Jerome 1 181 Opublikowano 16 grudnia 2014 Opublikowano 16 grudnia 2014 Ja gram. Zaczalem kariere swojego zawodnika. SG i ma 6'3, a wydaje sie duzo nizszy. Zrobilem potem sobie kilka tatoo i ich nie mam na ciele, a ustawiam zeby byly. Mieliscie z takimi rzeczami problem? Pytanko jeszcze - czy grajac tryb GM lub sezon moge wrzucic do druzyny swojego zawodnika? Cytuj
DAKUS-GT 51 Opublikowano 24 stycznia 2015 Opublikowano 24 stycznia 2015 (edytowane) Gra niesamowita. Gram My League Lakersami. Potrafie przegrać z najsłabszą drużyną, by w następnym meczu rozgromić mistrzów NBA. Każdy mecz zupełnie inny, czasem jest tyle emocji, że mam ochotę rzucić padem. Każdy kto lubi gry sportowe/drużynowe, to pozycja dla niego obowiązkowa. Jeśli chodzi o gameplay, to taka Fifa przy tym, to crap. Edytowane 24 stycznia 2015 przez iDAK Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 ktos przestawia slidersy w ustawieniach gracza i cpu? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi