz to rób mi przelew, kupię Ci płytę na miejscu i wyślę podpisaną :)

Podpisu mojego nie będzie, ale wzmianka o mnie jest w książeczce ;)

Daj mi numer konta na pw i kwotę :)

Edytowane przez 2razyjot

Opublikowano

Czemu Jacek na NOTES 3D rapuje, że jeździ do Tesco a na Kurcie rapuje, że nie robi zakupów w Tesco?

Hipokryzja.

Opublikowano

Podoba mi się Feat. Dajcie jakieś podobne bangiery z tej płyty, bo całej za chu,ja nie potrafię przesłuchać i tracę zainteresowanie gdzieś tak w połowie 1 płyty.

Opublikowano

J23 obczajcie. BTW, Wujek:

2014-05-26%2019.40.39_zpsabjya3zc.jpg

:)

Opublikowano
  • Autor

DLS bangier, street wear bangier, kaman' bangier, J23 bangier.

pPSuhEl.png

Edytowane przez MrNorbi

Opublikowano

Dzięki, potem sprawdzę.

Opublikowano

No powiem Wam, że odezwał się dziś do mnie ziom, metalowiec, słuchający mocno ciężkich szatanów i powiedział, że kurt jest doskonały :)

Opublikowano

Wczesniej Streetwear mi sie najbardziej podobal, ale Karavaan jest chyba no.1 na ta chwile dla mnie.

Opublikowano

Panie Lucek, jak Pan znasz Tedego to powiedz Pan jakiego filtru on używa na tych swoich zdjęciach wszystkich :(

Opublikowano

On używa do tego kilkunastu aplikacji w sumie :D Fotka przechodzi przez kilka appek, przycina je, dodaje różne filtry/efekty, a potem dopiero leci na instagram.

Opublikowano

he he

śmieję się do rozpuku

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tedas zwykle tego nie wie, bo samymi ciuchami to się średnio zajmuje, a z holahola to już w ogóle nie ma nic wspólnego tak naprawdę ;)