Skocz do zawartości

Fargo (2014)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Oby nie bylo syndromu True Detective :(

Ogolnie to sztywniutko ale obawienia są, jak zawsze kiedy pierszy sezon antologii jest dzielem wiekopomnym

Edytowane przez erix
  • Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oby nie bylo syndromu True Detective :(

Ogolnie to sztywniutko ale obawienia są, jak zawsze kiedy pierszy sezon antologii jest dzielem wiekopomnym

Ale to jest prequel a nie żadna antologia.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Yah! Pierwszy odcinek drugiego sezonu urwał mi głowę, coś pięknego! Wilson i Dunst świetni. Za najlepszą postać drugoplanową uważam na razie kolegę Lou, tego od teorii spiskowych ("oni wiedzą i chcą byś tak myślał"). Kierwa, jak to się dobrze ogląda, nawet

UFO

jest! Za samo wykorzystanie "Children of the Sun" należą się oklaski. Main story jest banalne (walka organizacji przestępczych o teren), ale tutaj najważniejsza jest cała ta otoczka lat 70tych, pyszne dialogi i dziwne sytuacje. Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka.

Opublikowano

ok, widze, że mam nowego zabijacza czasu. już wiem co w weekend będe robił

Opublikowano

no swietny sezon poki co, jakosc zachowana :banderas:

a tak sie balem, ze po genialnym debiutanckim sezonie zpyerdola to niczym true detective ...

FX dostarcza 

Opublikowano

ja pie,rdole bałwany jak wychodzi jakaś sraka dla przyglupow typu walking dead to zasrywacie całe strony swymi wypocinami a jak leci jeden z lepszych sezonów w historii tv to cisza, beka z was

nowy odcinek gniecie kule klimatem, jezu to sie tak zaje,biscie oglada(dialogi jak z pulp fiction i te wykręcone, wręcz komiksowe postacie) a przecież jeszcze na dobra sprawę akcja się nawet nie rozkreciła

• Plusik 2
Opublikowano

Nie spodziewałem się, że nowy sezon będzie taki dobry. Jest nawet więcej ciekawych postaci, niż w pierwszym. Jedynie trochę lipa wiedząc, że ten gliniarz przeżyje i każda scena zagrożenia dla niego nie wywiera większych emocji.

Opublikowano

ja pie,rdole bałwany jak wychodzi jakaś sraka dla przyglupow typu walking dead to zasrywacie całe strony swymi wypocinami a jak leci jeden z lepszych sezonów w historii tv to cisza, beka z was

nowy odcinek gniecie kule klimatem, jezu to sie tak zaje,biscie oglada(dialogi jak z pulp fiction i te wykręcone, wręcz komiksowe postacie) a przecież jeszcze na dobra sprawę akcja się nawet nie rozkreciła

Ale odpowiedz jak gastrofaza zejdzie.

Opublikowano (edytowane)

slusznie zauwazyl. masy od zawsze lubowaly się w gó.wnie. te wszystkie zombiaki, breaking bady, faceci w rajtuzach z super mocami i tak dalej, to takie lady gagi, dj lasery i pitbulle świata serialowego.

Edytowane przez Andżej