Opublikowano 22 lipca 20159 l Oby nie bylo syndromu True Detective Ogolnie to sztywniutko ale obawienia są, jak zawsze kiedy pierszy sezon antologii jest dzielem wiekopomnym Edytowane 22 lipca 20159 l przez erix
Opublikowano 22 lipca 20159 l Oby nie bylo syndromu True Detective Ogolnie to sztywniutko ale obawienia są, jak zawsze kiedy pierszy sezon antologii jest dzielem wiekopomnym Ale to jest prequel a nie żadna antologia.
Opublikowano 10 sierpnia 20159 l Skończyłem. Bardzo wciągający, lecz z każdym odcinkiem coraz więcej głupotek. Czekam na więcej.
Opublikowano 13 października 20159 l Nikt nie zaspał, ja czekam na wersję 1080p oraz napisy ^_^ . Pierwszy odcinek zbiera niesamowite noty, czuję w powietrzu epicki sezon http://www.metacritic.com/tv/fargo/season-2 http://uk.ign.com/articles/2015/10/13/fargo-waiting-for-dutch-review-2
Opublikowano 13 października 20159 l Jakoś wolę Polskie z napisy24.pl ^_^ na wieczór mają już być gotowe z tego co mi wiadomo Edit: Jest już porządna wersja w 1080p ^_^ Edytowane 13 października 20159 l przez Malibu
Opublikowano 13 października 20159 l Bardzo fajnie, niedawno skończyłem sezon 1 a tu już drugi się zaczął GOTY
Opublikowano 15 października 20159 l Yah! Pierwszy odcinek drugiego sezonu urwał mi głowę, coś pięknego! Wilson i Dunst świetni. Za najlepszą postać drugoplanową uważam na razie kolegę Lou, tego od teorii spiskowych ("oni wiedzą i chcą byś tak myślał"). Kierwa, jak to się dobrze ogląda, nawet UFO jest! Za samo wykorzystanie "Children of the Sun" należą się oklaski. Main story jest banalne (walka organizacji przestępczych o teren), ale tutaj najważniejsza jest cała ta otoczka lat 70tych, pyszne dialogi i dziwne sytuacje. Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka.
Opublikowano 15 października 20159 l Zapowiada się pysznie, tylko szkoda że jeden odcinek na tydzień tylko. Bardziej podoba mi się formuła Netflixa, że dają całość na raz.
Opublikowano 16 października 20159 l ok, widze, że mam nowego zabijacza czasu. już wiem co w weekend będe robił
Opublikowano 16 października 20159 l pilot urwał jaka prawie tak samo jak pierwszy odcinek s01 a klimat jest jeszcze lepszy
Opublikowano 19 października 20159 l Netflix człowieka rozpuścił i teraz to czekanie na nowy odcinek trochę dobija Ale jest klimat, jest co oglądać.
Opublikowano 24 października 20159 l O jenysiu ale ten sezon się genialnie zapowiada, ma szanse przebić pierwszy. 2 odcinek kozak
Opublikowano 28 października 20159 l no swietny sezon poki co, jakosc zachowana a tak sie balem, ze po genialnym debiutanckim sezonie zpyerdola to niczym true detective ... FX dostarcza
Opublikowano 30 października 20159 l ja pie,rdole bałwany jak wychodzi jakaś sraka dla przyglupow typu walking dead to zasrywacie całe strony swymi wypocinami a jak leci jeden z lepszych sezonów w historii tv to cisza, beka z was nowy odcinek gniecie kule klimatem, jezu to sie tak zaje,biscie oglada(dialogi jak z pulp fiction i te wykręcone, wręcz komiksowe postacie) a przecież jeszcze na dobra sprawę akcja się nawet nie rozkreciła
Opublikowano 30 października 20159 l Nie spodziewałem się, że nowy sezon będzie taki dobry. Jest nawet więcej ciekawych postaci, niż w pierwszym. Jedynie trochę lipa wiedząc, że ten gliniarz przeżyje i każda scena zagrożenia dla niego nie wywiera większych emocji.
Opublikowano 31 października 20159 l ja pie,rdole bałwany jak wychodzi jakaś sraka dla przyglupow typu walking dead to zasrywacie całe strony swymi wypocinami a jak leci jeden z lepszych sezonów w historii tv to cisza, beka z was nowy odcinek gniecie kule klimatem, jezu to sie tak zaje,biscie oglada(dialogi jak z pulp fiction i te wykręcone, wręcz komiksowe postacie) a przecież jeszcze na dobra sprawę akcja się nawet nie rozkreciła Ale odpowiedz jak gastrofaza zejdzie.
Opublikowano 2 listopada 20159 l slusznie zauwazyl. masy od zawsze lubowaly się w gó.wnie. te wszystkie zombiaki, breaking bady, faceci w rajtuzach z super mocami i tak dalej, to takie lady gagi, dj lasery i pitbulle świata serialowego. Edytowane 2 listopada 20159 l przez Andżej