Opublikowano 4 grudnia 20159 l III sezon będzie się dział kilka lat do wydarzeniach z sezonu Ihttp://www.ew.com/article/2015/12/03/fargo-season-3
Opublikowano 4 grudnia 20159 l Jedno pytanie do s02e08 dlaczego Hanzee zastrzelił Dodd'a? jakie jest Wasze zdanie? Edytowane 4 grudnia 20159 l przez Banny
Opublikowano 4 grudnia 20159 l Mial dosyc traktowania jak podludzia. W odcinku jest wazna scena w barze i z medalami z tym zwiazana.
Opublikowano 4 grudnia 20159 l Ten motyw był akurat dosyć oczywisty, ale trochę rozbrajające jest, że pękł po tylu latach. Co jest mało istotne, bo akcja rozwala i ciężko uwierzyć, że kolejny ep nie będzie tym ostatnim, widząc co tu się dzieje. Jeszcze te wieści o trzecim sezonie, oby tylko ta sama utalentowana ekipa go tworzyła. Chociaż mam nadzieję, że będą zupełni nowi bohaterowie, a ci znani najwyżej pojawią się na chwilkę.
Opublikowano 8 grudnia 20159 l Najnowszy odcinek ponownie zasługuje na 10 Fargo z 10 Fargo. Ostatnie 10-15 minut to coś pięknego. I jeszcze to ufo pod sam koniec. Edytowane 8 grudnia 20159 l przez Kymel
Opublikowano 9 grudnia 20159 l Ta cała narracja z książką w tle. Poziom tego sezonu to jest jakiś kosmos. Nawet gadka o szczaniu mistrz.
Opublikowano 9 grudnia 20159 l Chociaż odcinek świetny (jak cały ten sezon), to jednak przesadzili z tym ufo. Pasowało jeszcze jak ufo przewijało się tylko w tle w początkowych odcinkach, ale teraz poszli po całości co moim zdaniem popsuło skrzętnie budowany klimat, napięcie . Mam nadzieję, że w finale darują sobie już te elementy sci-fi.
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Jaka spina o jakiś talerz. Chyba trochę za duże emocje, bo obrażanie innego użytkownika za jego opinię jest co najmniej nie na miejscu. Zatym Ty też się ogarnij i zastanów zanim coś napiszesz i wyślesz, a nie jak pryszczaty nastolatek rzucasz inwektywami. Edytowane 11 grudnia 20159 l przez Luqat
Opublikowano 11 grudnia 20159 l odpocznie sobie 2 tygodnie, może później odpowie. a teraz wracajcie do dyskusji, buziaczki.
Opublikowano 12 grudnia 20159 l W końcu nadrobiłem Ten sezon z odcinka na odcinek coraz lepszy, tyle świetnych postaci i dialogów... czuje się jakbym oglądał 10 godzinne Pulp Fiction
Opublikowano 12 grudnia 20159 l ojaciepie,rdole jakim arcydziełem był ten nowy odcinek, te momenty w których mało nie obsrałem się z napięcia, te wysmakowane wizualnie ujęcie, ta klimatyczna ścieżka dźwiękowa. Niesamowite jest to, że nigdy nie przepadałem za panną Dunst a po tym sezonie zostaje moją ulubioną żeńską serialową kreacją z jaką się spotkałem w telewizji. kuuuuuuuuuu,rwa fargo s02>the wire=sopranos to prawda Edytowane 12 grudnia 20159 l przez Tommo
Opublikowano 15 grudnia 20159 l No i koniec. Finał spokojny, bardziej taki epilog po zeszłotygodniowym rozpjerdolu, ale nie zabrakło kilku rewelacyjnych scen.(spoiler z the shield i fargo) Milligan skończył jak Vic Mackey XD Cały sezon ogólnie 10/10 Edytowane 15 grudnia 20159 l przez Dahaka
Opublikowano 15 grudnia 20159 l potwierdzam 10/10 calego sezonu jak ktos tego nie oglada a przezywa np the walking dead to nawet mi was nie zal niestety 3 sezon dopiero w 2017 ps. zlapaliscie to w finale ? : hanzee przyjmuje nowa tozsamosc - mr. tripoli . osobnik ten byl szefem sama hessa ktory zapoczatkowal wydarzenia 1 sezonu zadreczajac lestera. te 2 typy co robily ropzierduche wtedy w tym ten gluchy to wlasnie pracownicy hanzeego
Opublikowano 16 grudnia 20159 l No i koniec. Finał spokojny, bardziej taki epilog po zeszłotygodniowym rozpjerdolu, ale nie zabrakło kilku rewelacyjnych scen. Finał dobrze wypada w połączeniu z przedostatnim odcinkiem. Myślę, że osoby oglądające całość na raz, względnie dwa ostatnie jeden po drugim mają nawet lepszy feeling.