Skocz do zawartości

Fargo (2014)

Featured Replies

Opublikowano

Chuj nam w dupę, nie będzie 4 sezonu 19 kwietnia. Koronawirusie, ty kurwo, zdechnij.

• 3 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 262
  • Wyświetleń 32,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ile mozna trzmac dobry poziom? Byly 2 bardzo mocne sezony, trzeci bez historii, nawet nie obejrzalem do konca. 

Opublikowano

Trzeci odstawał od bardzo dobrego pierwszego i świetnego drugiego, ale nadal prezentował poziom wyższy od 90% seriali. Varga to jedna z lepszych postaci z całej serii, no i Nikki :wub:

Opublikowano

IMO trzeci był właśnie najlepszym sezonem. Wybitnie napisane i zagrane postaci.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

No i 4 sezon skończony. Ogółem jest okej, ale niestety mało fargo w fargo. Początek jest mocno niemrawy. Główny wątek rozkręca się w drugiej połowie i dopiero wtedy wjeżdżają mięsiste i pokręcone odcinki. Jest na szczęście kilka barwnych postaci(Gaetano:banderas:), które próbują ciągnąć ten sezon, no ale do s1 i s2 nie ma najmniejszego startu. Najlepszy reveal jest tak na prawdę końcu, szkoda tylko że wcześniej można się go domyślić.

Spoiler

Ten sezon można podsumować po prostu jako origin story Mike'a Milligana

fargo-season-4-ending-spoilers-mike-mill

Ciekawe czy jeszcze nakręcą piąte serię. Oglądalność znowu spadła.

Opublikowano

Od Fargo nie oczekuje się bycia "okej", od Fargo oczekuje się... Fargo. Chyba dam sobie spokój z 4 sezonem skoro jest nijaki. I tak mam za duży backlog.

Opublikowano

Noo, ja trzy odcinki obejrzałem i kompletnie nie mam ochoty ciągnąć tego dalej. No ale jak druga połowa lepsza, to może przemęczę.

Opublikowano
4 godziny temu, Dahaka napisał:

Noo, ja trzy odcinki obejrzałem i kompletnie nie mam ochoty ciągnąć tego dalej. No ale jak druga połowa lepsza, to może przemęczę.

a czemu jesteś na NIE?  ja wczoraj zacząłem dopiero 1 ep ale podoba mi się

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam serdecznie, nie wiem o czym tu pierdolicie bo 4 sezon>>>>> 3 sezon

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

po 4 sezonie, który był goownem obesranym nie wiem, czy będzie mi się chciało nawet targać z torrentów 

Opublikowano

Czyli to dobrze, że odbiłem się od pierwszego odcinka sezonu czwartego? 

Nie wiedziałem właśnie, czy to moje zmęczenie formą (oglądałem w sumie ciurkiem sezon po sezonie), czy zmęczenie twórców, czy jedno i drugie. ;)

Opublikowano
13 minut temu, LeifErikson napisał:

Czyli to dobrze, że odbiłem się od pierwszego odcinka sezonu 

U mnie identycznie było.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 18.02.2022 o 14:14, LeifErikson napisał:

Czyli to dobrze, że odbiłem się od pierwszego odcinka sezonu czwartego? 

Nie wiedziałem właśnie, czy to moje zmęczenie formą (oglądałem w sumie ciurkiem sezon po sezonie), czy zmęczenie twórców, czy jedno i drugie. ;)

4 sezon najsłabszy, ale i tak lepszy od 3/4 seriali.

• 1 rok później...
Opublikowano

Jest w ogóle jakaś informacja, jak będzie przedstawiać się historia w nowym sezonie?

Opublikowano

Cokolwiek zrobią to theme songu z 4 sezonu nie pobiją już nigdy 

• 4 miesiące temu...