gekon 1 787 Opublikowano 21 maja 2014 Opublikowano 21 maja 2014 (edytowane) Umieszczam temat tutaj, bo gdzie indziej Sam jestem strasznym gadzeciarzem i mam bzika na punkcie skorzanych markowych pokrowców, etui na wizytówki, breloczków i innego małego, drogiego i markowego badziewia, które normalnie na bazarku kupuje się o 2 stówki mniej. Szukam też ostatnio jakiejś ciekawej papierośnicy. Czegoś stylowego i wytrzymałego. A niestety natrafiam tylko na badziewia po 14 zeta z alegro i wizerunkiem boba marleya. Gdzie mogę (najlepiej w necie) dostac cos takiego? W ogole są jakieś renomowane firmy, ktore robią coś takiego? Np ochnik ma jeden model ale nie podoba mi sie Edytowane 21 maja 2014 przez gekon Cytuj
shinian 629 Opublikowano 21 maja 2014 Opublikowano 21 maja 2014 Z papierosnica moze byc ciezko. Nie sa zbyt popularne i ustepuja pola przed etui na cygara. Wiem, ze swaine adeney brigg robi takie male gadzety na zamowienie, tam nie spodziewalbym sie jednak ceny nizszej niz 1k zlotych. Mozesz rowniez sprobowac na forum.butwbutonierce.pl Uzytkownik "skalpel" w wolnych chwilach para sie kaletnictwem. Sa na tym forum zdjecia kilku jego projektow i wszystkie wygladaja wysmienicie. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 21 maja 2014 Autor Opublikowano 21 maja 2014 Tysiaka nie dam:) Chodzi mi raczej o coś po środku. Namiar na jakąś firmę, która takie rzeczy może produkować.. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 21 maja 2014 Opublikowano 21 maja 2014 proszę o sprecyzowanie słowa gadżet. Cytuj
shinian 629 Opublikowano 21 maja 2014 Opublikowano 21 maja 2014 Tysiaka nie dam:) Chodzi mi raczej o coś po środku. Namiar na jakąś firmę, która takie rzeczy może produkować.. http://forum.butwbutonierce.pl/topic/2195-niestroj-leatherwork-ręcznie-wykonywana-galanteria-skórzana/ Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 21 maja 2014 Autor Opublikowano 21 maja 2014 proszę o sprecyzowanie słowa gadżet. Gadżet (ang./fr. Gadget) – wymysł, przyrząd, urządzenie. Niewielki przedmiot, czasem niepełniący funkcji użytkowej. Gadżetami mogą być reklamówki, figurki, podstawki, przyciski do papieru, długopisy, breloczki, itp. Gadżet oznacza również nowe urządzenie techniczne o kwestionowanej funkcjonalności lub użyteczności. W Prywatnym leksykonie współczesnej polszczyzny występuje określenie durnostojki. W połowie XIX w., w potocznym slangu marynarskim, słowo gadjet oznaczało niewielki mechanizm lub część statku, których brakowało bądź o których zapomniano[potrzebne źródło]. Gadżety mogą być wykorzystywane przez firmy lub instytucje w celach promocyjnych i reklamowych. shinian Gość ma fajne te rzeczy i będę miał go na uwadze jak będę potrzebował aktówki. Sam swoją torbę na dokumenty zamawiałem od podobnego typa na zamówienie i spisał się na medal. Torba z roku na rok tylko ładniejsza, a ma z lat 6. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 21 maja 2014 Opublikowano 21 maja 2014 gekon, musi być skórzana? ja lubię takie pomysły: kiedyś 1 osoba w czasie targów wyjęła taką częstując innych i robiła spore wrażenie generalnie bardzo fajny temat, może podrzucę co nie co od siebie Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 21 maja 2014 Opublikowano 21 maja 2014 https://www.facebook.com/simoniculus?ref=ts&fref=ts Gekon, napisz do tego gościa o papierośnicę. Robi w skórze i metalach szlachetnych. Mój dobry znajomy, może coś poradzi. 1 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 22 maja 2014 Autor Opublikowano 22 maja 2014 (edytowane) gekon, musi być skórzana? ja lubię takie pomysły: kiedyś 1 osoba w czasie targów wyjęła taką częstując innych i robiła spore wrażenie generalnie bardzo fajny temat, może podrzucę co nie co od siebie Toś mnie znowu zbił z tropu. Philippi był moim pierwszym wyborem, mają 3 przepiękne modele, ten powyżej był moim numerem jeden. Ale problem w tym, że tam tylko 9 fajeczek się mieści;/ wiec jedno posiedzenie przy piwku, nie mowiąc juz o całym dniu. Oni mają jeszcze taką Przekonałem się też do tej ochnika. tam fajek zmiesci się odpowiednia liczba tylko, że ja chce czarną. Edytowane 22 maja 2014 przez gekon Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi