Opublikowano 10 kwietnia 20205 l Chuj nam w dupę, nie będzie 4 sezonu 19 kwietnia. Koronawirusie, ty kurwo, zdechnij.
Opublikowano 16 września 20204 l https://www.metacritic.com/tv/fargo/season-4 No nie wiem co tak słabo.
Opublikowano 16 września 20204 l Ile mozna trzmac dobry poziom? Byly 2 bardzo mocne sezony, trzeci bez historii, nawet nie obejrzalem do konca.
Opublikowano 16 września 20204 l Trzeci odstawał od bardzo dobrego pierwszego i świetnego drugiego, ale nadal prezentował poziom wyższy od 90% seriali. Varga to jedna z lepszych postaci z całej serii, no i Nikki
Opublikowano 16 września 20204 l IMO trzeci był właśnie najlepszym sezonem. Wybitnie napisane i zagrane postaci.
Opublikowano 1 grudnia 20204 l No i 4 sezon skończony. Ogółem jest okej, ale niestety mało fargo w fargo. Początek jest mocno niemrawy. Główny wątek rozkręca się w drugiej połowie i dopiero wtedy wjeżdżają mięsiste i pokręcone odcinki. Jest na szczęście kilka barwnych postaci(Gaetano), które próbują ciągnąć ten sezon, no ale do s1 i s2 nie ma najmniejszego startu. Najlepszy reveal jest tak na prawdę końcu, szkoda tylko że wcześniej można się go domyślić. Spoiler Ten sezon można podsumować po prostu jako origin story Mike'a Milligana Ciekawe czy jeszcze nakręcą piąte serię. Oglądalność znowu spadła.
Opublikowano 1 grudnia 20204 l Od Fargo nie oczekuje się bycia "okej", od Fargo oczekuje się... Fargo. Chyba dam sobie spokój z 4 sezonem skoro jest nijaki. I tak mam za duży backlog.
Opublikowano 3 grudnia 20204 l Noo, ja trzy odcinki obejrzałem i kompletnie nie mam ochoty ciągnąć tego dalej. No ale jak druga połowa lepsza, to może przemęczę.
Opublikowano 3 grudnia 20204 l 4 godziny temu, Dahaka napisał: Noo, ja trzy odcinki obejrzałem i kompletnie nie mam ochoty ciągnąć tego dalej. No ale jak druga połowa lepsza, to może przemęczę. a czemu jesteś na NIE? ja wczoraj zacząłem dopiero 1 ep ale podoba mi się
Opublikowano 22 maja 20213 l Witam serdecznie, nie wiem o czym tu pierdolicie bo 4 sezon>>>>> 3 sezon
Opublikowano 17 lutego 20223 l https://deadline.com/2022/02/fargo-renewed-for-season-5-by-fx-1234955690/ bedzie 5 sezon, osadzony w 2019 roku
Opublikowano 17 lutego 20223 l po 4 sezonie, który był goownem obesranym nie wiem, czy będzie mi się chciało nawet targać z torrentów
Opublikowano 18 lutego 20223 l Czyli to dobrze, że odbiłem się od pierwszego odcinka sezonu czwartego? Nie wiedziałem właśnie, czy to moje zmęczenie formą (oglądałem w sumie ciurkiem sezon po sezonie), czy zmęczenie twórców, czy jedno i drugie.
Opublikowano 18 lutego 20223 l 13 minut temu, LeifErikson napisał: Czyli to dobrze, że odbiłem się od pierwszego odcinka sezonu U mnie identycznie było.
Opublikowano 11 marca 20223 l W dniu 18.02.2022 o 14:14, LeifErikson napisał: Czyli to dobrze, że odbiłem się od pierwszego odcinka sezonu czwartego? Nie wiedziałem właśnie, czy to moje zmęczenie formą (oglądałem w sumie ciurkiem sezon po sezonie), czy zmęczenie twórców, czy jedno i drugie. 4 sezon najsłabszy, ale i tak lepszy od 3/4 seriali.
Opublikowano 29 marca 20232 l Jest w ogóle jakaś informacja, jak będzie przedstawiać się historia w nowym sezonie?