Jerome 1 181 Opublikowano 16 grudnia 2014 Opublikowano 16 grudnia 2014 Ja gram. Zaczalem kariere swojego zawodnika. SG i ma 6'3, a wydaje sie duzo nizszy. Zrobilem potem sobie kilka tatoo i ich nie mam na ciele, a ustawiam zeby byly. Mieliscie z takimi rzeczami problem? Pytanko jeszcze - czy grajac tryb GM lub sezon moge wrzucic do druzyny swojego zawodnika? Cytuj
iDAK 44 Opublikowano 24 stycznia 2015 Opublikowano 24 stycznia 2015 (edytowane) Gra niesamowita. Gram My League Lakersami. Potrafie przegrać z najsłabszą drużyną, by w następnym meczu rozgromić mistrzów NBA. Każdy mecz zupełnie inny, czasem jest tyle emocji, że mam ochotę rzucić padem. Każdy kto lubi gry sportowe/drużynowe, to pozycja dla niego obowiązkowa. Jeśli chodzi o gameplay, to taka Fifa przy tym, to crap. Edytowane 24 stycznia 2015 przez iDAK Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 ktos przestawia slidersy w ustawieniach gracza i cpu? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi